Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 22
miciurin spune:
Ma intereseaza si pe mine un model de adeverinta de la angajator, adica ce trebuie completat in ea, daca aveti careva un model in format electronic.
Albinutzza spune:
Neazta fetele
N-am mai scris ca tare greu e...cand vreau sa scriu apare cate ceva, lpange unul sau altul si fug rpd...si uit ideea.
Acum ne pregatim si de botez, duminika chiar in ziua de Paste, vom face, sper sa avem vreme buna. In rest, Maria a facut 2 luni, ieri a facut si vaccinul, a fost ok, chiar ma asteptam sa fie agitata, dar a dormit toata ziua...pe invers E o frumoasa si o grasutza, la 2 luni are 6200 si 57cm.
Ma gandeam cu vaccinul asta, Messa, tu ziceai de a ta, ca a avut febra, noi am facut Infarix, si la Luca tin minte ca nu avea reactii nasoale, gen febra, doar ca in ziua aia era tare agitat. Maria in schimb mi-a dormit toata ziua. Cred ca difera de la copil la copil
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
kateryna spune:
La multe lunite pentru:
Eva Anne-Marie de
Salina
Anastasia Veronica de
maria_irina
Andreea-Irina de
cryss
si pentru(chiar daca e cu intarziere):
Sofia de
Aelita
Thea de
dianamizzi
Odette de
Monicutz
Alexandru de
Shine
La multi ani Terbitza!!!

Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Shine spune:
quote:
Originally posted by miciurin
Ma intereseaza si pe mine un model de adeverinta de la angajator, adica ce trebuie completat in ea, daca aveti careva un model in format electronic.
Mami de Lizuca(11.02.2007)
bravo, si eu ma gandeam la fel. Cine a trecut prin asta, sa puna ceva pe mail
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
dianamizzi spune:
neata fetele!
AM VAZUT POZA CU DINTISOR!!
FELICITARI ANELIN SI KATERINEI la fel pentru nervi de otel
ca din ce ai zis tu kate pare greut pana cand i-a iesit. dar a trecut, gata. acum urmeaza al doilea.
multumim pentru la multi ani!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI !!!
thea a dormit ok, i-am facut baie aseara si pe la 9 jumate a adormit imediat. s-a trezit pe la 4 si i-am dat direct sa pape , nu am mai stat pana la 6. ca ea asa facea, se trezea pe la 3, sau 4 si nu mai adormea dcat langa mine in pat. la 5 jumate cam asa cerea sa pape. dar azi noapte am zis sa incerc asa sa vad daca adoarme. deci a papat, am schimbat-o si la loc in patut cu ea. si a dormit. pai mai bine asa fratilor decat sa stau pe langa ea cu ea in pat, ca nici eu nu pot sa dorm, ca se frichine. mai bine a mancat mai devreme si a adormit la loc. asta e. se regleaza ea mai tarziu sa doarma toata noaptea. acum cred ca e prea lunga, atatea ore... e bine si asa.
eu caut retete ceva pentru pasti. ca am chemat rudele de aici la noi acasa. facem miel la cuptor ca eu odata pe an mananc miel si imi place doar asa intr-un fel. si ciorba de perisoare cred ca asta e simplu . ca am vreo 12 persoane si tre sa fie ceva mai usor de facut ca cu thea nu stiu cum apuc sa fac alte alea.
desertul aduce un unchi . e bine. fac oua rosii ca am vopsea, abia astept 
de pasti am luat pentru thea o rochita de blugi cu iepuras pe ea, si bluza rosie si botosei tot de blugi. o sa fac poze de pasti si va aratam.
voi ce faceti duminica?
va pupam si sa avem toate o zi superba! mai buna decat ieri si insorita sper.
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
ALINATXA spune:
Hai sa vad care ma luati la bolovani in cap....
Catalina nu esti singura mama cu paranoia asta.Sa vezi zgomotele dracu ce fac eu sa vad daca tresare bebelina sau ba.E absolut normala atitudinea ta cel putin din punctul meu de vedere .eiiii lasa ca ne facem noi mari si sa vezi atunci paranoia.
Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta
alinuk spune:
neatza bunadimineatza!!!!
ce de sarbatoriti avem de urat...si pe cei de ieri (caci am omis din motive de trebi)
La multe lunishoare si La multi ani!!
02 april
Sofia de
Aelita
Thea de
dianamizzi
Odette de
Monicutz
Alexandru de
Shine
03 april
Eva Anne-Marie de
Salina
Anastasia Veronica de
maria_irina
Andreea-Irina de
cryss
Terbitza sa te bucuri si sa ai o zi frumoasa.. La multi ani!!
PS: fete traiasca soacrele!!!!!!!! ..o iubeeeessssccc.... hihi care da cu roshii??? Pai cum fetelor sa nu cand ea de fiecare Paste si Craciun ne umple frigi cu de detoatelea... de alea preparate de manutzele ei ca e vegetariana si ecologista convinsa asa ca intelegeti voi.... noua ne face si friptane de mielutz. Nu va zic ce pasca buuuuuna presteaza si ce piftie de curcan si ce alte bunatatzuri....
io ...proaspata mamica in persoana ...frec mentosanul (pardon am grija de hrana lui Margica...adica al nepotului ei preaiubit
)
.........................................
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii [/size=1]
franturi de viata
Maryela spune:
La multi ani pentru Eva Anne-Marie de Salina
Anastasia Veronica de maria_irina
Andreea-Irina de cryss
si pentru 2 aprilie( scuzati intarzierea...)
Sofia de Aelita
Thea de dianamizzi
Odette de Monicutz
Alexandru de Shine
Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Acum despre noi: pana la urma a venit pediatra ieri pe la 10 noaptea, l-a consultat, s-a uitat in gatulet, cica e o.k. Doar un picut rosu gatuletul pe partea dreapta. Ne-a spus ca daca nu trece haraiala si tusea cu Ambroxol, ser fiziologic, Nazomer maine sau cel tarziu poimaine sa mergem cu el la spital sa-l desfunde bine la nasuc, cat mai in profunzime.Offfff. Sa speram ca nu e nevoie. Ne-a mai spus ca va trebui sa luam ceva antibiotic daca nu ne trece nici asa...
Acum am si eu o intrebare la fetele cu experienta sau la cele care au mai trecu prin asta: Ambroxolul este bun pentru bebe de 2 luni si un pic????
De Stodal, ce stiti se poate administra la bebe asa mic?
Multumim.
Pupicei la mamici si bebei!
Am uitat: La multi ani pentru Terbitza
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
Liuda spune:
neata fetele! ce faceti? la program?
hai repede sa raspund -
eu nu inteleg o treaba... cum pusca mea toti vorbiti de mancare de post si Utza-utza! pai ori e post ori e
chiar e ceva ce nu inteleg!!!! sau voi unde va convine - adica la mancare - tineti post, si unde nu va convine - adica la f... de utere - nu mai tineti post (adica atunci alaptati si aveti voie sa nu tineti postul)!!!!
Livia 72 - noi anul asta de post mancam cumparat plus ce o sa ne mai aduca altii si cu ce o sa ne serveasca cei la care o sa mergem ... ca acasa nu fac mari mancaruri ca sant prea obosita, mai bine ma linistesc, ma odihnesc, sa simt si eu ca e Pasti prin liniste !
Catalina - chiar e loc pentru tine la nebuni...... cica nu aude? e satul copilul de voi de nu va mai baga in seama... Lasa copilul draguta in pace....
Ylilimic - mor de ras pe aici ![]()
![]()
![]()
cica cu kktii pe crac, hai ma ca la tine e mistoooo...
Shine si ca sa te oftic de nervi... na ca nu am nici un kil in plus fara eforturi mari. cum aveam 58 inainte de sarcina atat am si acum dar mai am de muncit la burtica.... uite sa mori tu de draci 
dianamizzi da chiar 12 persoane de Pasti? ce ai fata? da tu nu ai copil mic? da nu santeti voi sanatoase, cu plod mic si sa fac septe feluri de mancare.... nu ma obosesc eu chiar asa!
acum la raport - am dormit aseara (cum am venit de acasa) pana la 9 si ceva... apoi o ora de joaca, vorba, cantece, poezii, ras, gugulit dupa care masaj, baita si la imbracat deja ormea, asa ca a mancat si nanica, pana la 5 dimineata. la 7 si ceva se foia - vroia cu mami... asa ca am luat-o langa mine si am dormit pana la 8 si ceva - cand ne-a trezit nesimtitul de tati care foia prin casa.... azi afara e cam ploios , nu stiu cum facem cu plimbarea, sper sa prindem macar o ora!
linge mata mainele si baga pumnul in gura... si se supara ca nu il poate tine acolo si se supara ca inca nu manevreaza bine cu manutele si cred ca muschii nu rezista, asa ca baga pumnul - si apoi ii aluneca si se supara... offf
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
mihacarm2002 spune:
Catalina, subscriu la aceeasi paranoia cu auzul. Si asta pt ca am citit in una din carti (Spock/ Anne Bacus), ca daca pocnesti degetele copilul trebuie sa intoarca capul. Vezi sa nu! Bebelusului ii trebuie mai multe luni ca sa fie cababil sa intoarca capul in directia din care vine sunetul.
Oricum, Eva sigur aude pt ca doar ce am trezit-o trantind (din greseala) usa de la intrare
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina