Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 29
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
noi ? maraiti ca yoya...asa ne-o facut mama!
Gaze la greu, puiul meu e mancacios...da nu mai stiu ce sa-i fac sa nu mai aibe gaze. Tragem cate-o besinucaaaa....bineinteles dupa 10 minute de foit si plans...
Azi am papat pireu de carof iarasi...tin carofiorul in apa o ora ca sa-i iasa amidonul...
Cica combinatia cereale+ lactate- produce gaze. Si fructele in combinatie cu orice produce tot gaze.
Cred ca ramanem la lapte pan la 15 ani
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Las ca si eu o trimit pe Alexutza la scoala cu biberonul in loc de pachetel!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
Ralumat spune:
Ia sa o iau mai metodic....
Aseara iar am stimulat sa faca un kaki.....offf, si noi n-am folosit niciodata supozitor! M-am dotat iar cu Humana Milkzucker, dar noroc cu voi.Fatima , eu i-am dat pana acum numai orez de la Nestle. O sa iau Milupa azi, sa vedem....desi cautam sa il invat cu Nestle, ca astea cica sunt mai putin dulci. De fapt am in dulap de la Milupa, cu mere si morcov si cu banane. Dar si astea constipa, asa ca ma paste un drum la farmacie.
Asa...faza cu adormitul in carut la zdruncinaturi e comuna tuturor bebelusilor. In parc exista o zona pietruita care este consacrata adormirii pasagerilor din carucioare
.
Danita, eu am cumparat pentru congelat hrana recipientele Via de la Avent. Erau la reducere la targ si ofereau si un biberon cadou...Insa o varianta extrem la indemana ne-a fost sugerata acum ceva vreme de Ruxandra: paharele de plastic cu folie desupra. Si pe ele scrii cu marker continutul si data.
Ahaaaaaa.....Grigore si Adinuta fac pasi timizi in idila.....hmmmmm, ia sa venim si noi dupa Paste. Il luam si pe Dmic si pe Luca, sa facem concurenta
. Desi i-am promis unei prietene ca il pastrez pe David pentru bebelusa Irene ce se va naste luna asta......dar nu strica sa-l speriem un pic pe boier.

Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
Ralumat spune:
Ruxandra a fost mai rapida. Dar nu strica zis de doua ori acelasi lucru, bagam bine la capsoare!!!!
Maaaai, mie imi lipsesc biciurile Dianocicai!!!!!! Iar pe modemul lui Chris sunt foaaarte suparata
Pai cine ma mai amuza pe mine cand calc in cate-o baltoaca de depresie?????
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
auras_v spune:
buna dimineata
intru dupa citeva zile de absenta dar ce sa fac ,daca nu reusesc sa intru dimineata mai tirziu nu mai pot iar in ultimele zile am tot avut diverse de facut
LA MULTI ANI ! tuturor bb care au mai adaugat o lunisoara saptamina asta si multe 

ariadna , ma bucur ca ti-a trecut supararea...felicitari lui Bogdanel pt reusita ...Anca a invatat sa se intoarca pe burtica de aproape doua sapt iar acum a trecut la avansati : se intoarce cu o jucarie in mina ...ieri dimineata a fost atit de dulce ...se trezise si am puso la sin linga mine in pat ,ea stind pe spate si cum nu-i mai place pozitia asta s-a intors pe burta cu sinul in gurita ...imi venea sa o maninc ...am intors-o pe spate ea iar zdup pe burta ...
mirona , am inlocuit deja masa de prinz cu pireut de morcovi cu putina telina ,ieri i-am pus si un cub de cartof ...maninca cu multa placere...merci de raspunsul la
mea ...mi-ai fost de ajutor...de atunci ii dau si zeama de la supa ...daca ai vedea-o de fata are cind papa bibe cu supica ...
ideea cu albumul de Paste e minunata , nu mai stiu a cui a fost initial ...revin acum cu sugestia pe care am mai facut-o odata dar a trecut cam neobservata (bebinuta cred ca m-a complrtat atunci) : sa punem pe prima pagina ,linga albumul fulguletilor si slade-ul si albumul- fulguleti dormind (nu ii mai stiu exact numele)...nu cred ca ar putea fi probleme atita timp cit sunt la vedere ,pe prima pagina si poze fulguleti ,mamici ,tatici...
fatima se va remedia problena ,tb doar sa perseverati cu multa rabdare ...si noi am avut aceeasi dificultate dupa nasterea Ancutei ...dupa prima nastere a fost OK ,acum insa dificil rau...dapa primele incercari ,ratete binenteles ,nu credeam ca va mai fi ca inainte dar s-a rezolvat
aelita a-ti luat foarte bine in greutate sapt trecuta ...lasa fata in pace si n-o mai cintari asa des ...stiu ca e greu ...la kiki am avut un cintar acasa si pt ca evolutia a fost asemanatoare cu a voastra , zapacisem cintarul de cite ori o cintaream 
donia
si pt vorbareata ta ...tare dragute-s surioarele mai mari ,nu ?
luca multumim pt floricele
se pare ca majoritatea bb sunt agitati ,de data asta nu face exceptie bubu ...a avut niste dupa-amieze cumplite in ultimele zile...cauza inca nu o stiu ...dintisori nu-i ies ...scaunele sunt ceva mai tari ca pina acum dar tot 2-3 pe zi ...ma gindeam sa-i dau ceai de musetel ...oricum dupa-amiaza nimic nu o multumeste...se bucura de noua jucarie ,intorsul pe burta , si tb sa stea cineva sa o intoarca pe spate ca o apuca nervii...apoi oboseste si incepe scandalul...daca o pun in scaunelul de masina n-are stare si incearca sa se ridice in fund si iar scandal ca nu-i iese decit dupa multe incercari si tot asa ...
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
Ralumat spune:
Hai ca am logoreee. Sa va zic cum am ajuns eu iar ieri in blugii de gravida. Marti seara am pus la spalat singurele 2 perechi de blugi pe care le am, in ideea ca le intind si se usuca pana dimineata. Zis si facut- masina vrednicuta si-a facut treaba, dar eu am uitat sa le mai intind
. Pana ieri pe la 10, cand am vrut sa bag alte rufe la spalat. Asa ca haine pentru iesit - ioc! Noroc cu burta care nu permite blugilor de gravida sa cada ![]()
Ati vazut costumasele pentru bebelusi de la TCM? din 2 piese, tricou si pantaloni scurti, 15 RON. Mie mi-au placut si l-am cadorisit cu 2. Hai ca daca e cuminte si mai doarme, pun poza.
Voi ati impartasit bebelusii? Eu am intrebat ieri preotul cand sa ma duc si mi-a zis ca vineri sau sambata dimineata, pe nemancate. Pai cum? Ca David mananca la 6-7. Sa-l tin nemancat pana la 8-9 cand vine popa la biserica?
A...si apropo de mancat noaptea. Pana aseara, ii puneam o masura de cereale la 200 ml lapte si cerea de mancare la 6. Aseara i-am marit doza la 2 masuri, asa ca a cerut de mancare....la 3.30!
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
doradora spune:
stiti faimoasele biberoane luate de la carrefour,cele cu lingurita? ei bine, eu luasem 2, si din amandoua curgea pe la fund, asa ca le-am zburat si am pastrat doar linguritele, care din fericire se potrivesc la biberonul de la primii pasi.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
asiza spune:
'Neata!!!
Denis a dormit de la 21.30 pana la 5.00 dimineata fara intrerupere!!!! I-am dat tzitzi si a mai dormit apoi 3 ore jumate'...poate ne revenim la programul initial si nu ma mai trezeste si pe la 2/3 noaptea!!!
Asadar...23 aprilie Pastele anul trecut! Multumesc pentru raspunsuri Dianarus, Chris, Dbunny, Bambo! 
Ariadna, ma bucur ca ai ales sa ramai totusi...
Dbunny, a-haa, hmmmm, no bine ca m-ai lamurit cu "shoncu"
...
Ruxandra
quote:
Ieri in parc a fost amor mare intre conu Grigore si dolofana Adinuta. Ii facea conu niste zambre, mai ca nu au ajuns bot in bot. La propriu.
...iote la ei cat sunt de emancipati...nici scutecu' nu l-au dat jos inca si-s pe cale sa se pupe bot in bot...

...Ruxandra SPOR la "trebuie sa..."
OanaCat, Paste fericit si tie!!! Sa va relaxati daca tot plecati si sa veniti cu poze proaspete cu micutza Nicole!

Miro, poza Karei cu degetelul in guritza m-a dat gata...fix la fel l-am prins si pe smecherul meu acum catva timp, dar n-am imortalizat momentul! Pupam...
Aura,

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
Deschid eu capitol nou!!!! Sper sa ma lase Denis...revin...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
doradora spune:
am dus-o la impartasit de florii. mi se pare o prostie sa ii cer bebelusului sa fie nemancat, mai lipseste sa pretinda sa tina si post!
am recipiente de la avent, am biberoane cu capac, am si niste caserole mici si pitici, dar ideea cu paharele e f buna.
ps: sa nu deochem modemul, dimineata asta vrea! ieri m-am chinuit aproape o ora sa intru pe yahoo-fara succes insa
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Ralumat spune:
Ce face omul cand nu are chef de treaba prin casa si copilul doarme cuminte? Uitati costumase tcm
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra