Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

aelita deci urmareai si tu un 10 de undeva...daca scoli nu mai faci, macar gimnastica !bine ca nu te-ai lovit

ioana nasol cu alergiile. emma a avut bubite numai pe fata dar i-am facut tratament cu trixera crema si fucidin cateva zile si acum e k, nu o mai dau cu nimic.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

LA MULTE LUNISOARE:

Eva Anne-Maria bb de Salina

Anastasia Veronica bb de maria_irina

Andreea-Irina bb de cryss

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TERBITZA!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mai Marina mama dar matale esti ceas. Acu' daca nu te vad intr-o dimineata ma ingrijorez. Sa stii ca nici pe noi nu ne-a gasit postasul si, dupa cum bine stiti, postasul nu suna de doua ori :))). Ne-a lasat in cutia de scrisori o notita si am ridicat alocatia de la posta.

In alta ordine de idei, am fost ieri la primarie sa depun de indemnizatie si mi-am facut un car de nervi. Vedeti ca Raiffeisen nu merge ca banca, mi-a gresit adeverinta aia de la munca (era deja a doua oara cand mi-o completa). Nu stiu daca foloseste cuiva dar greselile au fost: 42 de zile se calculeaza exact din data in care bebe s-a nascut, trebe neaparat cerere din aia inregistrata la angajator ca vrei in concediu (mie nu imi era necesara asa ca nu am facut-o iar colega mea de la resurse umane de unde sa stie saraca, ce, e meseria ei?), trebe stagiul de cotizare trecut neaparat datele care zic ei si sa se scrie ca esti salariat (chiar daca e trecut in paranteza). Stiu ca nu imi e rusine nici cu colega mea de la personal dar si astia cu adeverintele lor ... tre sa scoata si manual de completat adeverinte ... Mai incerc si maine.

Offff, azi e urat afara ... iar nu iesim ...

Haideti sa va zic paranoia paranoilor. Ieri stateam io la sentiment cu Matei la programul de joaca si el se uita nu stiu pe unde, nu la mine in orice caz. Bai si am inceput sa strig la el si nici nu clipea de unde mi-a baznit ideea "daca nu aude copilul". E, si toata seara si io si ta'su da-i si fa zgomote sa vedem daca aude sau nu copilul. Nu ne-am edificat dar suntem pregatiti de internare. La nebuni, of course. :))

Hai ca va las. Io azi ar trebui sa ajung la gineco. Dar mi se pare ca ma paste oareshce rushi. Vedem.

Pupici

Mergi la inceput

CATALINA io n-as fi ceas, ca tare as mai sta in pat ca sa lenevesc, dar emma are program fix.

si eu as vrea sa merg sa depun dosarul dar nu mi-au facu aia de la munci adeverinta. ei kmi-au dat acte cu contributia mea, etc, dar nu adev asa cum cer astia...si doar leam dat model.

Mergi la inceput

catalina dar ti-au spus cu ce banci lucreaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Neata!

Incep sa ma oftic ca am doi copii tare incapatanati! Adam mananca iar doar la 3 ore si pe alea abia, abia le rabda
Matei face pipi doar la baie (chiar si cand suntem in oras se cere la baie ) dar cu kk nu spune ferite-ar sfantul! Acum umbla cu kktii pe crac, ca nu avea nici chilotel.

Merg ca ma striga un bb terorist!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Marina, mi-au dat o brosura cu ProCredit Bank. Cica atat. Io o sa optez sa imi vina acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

buna dimineata, acum pot sa va iau pe rand sa va raspund, pentru ca mai nou, dormin cel mai bine aici, langa calculator, pentru ca avem zgomot de ventilatoare:
lili shine - am vazut si partea mai urata a nasterii tale ca ma rodea curiozitatea... dar sa stii ca io nu taceam, sau dr meu are o mutra mai simpatica si imi permit io?! nu stiu..., cam jumatate din timp, nu prea am putut sa vorbesc, din cauza oboselii, sau a calmantelor, asa ca, bine ca am scapat de acolo fara sa bat pe careva
mihacarmShine, povestea nasterii + aspectele neplacute m-au amuzat. Parca ma uitam la un film cu Stan si Bran. Trist e ca asta e realitatea in spitalele din Romania. pai asta si era ideea, acum fac haz de necaz, si am incercat sa povestesc partile mai urata , asa in stilul meu, mai cu un zambet
Lili, k sa stergi un mesaj, vezi ca ai un buton cu cos, in bara mesajului scris de tine {primul din dreapta) delete reply. iti cere parola, si gata, stergi urnmele

helenutza, fetelor, daca va prind ca maivorbiti de kile, nu's ce va fac. uitasem si eu de cantar, si m-am repezit la el.... bine macar ca nu am mai pus; de-aia acum manac niste tort, asa la prima ora, k sa am energie

monu, asa zic si eu ca-i mult 10 milioane la o bona. sI dOAMNE FERESTE se duce cu bb pe-afara si nu stii ce pateste. Daca este suficient de mare, mai bine la gradi. da ce te faci daca bb are 4 luni si pleci la serviciu?(in ideea ca asa castigi muuult mai multi bani) Ce bine ca nu am problema asta!

cristiana . Ideea splendida e a celor de la Buleftrica, care ne dau zilnic pauze scurte si scuturatoare, s-o dus naibii sursa sambata., daca persista problema, mai bine investesti intr-un ups(parca asa se scrie...)

Maryela, eu zic sa schimbi pediatra aia nesimtita
haricleea uite eu stau cu bubu pe picioare de cand am inceput sa scriu, adica 30 de min, si tresarit de vreo 3 ori
Livia72 eu de pasti, fuga la mama acasa... acolo gratar, sarmale (facute de sor-mea) praji cumparate, si pentru bb, laptik

Marinar, daca postasul vine si nu te gaseste, lasa un biletel in cutia postala.....asta daca ai cutie functionala

lilisor, MAtei este un scumpic, are personalitate, ce mai

Gata, duc pisoiul in patut, Pe la 4 mergem la vaccin, bleah!
Am niste emotii!

am terminat juma de kil de pricomigdale + o feliuta de tort si un mar. Ce mic dejun delicios

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Aelita, multumim de intrebare. Alexia e la gradi de ieri. pt moment nu plange si accepta sa mearga. oricum, cat sta acolo 3 ore, o ad pe camera de acasa pt ca au supraveghere video.
Shine din pacate daca nu ai bunici sau alte ajutoare singura varianta ramasa este cresa.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput