Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 25
aelita spune:
MARANI
quote:
Cand avea bb 5 luni, l-am surprins cu capul pisicii in gura, ma jur, am poza daca vrei, cand prindea pisica de coada sa te fereasca Dumnezeu ce-i facea.
vreau pozaaaaaa!!Ariadna ,ce mod de abordare au unele asistente,mai !!! si unii medici,deasemenea...Faci infarct,nualta!
Bine ca nu a fost nimic.
Dar pana afli,albesti.
Lavinia
sus moralul!Multa sanatate!si pt Ramsam si Rares!ruxmax,vazut pozele cu dulcetzel!
adeju,hmmm,ce ficior frumosss !!

aka,e mai bine Maria Cristina?
carla.nu se da piersica pana tarziu,pt ca exista riscul alergiilor.nici capsune.e risc mare la cat sunt de mici! bineinteles ca multi nu au patit nimic,dar risti asta??
si oricum nu e nici o graba sa ii bagi cum fructe.eu nu stiu ce pediatra iti recomanda piersica la cateva luni cand astea sunt periculoase.si nu se amesteca fructele,intai se da un pic din fiecare ,ca sa obseriv daca face alergie la ceva.
pana in 6 luni ,nimic nu e mai important ca laptele!
totla diversificare: OUL E INTERZIS PANA LA CEL PUTIN 9 LUNI,1 AN CHIAR . CA SI FICATUL .
Sunt atatea de inlocuit,fetelor,nu dati exact ce e interzis.Doar au inaintat investigatiile ,se site deja ca astea fac rau.pestele ,deasemenea,pana tarziu.
asiza.Oana ce sa ma duc odata pe luna,ca nu pot!!m a mannca talpile!! si asa vineri va fi inchis la farmacie si stau de parca am maracini la cur,sa ma duc maine..dar nu ma duc,promit!
donia,multumim de urare!
kokorina isi cere si Sophiuta drepturile!! uita-te in ochii ei !!

a mea face ca un soricel,si trebuie sa ma uit la ea mereu,nu mai pot sa fac nimic!
fac dus cu ea dupa mine,si ma scalambai prin geamul de la cada!
mama,sau pus sandokanii pe mancat ,frateee,cer amandoi odata!!
suzeta mie deja imi spun prin famelie ca o sa ii iasa dintii strambi daca o las cu suzeta..apropos de donia care zicea ca ii lasa asa..ca si eu am zis ca o las cu suzeta,nu pana la 5 ani,dar destul.ca mie nmu mi-au dat ,chipurile,suzeta,se lauda ca nu am luat niciunul,dar defapt am supt DOUA degete de le subtiasem!! dar romanii se bazeaza pe ideeac a e urat un copil cu suzeta,auzi!!! ca vezi doamne,cand ii vad asa mari si cu suzeta in gura!!
LA MULTI ANI,Irinabr !
LA MULTI ANI ,Chris !
SA CRESTETI MARI !:
Crina (Dandusa) , Antonia (Bamboletta),Ana Nicole (ALMO)-cu intarziere!
pt 5 lunisoare!!!KARINA (MIRONA)

Anamaria (Mayaione)

Georgia (Cristina74),Stephanie si Isabelle (Mamaana),Alin(Mormelvio),Stefania (Amalia),AnaMaria (Marani)-cu intarziere !!
pt 4 lunisoare!Maria Isabela (luly)
pt 4 lunisoareDavid Alexandru (Dianocica)

David (ELENA LOVE)

Si mii de scuze pt zilele in care nu am urat ..pt mamicile pe care le-am omis fara sa vreau!
S.
kokorina spune:
mai, daca se lasa cu premii, ne bagam... mai ales ca doua oua, mai mici ele, da' le avem din dotare :)))))))))))))) daca vreti sa le si vopsesc, voi sa ziceti..... :))))))))))))))))
hai ca am luat-o razna, da' am zis sa mai destind nitel atmosfera...

