Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 26
aka spune:
Pentru ca tot zice Miro de albume m-am apucat sa sortez niste poze ale bebeilor nostri. Dar nu am gasit la toate ce poze vroiam. Si cu ocazia asta vad si toate pozele
.
Asiza cred ca este specific varstei pentru ca Denis si Luca sunt mai mari cu o zi decat Cristina. Oricum ea azi n-a dormit deloc si a adormit pe la 9. Sa vedem pana cand...
Alexandra drum bun si Paste Fericit
.
Ma duc si eu la nani. Noapte buna 
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
fatima spune:
ralumat, si eu ii dau Evei, ca si laura, cereale milupa Miluvit porumb si orez..cu vitamine, fier si calciu..si face kaki in fiecare zi acum, inainte facea cam la 2-3 zile..ideea e sa aiba cat mai putin orez (care constipa), sa fie in combinatii cu porumb, tapioca..
donia, super haioasa Roxanica ta..auzi la ea.."mami, e doar un bebelus.."
dbunny, si eu stiu la fel, cartoful produce multe gaze.., eu il voi introduce mai tarziu din aceasta cauza, si numai in combinatii cu alte legume..
kokorinuta, off...
carla, de acord cu donia..
Eu zic ca nu e cazul sa ne stresam prea tare cu diversificarea asta..adica important e sa sa fim informate bine asupra alimentelor de evitat, dar sa nu ne facem prea multe probleme daca bebeii nu vor sa pape ceva anume..in fond, diversificarea e doar o tranzitie, o acomodare cu hrana solida..o sa aibe tot timpul sa pape de toate mai tarziu..citeam undeva o chestie interesanta..o mamica facea diversificarea asa: i-a pus la dispozitie lui bebe mai multe castronele cu tot felul de pireute (permise, normal), si l-a lasat pe el sa-si bage manutele in ele si sa aleaga ce-i place..nu zic sa facem si noi la fel, dar zic ca-i bine sa tinem cont si de preferintele bebicilor..
Fetelor, observ ca majoritatea va plangeti de schimbari in comportamentul bebeilor..ba ca se trezesc mai des ca de obicei noaptea, ba sunt mai maraiti..se pare ca e un fel de criza, in jurul varstei de 5 luni, o varsta cu multe schimbari pentru ei..asociata si cu diversificarea, cu inceputul eruptiei dintisorilor, care inainte de se ivi efectiv, produc o stare de disconfort cu mult timp inainte..
Si Eva mi-a fost la fel in ultimele 2 zile , ff maraita, nu i-am intrat in voie cu nimic, toate schimonoselile mele care in mod normal o facea sa rada, ii produceau doar o grimasa, ba chiar pareau ca o enerveaza..in plus, noaptea mi s-a trezit aproape din ora in ora...si a facut si putina febra..38,2
..cand colo, ce sa vezi? i-a erupt un dintisor..simt ca un coltisor mic de tot, care ma zgarie cand o pipai pe gingiuta..azi am observat..banuiam eu ceva, ca prea se transformase din ingeras in monstrulet..dar nu-mi dadeam seama daca are sau nu gingiile inflamate..adica nu stiam cum trebuie sa arate..si toate simptomlele au disparut ca prin farmec si a redevenit Eva mea dulce si cuminte..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
Mirona spune:
quote:
Originally posted by aka
... m-am apucat sa sortez niste poze ale bebeilor nostri. Dar nu am gasit la toate ce poze vroiam.
Aka multumim de initiativa - DAR - mai bine spune ce album vrei sa faci si anunta tare si raspicat unde sa trimita fetele pozele - astfel nu risti nimic. Fetele vor vedea poza dorita in albumul de care te ocupi tu - si in alta ordine de idei - pozele deja postate pe net sunt deja micsorate (de ex. yahoo micsoreaza pozele instant), daca iti trimitem noi pozele in varianta "grasa" - sunt mult mai clare si mai de calitate - tu le iei si le prelucrezi pe toate si le pui in album.
in alta ordine de idei - putem trimite mai multe poze de pus in albumele astea speciale?
De ex. Motivul Pastelui - facem poza bebelului cu un iepuras, cu un morcov , cu oua - le punem pe toate in album? sau trebuie sa ne decidem asupra uneia?
haideti sa ne dam cu parerea - daca tot nu e concurs - eu zic sa punem mai multe. Ce parere aveti?
P.S. multumim inca o data pentru urarile de sanatate pentru Kara.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, VI, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
adinazot spune:
ALEXANDRA,drum bun si Paste fericit,pusici de la Alessia!!!si...ai dreptate,in saptamana mare sa fim mai buni!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
fatima spune:
miro, foarte buna ideea, si eu zic la fel, cu cat mai multe cu atat mai bine..dar eu n-am inteles unde le punem?
aci, pe site, ca toate celelalte sau cum? 
