Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 23
rali spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR! 

Eva Anne-Marie de Salina
Anastasia Veronica de maria_irina
Andreea-Irina de cryss
Terbitza - La multi ani!!! Sa fi sanatoasa si sa ai o zi frumoasa si senina ca ochisorii fetitei tale..
Felicitari Anelin pentru dintisor - sa creasca drept si fara carii!

Diana - bafta la gatit si ai grija sa iei castronul pisicii din bucatarie
!.Noi inca nu avem nici un plan pentru duminica.
Albinutzza - o sa fie foarte frumos botezul sunt convinsa, iar puiutii tai sunt dulci, dulci...
Catalina, Alina- si eu am fost asa- cati ca noi?
Aelita - ai grija mai cu scarile!!! 
poze Vladutz
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
mihacarm2002 spune:
Eva Anne-Marie de Salina
Anastasia Veronica de maria_irina
Andreea-Irina de cryss
Terbitza, Dumnezeu sa te binecuvinteze cu sanatate, rabdare si intelepciune ca sa o poti creste pe Letitia - Ioana.
Oare ce mai face Maria Irina? Sau Oana Bucur, meg_beng?
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
ylilimic spune:
alinuk - si io voiam sa va zic de a mea soacra...
a fost sambata la cineva de a ajutat la taiatul porcului impreuna cu socru si mi-a adus un pic de carne ....pe bune daca am stiut ce e in punga, ca altfel i-o dadeam de cap!
O bucatica de sorici si o palma de slaninutza-ok. Dar care carne frate? Niste grasime intinsa pe o pielita, si plina de nervuri pe deasupra 

Seamana cu ce vedeti voi la caini in gura cand o intind in fata tomberonului! nici juma de kg, sa nu am de unde alege de o tochitura macar! Asa mi-a facut si de craciun, da cica mi-a dat! Da-o-as cu curul de pamant, ca si daca nu vrei tot ai motiv de suparare!
Hai ca s-a trezit copilul si tre sa merg cu laptaria! Nu-sh ce are dar s-a stricat copilul! Mananca numai la 3 ore si alea rabdate cu greu!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Liuda spune:
aaa am uitat sa zic
noi am programat botezul - adica tambalaul, adica seara aica cand mananci si bei si dansezi... ca biserica deja am executat-o ... pentru iunie. pe 16 iunie bem, mancam, si ne destrabalam... nu fac nimic, decat invitatii, apoi comanda la tort si imi cumpar haine si ma duc chitita si basta tata,,, ce atata gateala.
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
Liuda spune:
ylilimic eu nu stiu daca rezistam si nu ii ziceam doamnei soacre doua vorbe dulci, bine eu si sant sarita dar eu nu tac la bataile de joc... am si eu pe cineva dar nu soacra (tot un gen neam) cu care trebuie sa avem relatii bune - dar daca ma calca pe coada mama ce le zic... au vazut ca nu merge cu frectia, asa ca acum respectul este la nivel...
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
marinar spune:
quote:
Originally posted by ylilimic
[! Da-o-as cu curul de pamant
stiu ca nu e de ras da io tot am ras...
catalina si io am trecut prin asta si am ajuns la concluzia ca aude dar nu reactioneaza cand ii vb ff aproape de ureche, probabil nu stie ce si cum.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Daconst spune:
Venim si noi sa semnam condica,ca e vreme frumoasa si plecam iar la plimbari lungi.Nu stiu pe unde ajungem azi,asa ca iau lapte de rezerva cu mine.
Ma laud si eu ca scad kg de numa...cu plimbatul pe jos,facem piciorul frumos.![]()
Am primit in sfrasit batista aia,dar bb nu mai are muci acum.Asa ca o tinem la naftalina si mai bine sa nu ne trebuiasca.
Botezul il facem si noi pe 14 aprilie la ora 12.Deci e batut in cuie.Plecam sa ne cautam hainute de sarbatoare.
Livia,de Paste am de gind sa fac si eu sarmale si alea,alea ca am musafiri.Bb deja e abonat sa stea cu tati si eu imi incerc talentele culinare in bucatarie.
Aelito,bine mama ca scapasi cu atat...ca altfel iar strigam dupa tine pina ne auzeai din departari.
Catalino,aici se verifica la 6 saptamani daca aude bb.Cel mai primitiv test e sa bati din palme la urechea lui sa vezi daca tresare.Al meu e asa sperios ca trebuie sa merg in varful degetelor sa nu tresara.
La multi ani la bb-i si la draga noastra Terbitza!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
rali spune:
Ioana N - multa sanatate lui Mateias! Pai daca aici nu te plangi unde?!!
Maryela - o sa fie bine o sa vezi!
Dana- si noi tot pe 14 la ora 12.00 ne crestinam
Liuda- ca bine zici tu petrecerea de dupa botez! Ce atata stres...
Mai soacra-mea e de treaba... o mica problema ar fi cu socrul ... dar ochii care nu se vad nu au probleme... asa ca mai rarut ca-i mai dragutz!!!
Si vorbiti de kilograme- eu mai am 7 in plus(acum am 56 si vreau sa ajung la cele 49 ale mele) - dar mai am 7 luni ca sa le dau jos... doar le-am pus in 9 ![]()
poze Vladutz
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
Daconst spune:
Ia uitati-ne aici echipati de plimbare ![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
anne_ispas spune:
quote:
Originally posted by ylilimic
alinuk - si io voiam sa va zic de a mea soacra...
a fost sambata la cineva de a ajutat la taiatul porcului impreuna cu socru si mi-a adus un pic de carne ....pe bune daca am stiut ce e in punga, ca altfel i-o dadeam de cap!O bucatica de sorici si o palma de slaninutza-ok. Dar care carne frate? Niste grasime intinsa pe o pielita, si plina de nervuri pe deasupra
Seamana cu ce vedeti voi la caini in gura cand o intind in fata tomberonului! nici juma de kg, sa nu am de unde alege de o tochitura macar! Asa mi-a facut si de craciun, da cica mi-a dat! Da-o-as cu curul de pamant, ca si daca nu vrei tot ai motiv de suparare!
Hai ca s-a trezit copilul si tre sa merg cu laptaria! Nu-sh ce are dar s-a stricat copilul! Mananca numai la 3 ore si alea rabdate cu greu!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blondLuca Matei - 05.11.2004
Lilianacu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

CE COINCIDENTZA!Si la mine a venit socra-miu exact cu aceeasi pungutza, numai ca io nu m-am suparat prea tare ca era o gramada sorici, dupa care io sunt terminata
Anne mami de
Irina (04.01.2007)poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"