Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Aelita, ai grija mami cu scarilea alea, si scaunul de pe care ai cazut nu l-ai aruncat?? aaa am vazut-o pe printesica Sofia e bestiala cu codite iar tu ai o silueta de invidiat

Maribell, saru'mana, sper sa ma fi descurcat, vedem acum la semnatura

Liuda, pai ce e frumos place la toata lumea, dar daca tu zici ca Luka de Daconst e deja arvunt nu ne bagam ca esti iute la manie [:)))]

pupam mamicile si comorile
nadia de
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

quote:
va rog frumos nu mai comentati de baiatul lui daconst ca ii cresc mamei urechile... plus nu puneti ochii pe baiai ca este ocupat, eu am de gand sa ma inrudesc cu Dana asa ca el deja este ocupat si este ginerele meu, noi cu Dana ce santem? Cuscre!!! Ca tot ne-am chinuit sa-i aducem pe lume in aceeasi zi. Daconst nu comenta, te rog ca nu ai dreptul la cuvant! Vezi ai grija de baiat, ca eu vreau ginere bun! Si te rog sa-l educi in spiritul respectului fata de soacra!!! ca poate mai comenteaza si el de soacra cum comenteaza si cotofenele astea de aici de pe forum.... ca dupa ce isi ia soacra de la gura bucatica de carne si le-o da lor - tot nu sant multumite ( ce zici Ylilimic - hai ca era o gluma).

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

nu-i bai fetelor, Erik e LIBER

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

hai ca-i buna, pai nu fetele sunt alea curtate s-au s-a schimbat?, pe vremea mea stiu ca asa era , si ... nu disper eu, ca masa a fost urata dat fiimea e o frumusete.

pupam mamicile si comorile
nadia de
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea
varsta lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Fetele daca vreti sa mai radeti un pic ia uitati-va aici
http://www.academiaderas.ro/?p=2936
Eu am ras de ma doare burta...ce lume nebuna frate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Saluuutareeeee!
Azi am implinit 29 de ani!Anul trecut pe vremea asta boceam pt ca dupa laparo si tratamente pentru endometrioza si sute de vizite la medici obtinusem o sarcina pe care am pierdut-o imediat. Sotul meu mi-a promis ca anul asta vom serba in 3...Nu l-am crezut!
Fetelooor, plutesc, inca nu imi vine sa cred ca sunt mamica, ca am un pui asa dulce care toata ziua a zambit in continuu si care tocmai si-a descoperit vocea si striga cat poate de tare...mmaaaammm.
Aelita, Alinuk,Marinar, Kateryna, Maryela, Rali, Mihacarm, Daconst, Marybell, Ylilimic,Anna, va multumesc din tot sufletul pentru urari! Sa nu va suparati daca am uitat pe cineva.
Aseara am comandat mancare chinezeasca si am petrecut pentru prima data in 3. E minunat!
Bits si Letitia a avut hernie ombilicala, a venit pediatra si i-a impins buricelul in interior, apoi a pus leucoplast. Initial am avut leucoplast de la Johnson si a facut mititica o alergie de toata frumusetea. I l-am scos si am cumparat un leucoplast obisnuit, am asteptat sa treaca rana provocata de primul, am pansat din nou buricelul si l-am lasat asa 2 sapt. Dupa 2 sapt Letitia nu mai avea nimic insa pediatra ne-a spus sa il mai lasam o perioada pansamentul.
Maryella, Letitia a avut alergie la laptele praf si din cauza asta facuse si un mucus gros din cauza caruia efectiv se inneca. Avea o luna si jumatate si doc ne-a recomandat timp de 5 zile Ambroxol, 5 pic de 3 ori pe zi.A functionat foarte bine!

Pupici la mamici si bebici!

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762395787994

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

quote:
Originally posted by mady23

Fetele daca vreti sa mai radeti un pic ia uitati-va aici
http://www.academiaderas.ro/?p=2936
Eu am ras de ma doare burta...ce lume nebuna frate!

Mady si buburuza Bianca Maria (31.12.2006)

Ce idiooti!!!!
Super tare! Merci frumos Mady , ca am ras cu pofta!

Anne mami de Irina (04.01.2007)
poze

"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

LA MULTI ANI TERBITZA

multumim de complimente lilica aparatul meu ca a lui kate face poze bune dar la lumina naturala si noi majoritatea pozelor le facem in casa seara

kate felicitari ptr dintisor sa creasca mare si fara durere

messa sa nu uit sa-ti multumesc ptr limbajul bebelasilor super tare ; mai trebuie sa-l si invat sa stiu ce vrea terorista mea

marybell mi-am facut si eu chestia aia cu varsta merci

acu va las ca s-a trezit

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez

poze alexia

www.lilypie.com/first_birthday.php?r=86204" target="_blank">varsta alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai e misto mady si chiar mi-am amintit de anii de studentie, ca asa arata bucataria in camin, mama ce urate si jegoase erau dar in schimb cate amintiri placute... fiecare are perioada lui - asa si cu facultatea! Multe am mai invatat in anii petrecuti in camin, multe nebunii am facut si muuuulta sare am mai pus in oalele altora, unora le bagam piper, altora otet! Mama ne ducea mintea la toate prostiile! Nu cred ca acum asi mai putea sa fac la fel - atunci eram o rebela nebuna...

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Mady - - fain!

Adela - si eu am vizionat la ce ai muncit tu ieri- mi-a placut foarte tare si mai ales pozele in care alexia sta pe burtica...

Marybell- multumim pentru indicatiile cu tickerul- m-am folosit si eu de ele si Nadiei- ii multumim pentru ca a intrebat!

Terbitza- sa ai in continuare o zi, o luna, un an, 50 de ani la fel de frumosi!!!!

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna fete cucuiete,

revin si eu dupa cateva zile, am facut schimbari in casa si abia acum am remontat calc...tre sa citesc din urma
totusi

LA MULTI ANI FERICITI, TERBITZA!!!sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta ca acum...la multi ani!!!

Vazut poze cu bebici, niste scumpi..ce stelute frumoase avem, fete!
Kate, felicitari pt dintisor!!!

Tre sa va zic neaparat, AM SLABIT 4 KG SI JUMATATE, m-am cantarit azi.Dar ma si omor la sala....

ma intorc, tre sa mai citesc, ca ati scriiis...

pupici,

ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY

Mergi la inceput