Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
Apar si eu destu' de trista ca simt ca ma incearca o raceala.... chiar nu am chef de asa ceva acum cand ma pregatesc sa merg la Buc plus ca daca ia Luca de la mine... ce ma fac....
Poate doar e alarma falsa de la oboseala acumulata..
Ariadna, ce bine ca pana am postat eu, ti-a trecut supararea... si eu am venit mai tarziu pe forum, nici mie nu mi s-a raspuns din prima, dar am inteles asta iar acuma imi sint atat de dragi fetele.. ca nu stiu ce o sa ma fac cat o sa fiu la Bucuresti, unde nu am TV, nu am net... dar stiu ca macar le voi vedea face to face pe cateva dintre ele..
As sta sa mai scriu dar ma duc sa-l hranesc pe Luca si sa ma bag iarasi in pat, sa beau ceai cu lamaie... TREBUIE sa-mi revin...
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat zilele astea.. plus celor de astazi.Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!

VA ASTEPT CU DRAG LA CAP. URMATOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by chris80

buna dimineata, mamici si bebici!

pe scurt, ca nu se stie cand nu mai vrea sa mearga modemul:
-multumesc tare mult de urari. anul trecut de ziua mea anuntam ca sunt insarcinata-si m-a tinut fericirea pana in joia mare, pe 20 aprilie, cand a inceput raul. m-am intors de la birou, m-am intins, si 5 luni nu m-am mai ridicat decat la baie si la doctor. dau detaliile astea pt ca intreba cineva cand a fost pastele-dupa socoteala mea, pe 23, chiar de sf gheorghe.
-imi iese maseaua de minte-sa ma masez? calgel?de dormit noaptea dorm...rade alex de mine, ca manifestarile mele coincid cu ale lu` pisi, doar ca pisi are mai multa minte. pot sa il contrazic? pai nu pot!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Ma bucur ca nu sunt singura careia ii da maseaua de minet, mie mi-a iesit gata am scapat insa ma chinuie de cand am ramas gravida! Sa sti ca iese foarte greu! Eu nu i-am dat cu nimic!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput