Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 28
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Salutare
Suntprinsa cu curatenia de primavara si de pasti
nu prea am avut timp de scris
Antonia e f maraita o dor gingiilenu stiu cand vor iesi dintisorii astia
cand ii fac masaj la gingiie tace nu mai zice nimic
in rest suntem bine,papam f bine cu lingurita cand vrem
Cand termini sa vii si la mine....
Cu ce-i masezi gingia ? cu ceva gel ?sau numa asa cu deshtu ?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Ariadna30 spune:
Dbunny, in cazul asta, muta-l neaparat!! Nu intelesesem prea bine unde e asezat, ca pomenisei de carut. Daca doarme bine, probabil, nici n-o sa simta ca-l "deranjezi".
De ieri am inceput sa scriu in jurnal...dar am trecut si din urma ce mi-am putut aminti.Plus ca aveam notate cateva chestii in alta parte, cum ar fi : greutatea, inaltimea...la diverse varste, comportamentul de dupa vaccinuri descris in amanunte, etc. O sa-i vina vremea si puiului tau sa faca rostogoliri si multe alte chestii, nu-l fortza sa le faca mai devreme.:) Si al meu e marait in ultima vreme, rareori avem cate o zi linistita.M-am tot uitat dupa liniute albe, da` de unde...cred ca alta e cauza, nu dintii.
Apropo` de rostogoliri....prima surpriza a venit cand bebe avea cam 3 luni... Intr-o dimineata (pe la 5:00), ma trezisem si, cand m-am uitat la puiul meu, am intzepenit. Intotdeauna il puneam sa doarma pe spate...iar atunci, era pe o parte, cu spatele la noi.L-am lasat asa.....si ma tot gandeam de ce l-o fi intors tat-su, daca stie ca tre` sa doarma pe spate. Cand s-a trezit sotzul meu, primul lucru pe care l-am facut a fost sa-l chestionez despre pozitia cu pricina. M-a privit mirat si mi-a zis ca nu se apuca el sa-i schimbe pozitia...cel mult, doar il invelea cand era cazul. Si acum vreo cateva zile s-a intors, prin somn, pe partea stanga. Sunt relative chestiile astea...ei le fac instinctiv, asa ca...e greu de spus cum se vor derula lucrurile dupa o isprava de genul asta.
doradora spune:
buna dimineata, mamici si bebici!
pe scurt, ca nu se stie cand nu mai vrea sa mearga modemul:
-multumesc tare mult de urari. anul trecut de ziua mea anuntam ca sunt insarcinata-si m-a tinut fericirea pana in joia mare, pe 20 aprilie, cand a inceput raul. m-am intors de la birou, m-am intins, si 5 luni nu m-am mai ridicat decat la baie si la doctor. dau detaliile astea pt ca intreba cineva cand a fost pastele-dupa socoteala mea, pe 23, chiar de sf gheorghe.
-imi iese maseaua de minte-sa ma masez? calgel?de dormit noaptea dorm...rade alex de mine, ca manifestarile mele coincid cu ale lu` pisi, doar ca pisi are mai multa minte. pot sa il contrazic? pai nu pot!
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
de cand tot zic sa le urez sanatate karinei si lui alin, intre timp se fac bine bebeii!
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
lizzy spune:
quote:
Originally posted by asiza
Intrebare intrebatoare: Isi mai aminteste cineva in ce data a fost Pastele anul trecut?...ca exact in sambata dinaintea Pastelui mi-am facut testul de sarcina si m-am minunat/socat/extaziat de cele 2 liniutze roz!...si nu-mi amintesc data...
Fatima, felicitari pentru dintisor!!!
Oanacu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
23-24 aprilie. stiu sigur pt ca atunci l-am conceput pe marc

Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
danita spune:
'neatza!
gagici va urez o saptamana buna si un Paste Fericit !
ieri mi s-a zbatut iar neuronul si ma gandeam in ce se poate congela papa de bebe ? inca nu vreau sa congelez dar sa stiu asa ..... ptr cand o sa ma tenteze !
cele care ati folosit recipientele de lapte , sunt bune si la papa ?
multumesc ptr raspunsuri .
noi am trecut cu bine de vaccin .... dar cica e iar viroza in oras .... iar ne bagam sub clopotul de sticla !
pupici
D
BeBelusca
ruxandra_sb spune:
Intru scurt, scurt.
Imi cer scuze ca nu prea am reusit sa cetesc din urma. Suntem terminati, avem un program infernal. Viata sociala e la cote maxime: vizite peste vizite ca s-au strans prietenii de peste mari si tari acasa de Paste, aseara am fost la teatru, Matei are azi serbare la gradinita, trebuie sa ne apucam de bagaje, trebuie sa-i gatim lui Grigore, trebuie sa... si trebuie sa..
Vreau sa va mai zic de Dianocica si Raluca_u ca sunt bine, sanatoase dar ca deocamdata nu le merge/nu au inca net.
Ieri in parc a fost amor mare intre conu Grigore si dolofana Adinuta. Ii facea conu niste zambre, mai ca nu au ajuns bot in bot. La propriu. 

4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by Ariadna30
Aaa...macar pt. Ralumat, daca altcineva nu e intersat, o sa zic ce mai face puiul in ultima vreme.:)
Dupa multe zile in care a tot exersat rostogolirea de pe spate...pe burtica, acum 2 zile, parca, i-a reusit cu succes. Si tot de atunci, asta face aproape continuu, cand e asezat pe pat. E chinu` naibii cand trebuie sa-i schimb pampers-ul sau sa-l imbrac....pana scot eu din tub cantitatea de unguent pt. funduletzul nazdravanului, el e deja pe burtica.Nu mai zic cum il imbrac...:) De doua ori i-a reusit si invers...sa revina la pozitia initiala (pe spate), dar cred ca a uitat miscarea intre timp.
Cand e pe burtica, e circ in toata regula : isi tot ridica funduletzu` si tot incearca el sa avanseze....ba chiar si reuseste uneori, chiar daca o face mai mult in salturi.
Oricum, mami e fericita ca puiul face progrese...ce pot sa-i cer la doar 4 luni si 6 zile?!? :) Ieri, l-am lasat rezemat de perna, inclinat, cat m-am dus pana la bucatarie.Stiam ca asa nu prea "migreaza" si oricum n-am lipsit decat cateva secunde.Cand m-am intors, era deja, cu picioarele, la marginea patului....atata s-a impins "la vale". Daca pana nu demult puteam sa lipsesc din camera cateva minute chiar....lasandu-l pe pat, acum nu mai indraznesc.Doar daca il "ancorez" in carut am tupeu sa-l las singur.
Si la dictie am facut progrese...:) Acum scoate diverse consoane, zgomote, chiote pe diverse tonalitati, etc. : "ma", "bvu", "bb", "da" si...altele care nu pot fi reproduse. Tot ieri, a rās in hohote vreun sfert de ora....reactie starnita de grimasele facute de mine si de zgomotul produs de buzele mele (pt. a-l distra, evident). :)
Notam totul in jurnal cu o deosebita incantare.
Sa ne povestesti si tu cum iti vb. bebe.![]()
Bogdan Andrei (29.11.2006)
Cred ca mi-am facut-o cu mana mea......
Ma bucur ca ti-a trecut supararea! Iar cu jurnalul, intr-o zi cand ai rabdare, poti sa mergi usor in urma si sa salvezi intr-un fisier word toate postarile de pe forum in care ai scris despre Bogdanel. Despre gandurile intime....acum nu-ti inchipui ca ma confesez teribil acolo. De fapt visul meu cand am ramas gravida a fost sa-i dau acest jurnal la 18 ani (sau cand o fi destul de matur) si pana atunci sa scriu una-alta. Asa ca tonul este ca o scrisoare adresata unui om mare. Sper sa fiu consecventa si sa ajungem momentul in care va putea citi toate intamplarile vietii lui vazute prin ochii mei. De multe ori m-am intrebat in adolescenta "oare ce o simti mama in legatura cu..."?.
Si legat de relatiile personale... noi maine plecam spre Constanta. Cred ca stam pana marti, asa ca daca nu ai alt program, poate ne intalnim luni. Si cu Lucia, A_deju, Madaluta....constantencelor, am uitat pe cineva?

Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a patra
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by danita
ieri mi s-a zbatut iar neuronul si ma gandeam in ce se poate congela papa de bebe ? inca nu vreau sa congelez dar sa stiu asa ..... ptr cand o sa ma tenteze !
cele care ati folosit recipientele de lapte , sunt bune si la papa ?
Noi folosim cu succes pahare de plastic de unica folosinta, pe care le acoperim cu folie de plastic prinsa bine cu un elastic. Scriem apoi cu marker-ul pe ele data si compozitia si gata!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
OanaCat spune:
Buna dimineata
In primul rand vreau sa urez La multe lunisoare sarabatoritilor
si sa va urez
un Paste Fericit alaturi de cei dragi
Am intrat repede, repede, ca ma astepata pregatirile de sarbatori si pentru plecare.Asa ca mai lipsesc 1 saptamana pentru ca plecam acasa la tati 1 saptamana, dupa paste.
Nicole este foarte bine i-am scos apa de orez si papa destul de bine zic eu, in rest gangureste din ce in ce mai mult s rade la toata lumea.
Cam atat...
Va pup pe toate si eu si Nicole.

O sa imi fie dor de voi.

Poze Nicole
Nicole
Oana Cat

prinsa cu curatenia de primavara si de pasti
nu stiu cand vor iesi dintisorii astia