Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 24
marinar spune:
dana dragalas tare lucas.
rali nu cred ca s-au pus kilili alea in 9 luni dar in 5 sigur.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marybell spune:
LA MULTI ANI
sarbatoritilor de azi, sa creasca mari, voinici, frumosi si sanatosi.
LA MULTI ANI si terbitzei care astazi isi sarbatoreste ziua de nastere. iti doresc sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi. 
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Liuda spune:
mei Daconst da copchilu' tau sigur e nascut de tine?
ca eu nu stiu de ce am senzatia ca seamana doar cu ta-su! Nu stiu l-am vazut eu intr-o poza si parca zic ca e copia lui... tu ce zici? ca seamana cu tine? te minti fata!
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
Liuda spune:
hai ca am plecat la treaba, nu mai fiti si voi suparate pe tastatura ca dupa asta am eu de citit de ametesc!
pupici si plimbarici frumoase
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
cristiana70 spune:
'Neata fetele, iar ne-am trezit cu muci, asta-i vremea asta tampita, nici nu stiu cum sa mai imbrac copilul. Asa ca da-i aspirator de dimineata, si siropel (a si tusit un pic). Acum sta in carut si morfoleste pe suzy, de se-aude pana-n capatul gradinii.
LILISOR, pai eu trebuie sa-i fac monument soacra-mii, noi ne-am ales cu cotlet, niste coaste cu carne (d-alea de gratar), caltabos si nelipsitul soric.
AELITA, cum esti cu spatele? Dar chiar trebuie tu sa dai periodic cu curu' de pamant?
De Paste nu stiu ce-om manca, ca nu ma lasa asta micu deloc sa prestez in bucatarie, sa zicem ca ma apuc si eu de-o prajitura, n-am nici cea mai mica sansa s-o termin. Iar tati, daca tot a venit ieri, astazi iar pleaca. Dar de Pasti trebuie sa se intoarca.
Ma duc sa vedem ce mai e de facut pana la 14, urmatoarea masa.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
anne_ispas spune:
La Multi Ani!
Le uram tuturor nascuti intr-o zi de 3.
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!
Va pupam dulce!
Anne mami de
Irina (04.01.2007)
poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
marybell spune:
catalina cei de la primarie lucreaza bine cu BCR-ul si Pro Credit, de asta le prefera pentru a vira banii in cont pe card, desi ei sunt obligati sa primeasca de la noi orice cont bancar facut la orice banca, si sa vireze banii acolo, numai ca de... traim in Ro, si comoditatea e pusa la rang de...
nu uita sa duci la dosar extras de cont cu contul IBAN trecut si stampilat de banca (extrasul).
ex: am o vecina in bloc care are un bebe de 9 luni, si care ia banii pe card la banca transilvania. mi-a povestit, asa la o sueta cu bebeii in fata blocului
ca si ei i-au facut figuri si pana la urma, a tipat p'acolo, a luat atitudine cunoscandu-si drepturile, si ca atare nu a mai pierdut timp pe la alte banci sa-si faca alt card. a primit pe cel pe care il avea la banca transilvania desi, doamnele, dragutzele de la Dir. gen. de protectie a copilului au sustinut vehement ca ei nu lucreaza decat cu bcr-ul si pro credit. asa ca...
poze bb
poze Botez
varsta Erik
nadiutapm spune:
fetele cele pricepute ajutati-ma sa fac si eu un ticker cu varsta bebitei please.
pupam mamicile si comorile 
nadia
de 
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea
bebe
ylilimic spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei (vorba fetelor) de ieri si de azi!
La multi ani si Terbitzei! Sa iti fie viata frumoasa alaturi de cei dragi, o viata implinita si asa cum iti doresti!
Ia ziceti ce am facut ca nu mai pot scris colorat si mai mare!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
marybell spune:
nadiutamp mergi la adresa asta, http://www.lilypie.com/first_birthday.php
alegi tickerul cu background-ul pe care il preferi, urmezi pasii de acolo, si in momentul in care ai terminat iti aduci link-ul cu adresa respectiva la semnatura, sub denumirea pe care o vrei tu.
de exemplu la mine vezi mai jos "varsta Erik"
sper ca am reusit sa fiu destul de explicita, daca nu...mai incercam ![]()
poze bb
poze Botez
varsta Erik