Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 25
marybell spune:
aaa si mai vroiam sa spun Nadia, vis-a-vis de ticker ca pe forumul DC nu se poate posta, nici un ticker (reprezentare grafica a timpului ramas pana la un eveniment - nunta, nastere, primul an, etc) fiindca nu au activat un "tag" [img], adica o functie care sa permita inserarea de imagini direct aici, asa ca ramane sa faci doar trimitere la link-ul cu ticker-ul pe care doresti sa il vedem de noi.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
marybell spune:
Dana ti-am vazut scumpetea de baiat, ce privire...
...smecherasul de el. e un scump. auzi dana? cate kg are deja? arata foarte bine
scuze daca ai mai zis si nu am retinut. Erik are deja 7 kg si 400 de gr, da bine, el e mai mare
.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
alinuk spune:
bei pai daca e la moda...
hai si noi cu toata bebeliunea la tickere
l-am pus in data nasterii 
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Maryela spune:
quote:
Originally posted by Maryela
Acum despre noi: pana la urma a venit pediatra ieri pe la 10 noaptea, l-a consultat, s-a uitat in gatulet, cica e o.k. Doar un picut rosu gatuletul pe partea dreapta. Ne-a spus ca daca nu trece haraiala si tusea cu Ambroxol, ser fiziologic, Nazomer maine sau cel tarziu poimaine sa mergem cu el la spital sa-l desfunde bine la nasuc, cat mai in profunzime.Offfff. Sa speram ca nu e nevoie. Ne-a mai spus ca va trebui sa luam ceva antibiotic daca nu ne trece nici asa...
Acum am si eu o intrebare la fetele cu experienta sau la cele care au mai trecu prin asta: Ambroxolul este bun pentru bebe de 2 luni si un pic????
De Stodal, ce stiti se poate administra la bebe asa mic?
Multumim.
Pupicei la mamici si bebei!
Am uitat: La multi ani pentru Terbitza
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
Haideti mai fetelor, n-a dat nimeni la bebei AMBROXOL???
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
Messa spune:
Eu lu a mea i-am dat numa ser fiziologic in ochi o data si jumatea de supozitor cu paracetamol cand a facut febra de la vaccin, dar atat... nu stiu de ambroxol... asta parca era un expectorant, nu?
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Liuda spune:
nu stiu cum facem dar noi la 2 zile mancam o cutie de Humana, adica mananca 150 ml cu 5 lingurite de lapte praf, ziua mananca cam la 5 ore, seara doarme tun si mananca cam la 7-8 si noaptea la 7 ore... si cu toate astea reusim sa omoram cutii cupa cutii... ma abonez la farmacii... cred ca ma duc si iau vreo 6 cuti sa am pentru macat 2-3 saptamani... dar mi se pare multi bani odata de dat, ca parca nu tot atat dau dar ma frec mai des pe usa farmacii...
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
mady23 spune:
Maryela, si eu am dat Ambroxol Biancai la recomandarea medicului desi pe rospect scrie doza pt copii intre 2 si 5 ani. Eu i-am dat cand avea 2luni si 3 sapt. Acum tu faci cum vrei... eu am facut cum a zis dr si a fost bine ca nu a mai tusit. I-am dat cate 3 pic de 3 ori pe zi.
Sanatate multa!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI! SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!
dianamizzi spune:
salutare. ne-am intors de la plimbare. e nor si vant oleaca dar ma plictisisem si am plecat pana colea in centru . mi-am luat sutien. si am mancat 2 pateuri din alea ca merdenelele, n-am mai mancat de nu mai tin minte da uite asa acu chiar am avut pofta.
LIUDA - 12 cred vin la masa, mai sunt care vin mai tarziu la cafele, la terminatelea ca mananca prin alte parti. pai mie asa imi place sa vad multa lume, sa se bea, sa se manance si ... mmm, fara chiuieli ca astia nu danseaza asa ca pe la noi in romania. si aici nu prea se face de pasti asa ceva special ca pe la noi. asa ca fac eu, sa ma simt si eu bine , sa vad oua rosii si pasca. ca na... mie n-are cine sa imi faca sau unde sa mananc d'astea romanesti.
las ca am timp sa le fac , ce mare chestie. bag la marinat mielul, duminica la cuptor. ciorba fierbe acolo repede, legumele la robot, nu e treaba. vecina mea are masina de facut paine deci o imprumut sa framante coca de cozonac si pasca ca asta chiar nu imi place sa fac... ne descurcam noi si rezultatul e pe masura.
RALI- hai fata cu farufuria pisicii... doamne, si uitasem,...
chiar MAYA E LA TAIERE astazi.... saraca , o castram ca tare mi-e mila de ea. pai ce sa ii fac, ca asa urla pe aici in calduri, se chinuie, ar vrea si ea o utza dar nu se poate... asta mai lipseste de pe aici... o gramada de pisoi... si nici la anul ca incepe thea sa mearga si ii ia naiba de gat pe aici daca o vedea pisoi... eu stiu... si mai bine asa.... plus ca a slabit in ultimul hal.
aaa, si nu mai are gagic. ca era Shumi , un motan al unui var , tot persan cu care ne incuscream daca era dar i-a taiat si aluia putzulica ca facea pipi prin casa in lipsa de pasarica...
saraca...
thea tocmai a terminat de papat. ma duc sa vad ce fac ca m-am plictisit iar. bai nu stiu ce am, o fi de la vremea asta.
DANA - ce mare a crescut si lucas . un scump
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
Liuda spune:
va rog frumos nu mai comentati de baiatul lui daconst ca ii cresc mamei urechile... plus nu puneti ochii pe baiai ca este ocupat, eu am de gand sa ma inrudesc cu Dana asa ca el deja este ocupat si este ginerele meu, noi cu Dana ce santem? Cuscre!!! Ca tot ne-am chinuit sa-i aducem pe lume in aceeasi zi. Daconst nu comenta, te rog ca nu ai dreptul la cuvant! Vezi ai grija de baiat, ca eu vreau ginere bun! Si te rog sa-l educi in spiritul respectului fata de soacra!!! ca poate mai comenteaza si el de soacra cum comenteaza si cotofenele astea de aici de pe forum.... ca dupa ce isi ia soacra de la gura bucatica de carne si le-o da lor - tot nu sant multumite ( ce zici Ylilimic - hai ca era o gluma).
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007