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
Mirona spune:
am uitat sa va prezint noile noastre poze. le puteti vedea la luna a VI-a.
Mie personal imi plac la nebunie asta si asta.
v-am pupat ca merg si eu la culcarica
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, VI, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
asiza spune:
Intrebare intrebatoare: Isi mai aminteste cineva in ce data a fost Pastele anul trecut?...ca exact in sambata dinaintea Pastelui mi-am facut testul de sarcina si m-am minunat/socat/extaziat de cele 2 liniutze roz!...si nu-mi amintesc data
...
Fatima, felicitari pentru dintisor!!! 
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
mormelvio spune:
Salutare mamici de pitici.
Noi suntem bine. Adica mai suntem mucosi si mai tusim un pic...dar fara febra si fara prea multa kk. Sa speram ca ce a fost mai rau a trecut. Oricum nu mai pare a fi la fel de infundat ca ieri.
vad ca in mare parte mi-ati dat dreptate in ceea ce priveste formula , adica daca sa trec acum pe Humana 2 sau sa mai astept. Ma bucur ca am inteles corect si ca v-am putut explica si voua ce mi-au zis si mie altii. E clar ca noi vom trece pe Humana 2 numai pe la 8 luni...pana atunci sa vedem ce va fi cu diversificarea.
Luni incepusem si noi cu supa de legume, dar cum a inceput si raceala si Alin s-a stricat la burta nu i-am mai dat nimic altceva decat formula si lapte cu cereale.
Ralumatparca zicea ca de la laptele cu cereale s-a constipat bebe. Eu fac exact cantitatea trecuta pe cutia de la Humana, adica la 125 ml de apa pun 4-5 linguri de lapte cu cereale. Si la mine Alin a fost constipat vreo 3 zile dupa ce am introdus laptele cu cereale. Dar dupa aceea s-a obisnuit organismul si probabil ca in combinatia de la pranz de suc de morcov si mere...i s-a reglat scaunul. Vineri cand am fost la dr. i-am spus ca e constipat si ca eu cred ca e de la laptele cu cereale si mi-a zis dr. sa pun in sticluta cateva picaturi de zeama de portocala si atunci nu o sa se mai constipe. Acum nu am apucat sa incerc varianta asta ca de duminica lui i-a fost rau...si s-a stricat la burta...asa ca-i dadeam lapte cu cereale ca sa-l mai lege la stomac ![]()
fatima spune:
fetelor, eu mai am o problema..acu' la ceas de seara..sa ma confesez, ca tot sunt fara barbatu-meu acasa..si nelinistita..o problemuta mai intima ca sa zic asa..
pentru mamicile care au nascut natural, cu epizotomie dupa..la noi e tare greu cu..
..toate tentativele aproape esuate..sunt tare frustrata din cauza asta...pur si simplu sunt cusuta prea mult si ma doare de innebunesc..nu stiu ce sa ma fac..a mai trecut cineva prin asa ceva? deja e a nu stiu cata oara cand incercam si nu...finalizam..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by fatima
fetelor, eu mai am o problema..acu' la ceas de seara..sa ma confesez, ca tot sunt fara barbatu-meu acasa..si nelinistita..o problemuta mai intima ca sa zic asa..
pentru mamicile care au nascut natural, cu epizotomie dupa..la noi e tare greu cu....toate tentativele aproape esuate..sunt tare frustrata din cauza asta...pur si simplu sunt cusuta prea mult si ma doare de innebunesc..nu stiu ce sa ma fac..a mai trecut cineva prin asa ceva? deja e a nu stiu cata oara cand incercam si nu...finalizam..
fatimade
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
aha...stim ce-i aia...parca retraiesti dezvirginarea...inc-o data...si inc-odata...
Cu muuuuuulta rabdare, stimulari si alte mangaieri am reusit.In plus nici bebe nu ne lasa...cand vroiam si noi ceva el scancea...pana-l linisteam ni se ducea cheful...O chestie haiaoasa: Primele 2 luni aveam impresia ca sanii mei nu-s mai pt sotul...is ai lui Dani...si ca sotu n-avea dreptul nici sa puna mana...
Pe contul comun sa faca cineva un folder cu numele Poze Pasti...si sa adunam acolo pozele...dar daca le-om numi fiecare bebe cu iepuru sau Pasti cu morcovelu...n-om mai stii care a cui ficior ii...frumos ar fi pe lamga descrierea pozei sa apara numele lui bb si a mamicii...nu ?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu