Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Mirona

am uitat sa va prezint noile noastre poze. le puteti vedea la luna a VI-a.
Mie personal imi plac la nebunie asta si asta.

faina-i mai blondina ta

Asiza shoncu-i ca o shunca dar putin mai mare
Ralumat si noi suntem mai constipati ca de obicei... poate ca de la cereale

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!

In primul rand vreau sa multumesc celor care ne-au felicitat ieri si urez si eu cu intarziere puilor de Mirona, Dianocica si Mayaione.
Ieri Isa a fost foarte "tanara si nelinistita". Nu stiu ce-a avut de nu putea sa adoarma si urla de mama-focului de m-a capiat. Azi a fost insa fata de gasca si m-a scutit de concert cu toate ca si azi a dormit peste zi destul de putin. Nici in carut nu doarme mai mult de juma de ora, iar Di imi dormea si cate 3 ore continuu (dar Di nu dormea noaptea ).

Mai vreau sa-i multumesc si lui Chris pt raspuns, mai ales ca a fost singura care mi-a raspuns.

Fatima am patit si eu asa la prima nastere. Dar cu rabdare si vointa si chiar cu strins din dinti s-a rezolvat.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Diplomatia - mama tratativelor
Din pacate, nu l-am mostenit pe tata la capitolul asta....dar vad ca unele dintre voi va descurcati destul de bine in privinta asta.:)
Uff...marturisesc ca, dupa ce v-am citit mesajele, s-a dus toata supararea...asa, in secunda urmatoare.:) Fetelor, va multumesc pt. cuvintele frumoase adresate noua (mie)...o sa incerc sa va raspund pe rand, la toate.Sper sa nu se trezeasca Bogdanel intre timp.De obicei, doarme linistit pana pe la 2:00-3:00, dar, avand in vedere ca a adormit la orele 22.00, nu se stie...
Mirona, in cele mai multe cazuri, oamenii uita de unde au plecat si devin infumurati cand le merge grozav pe toate planurile. Ma bucur ca mai sunt si persoane asemenea tie, care nu aplica ideea : "daca mie mi-a fost greu, asa trebuie sa le fie si altora...pana ajung la nivelul meu!"
N-am inteles chestia cu "tonul mesajelor mele"...din cate imi amintesc am fost destul de pasnica, exceptie facand mesajele de data trecuta, cand am fost suparata....ca si acum.In ce priveste rabdarea, din punctul meu de vedere, am avut destula.:) Am mai spus-o si cu alte ocazii, repet si acum : sunt singura (cu baietzelul meu) in cea mai mare parte a timpului. M-am bucurat ca am descoperit acest forum si ca, in sfarsit, gasisem cui sa povestesc despre puiul meu si nazbatiile lui si cui sa cer sfaturi in diverse probl. cu care ma confrunt.....ca tat-su abia mai reuseste sa observe ce progrese a mai facut bebe in ultima vreme, la cat de tarziu vine acasa...si cat de obosit e. N-a trecut prea mult si am realizat ca ma trezesc vorbind de una singura pe aici.Nah, fiecare dintre voi vine zilnic cu noutati cu privire la comportamentul bebelui...si e felicitata sau ma istiu eu ce raspunsuri primeste.In cazul meu, desi am povestit de cateva ori ce mai apare nou la puiul meu, nici macar o data nu ne-a bagat nimeni in seama.Orgoliul meu de mamica a fost
grav "avariat":)) ....de aici si samanta de scandal.
a deju , am explicat mai sus in ce consta nemultumirea mea.:) Da, mi s-a raspuns de fiecare data la intrebari si nu, nu am avut niciodata pretentia sa-mi raspunda toate fetele la intrebarile adresate. Asa cum eu reusesc sa intru aproape numai noaptea sa va scriu, sunt constienta ca toate mamicile au destule preocupari care le umplu zilele...deci, am fost recunoscatoare celor care au reusit sa-mi ofere un raspuns.
cris80 , nu am acuzat pe nimeni.Din contra, i-am multumit la vremea respectiva....pt. ca ne-a adaugat in lista aia. Nu am obligat pe nimeni sa o faca, iar ai inteles gresit lucrurile. Ideea era alta cand am pomenit de cele 2 zile, da` ma rog...
kokorina , ma bucur ca macar tu ai inteles care era mesajul.:) Si...ma bucur ca ti s-au cumintzit bebicii....sper sa fie la fel de acum inainte.:) Multumesc pt. urari.Sarbatori fericite...si familiei tale numeroase.:)
Ralumat , imi pare rau pt. problemele pe care le-ati avut azi.Si-a revenit complet puiul tau dupa operatie? Sper ca da. Apropo` de faza cu mersul la manichiura....si eu am patzit ceva de genu` ala acum vreo cateva zile...si, la final, m-am simtit la fel de vinovata ca si tine. Tot asa....lasasem puiul dormind, dupa ce il hranisem, si plecasem sa-i cumpar cateva hainutze.Stiind ca va dormi cel putin jum. de ora..si ca apoi va adormi din nou daca tati il va legana putin, am plecat linistita in oras.La intoarcere, am constatat ca puiul era treaz si tare marait....si asta exact de cand plecasem.Cred ca simt ei ceva atunci cand lipsim, altfel nu-mi explic.:) Ai fost mai harnicuta decat mine la intocmirea jurnalului...asta este.:) Acum regret ca nu am luat initiativa mult mai devreme, dar....de cate ori vroiam sa incep chestia asta, de fiecare data ma oprea o chestie banala : ma gandeam ca nu mi-ar place ca acel jurnal sa incapa pe mana mai stiu eu cui....cine stie cum....si sa-mi citeasca gandurile intime.Asa ca, am amanat de fiecare data.
asiza, multumim. La fel si voua!

Mergi la inceput

Off....scuze pt. culori.Eram sigura ca facusem ceva prostioare...ca nu stiu ce naiba am apasat in timp ce scriam...dar nu ma asteptam sa iasa in halul asta. Habar n-am cum de a iesit totul colorat, ca am trecut intre parantezele respective doar nick-urile.

(am remediat problema dupa vreo ora, cu ajutorul uneia dintre fetele de aici)

Mergi la inceput

sssssssssssssshhhhhht......de la 9 de cand dormim ne trezim din juma in juma de ora...daca nu-i ies dinti curand ma spanzur
Acu l-am pus in maxi-cosi si sforaie langa mine....oare cat tine figura?
Are ceva daca-l las toata noaptea sa doarma in carut ?

poze Daniel

Mergi la inceput

Aaa...macar pt. Ralumat, daca altcineva nu e intersat, o sa zic ce mai face puiul in ultima vreme.:)
Dupa multe zile in care a tot exersat rostogolirea de pe spate...pe burtica, acum 2 zile, parca, i-a reusit cu succes. Si tot de atunci, asta face aproape continuu, cand e asezat pe pat. E chinu` naibii cand trebuie sa-i schimb pampers-ul sau sa-l imbrac....pana scot eu din tub cantitatea de unguent pt. funduletzul nazdravanului, el e deja pe burtica. Nu mai zic cum il imbrac...:) De doua ori i-a reusit si invers...sa revina la pozitia initiala (pe spate), dar cred ca a uitat miscarea intre timp. Cand e pe burtica, e circ in toata regula : isi tot ridica funduletzu` si tot incearca el sa avanseze....ba chiar si reuseste uneori, chiar daca o face mai mult in salturi. Oricum, mami e fericita ca puiul face progrese...ce pot sa-i cer la doar 4 luni si 6 zile?!? :) Ieri, l-am lasat rezemat de perna, inclinat, cat m-am dus pana la bucatarie.Stiam ca asa nu prea "migreaza" si oricum n-am lipsit decat cateva secunde.Cand m-am intors, era deja, cu picioarele, la marginea patului....atata s-a impins "la vale". Daca pana nu demult puteam sa lipsesc din camera cateva minute chiar....lasandu-l pe pat, acum nu mai indraznesc.Doar daca il "ancorez" in carut am tupeu sa-l las singur.
Si la dictie am facut progrese...:) Acum scoate diverse consoane, zgomote, chiote pe diverse tonalitati, etc. : "ma", "bvu", "bb", "da" si...altele care nu pot fi reproduse. Tot ieri, a rās in hohote vreun sfert de ora....reactie starnita de grimasele facute de mine si de zgomotul produs de buzele mele (pt. a-l distra, evident). :)
Notam totul in jurnal cu o deosebita incantare.
Sa ne povestesti si tu cum iti vb. bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Sunt prinsa cu curatenia de primavara si de pasti nu prea am avut timp de scris
Antonia e f maraita o dor gingiile nu stiu cand vor iesi dintisorii astia cand ii fac masaj la gingiie tace nu mai zice nimicin rest suntem bine,papam f bine cu lingurita cand vrem

Mi se pare o idee super cu pozele de Paste

cu intarziere pt toti bb-ii

Alexandra25-drum bun si Paste Fericit

Asiza-pastele anul trecut a fost pe 23 Aprilie,pupici pt Denis si mamica

Ariadna30-uite multi sa treaca supararea

Mirona-pe zi ce tree tot mai frumoasa Karina

Fatima-incercati cu uleiuri sau geluri lubrefiante poate e mai usor asa

Aka-

Kokorina-ma bucur ca sau mai linistit sandokanii

va pupicesc
n buna fug si eu la somnic

Laura,Ramsan,Lorym,Dana,Porumbita,-

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Dbunny, eu zic ca n-are nimic daca-l lasi sa doarma in carut. Nasa copilului meu isi punea fetitzasa doarma in carut aproape in fiecare noapte...ca asa era mai usor s-o legene, daca dadea semne ca s-ar trezi. As vrea io sa doarma si al meu in carut, ca m-a cocosat de atata leganat. Ti-ai gasit...doarme in carut doar cand iesim afara, daca e zdrncinat bine-bine. (daca terenu` e cu denivelari...sa nu se inteleaga altceva)
O singura data a reusit tat-su sa-l adoarma in carut, ca era rupt de oboseala copilu`.Eram asa de fericita ca scapasem de leganat.....Totul a durat doar vreo 2 minute, apoi s-a trezit si am trecut la leganat.
Bine, acum nu prea il mai legan...ca s-a obisnuit sa adoarma la sān...Doamne ajuta, s-o tina tot asa!

Mergi la inceput

Oboseala isi spune cuvantul...am inceput sa mananc litere la greu, si nici space-ul nu-l mai vad intotdeauna.
bamboletta :) si voua. M-a luat valu` tot amintindu-mi de nazbatiile piticului si...s-a dus supararea de parca nici n-ar fi fost.Plus ca am avut si suportul moral al catorva dintre fete.:)
Gata, merg la nani....ca noaptea trecuta abia la 4:00 am adormit si....sunt cam obosita.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ariadna30

Dbunny, eu zic ca n-are nimic daca-l lasi sa doarma in carut. Nasa copilului meu isi punea fetitzasa doarma in carut aproape in fiecare noapte...ca asa era mai usor s-o legene, daca dadea semne ca s-ar trezi. As vrea io sa doarma si al meu in carut, ca m-a cocosat de atata leganat. Ti-ai gasit...doarme in carut doar cand iesim afara, daca e zdrncinat bine-bine. (daca terenu` e cu denivelari...sa nu se inteleaga altceva)
O singura data a reusit tat-su sa-l adoarma in carut, ca era rupt de oboseala copilu`.Eram asa de fericita ca scapasem de leganat.....Totul a durat doar vreo 2 minute, apoi s-a trezit si am trecut la leganat.
Bine, acum nu prea il mai legan...ca s-a obisnuit sa adoarma la sān...Doamne ajuta, s-o tina tot asa!

Bogdan Andrei (29.11.2006)

dar e carut dinala pt masina-sa-l las toata noaptea cu spatucul incovoiat ?
Al meu bebe e mai mare cu 6 zile ca al tau dar sa stii ca nu se suceste inca pe nici o parte...asa nis noi...taaaaare lenesi.
cat despre jurnal...am unul de acum 6 ani...toate lucurile importante sunt notate acolo...cum am ajuns in Spania, cum mi-am cunoscut sotul, reactia sotului cand (in sfarsit)am ramas gravida...povestea nasterii fiiului meu cu lux de amanunte...cati ml de laptic bea la 2 la 3 sau la 4 saptamani....etc. Nu notez in fiecare zi, este cand trec si 2 luni si nu scriu nimic; dar cand citesc si-mi aduc aminte...parca as retrai fiecare moment si mi se umple sufletul de bucurie... asa ca va recomand din tot sufletul sa incepeti sa scrieti unul. Cand copiii mei vor fii suficienti de mari (cei 3, la care tac'su a dat comanda)sa inteleaga unele chestii le voi da jurnalul sa-l citeasca

poze Daniel

Mergi la inceput