....esti durere,ce m-am distrat cu ouale mici din dotare...parca mi le si inchipui vopsite....sper totusi ca nu o faci
....daaa' totusi la ce culoare te-i gandi sa le faci?si sati linistita,ca nu ai luat-o razna.....e misto gandit....![]()
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
Dbunny spune:
yo nu ma pun nici cu iepuru lu Soacra lu Chris80 nici cu oole familiei lu' A deju...da' cand e vorba de morcovel... noi ne laudam cu bijuterii proprii
nu ne jucam cu afaceri familiare![]()
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Ralumat spune:
Buna tuturor!
Noi am avut azi o zi crunta...care a debutat prin urlete intre 6 si9, de nu-i intra nimeni in voie. Pe la sfarsitul perioadei am dat si eu in plans, dar din alte cauze...de genul "uite ce am ajuns, grasa, fara freza, nici macar o unghie ojata....stau cu orele si te legan si tu nici macar nu apreciezi". Asa ca am luat masuri si m-am programat la 18.30 la manichiura-pedichiura. Gresita alegere! Las copilul satul, hranit pe la 17 si plec pe la 18.15, spunand sotului ca in maxim juma de ora adoarme. Ei bine, la 10 minute dupa ce am plecat eu s-a dezlantuit! Si a tipat/urlat cu suspine non-stop in orice pozitie era pus. Am ajuns la 20 acasa, iar cand mi-a auzit vocea a pus capul pe taica-su si s-a culcat. Fetelor, dormea si suspina in somn! 

M-am simtit tare vinovata.......nu stiam cum sa-l mai pup si sa-l impac! Gata, de data viitoare il iau cu mine la salon, ca sa impacam si capra, si varza!
Am citit despre supararea Ariadnei...imi pare taaare rau ca nu mai vrei sa ne scrii. Ideea cu jurnalul este foarte buna, si eu am unul inceput in ziua in care mi-a iesit pozitiv testul de sarcina. Am adunat acolo ce am simtit eu, prin ce am trecut impreuna, acum notez progresele lui si sentimentele care ma incearca. Insa aici, pe forum, nu intru pentru David, ci pentru mine. Pentru ca ma simt bine sa am cu cine vorbi la nesfarsit despre acelasi subiect (bebele!) fara sa fiu plictisitoare, pentru ca aici mai gasesc un sfat, o vorba buna....iar daca am o intrebare la care nu primesc raspuns, insist! In ceea ce priveste relatiile mai apropiate dintre fete, sa stii ca ele se desfasoara "in private", pe mess sau in parc....asa ca hai, nu te supara si mai scrie-ne! Eu iti citeam postarile cu interes, mai ales ca Bogdanel e doar cu cateva ore mai mic decat David si eram curioasa de toate lucrurile pe care le faceti voi.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
yo nu ma pun nici cu iepuru lu Soacra lu Chris80 nici cu oole familiei lu' A deju...da' cand e vorba de morcovel... noi ne laudam cu bijuterii propriinu ne jucam cu afaceri familiare
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Nuuuu, la morcovi e campioana Laura - parca ei ii aduceau zilnic de la doua luni cate un morcov parintii, nu?
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a patra
Ralumat spune:
Cred ca am inteles gresit. Sau...n-am inteles, sau.....

Hai ca trec la lucruri mai serioase. Cred ca David se constipa de la cereale. Desi i-am pus doar cate o masura in 200 ml de lapte, de doua zile face numai cu supozitor. Ce sa fac, sa ii intrerup cerealele sau sa incerc alta marca?
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
alexandra_25 spune:
Buna seara fetelor.....nici la mine nu a mers astazi Dc-ul.....ce bine de Donia si Dbunny....ati avut numai pentru voi azi forumul...![]()
Noi suntem in febra pregatirilor.....cred ca imi trebuie un camion...Ai avut dreptate Donia...ca voi goli casa..!
Imi va fi dor de voi...numai 4 zile dar parca vad ca va trebui sa trag de undeva cu ochiul pe forum...!
Multumesc Donia si Bebinuta...stiti voi pentru ce!
Iar am vazut samanta de scandal pe forum...chiar asa....in saptamana mare...acum cand trebuie sa fim cei mai buni...sa fie o armonie intre noi...
Am intrat sa va pupacesc pe toate....
...fara numar...
Noapte Buna!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Azi fac 4 luni....yupiiiii
asiza spune:
Ariadna, sarbatori fericite si tie! 
Donia, eu nu fac mancare acuma de Paste...mergem la socrosenie si se ocupa ea de toate...poate fac ceva praji si oi vopsi cateva oua...
Aka, ma bucur ca te simti mai bine! Oare ce-or fi avand copiii astia de nu mai dorm noaptea?!?...La fel a facut si Luca de Yagmur!!!
Dbunny, ce-l ala "shonc"???? Te tzuc 
Mirona, sanatate multa Karinei! 
Aelita, Alex, Ralumat, 
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Ralumat spune:
Drum bun, Alexandra, si distractie placuta! Lasa ca recuperezi tu zilele de forum....eu presimt ca va fi mai slabuta activitatea pe aici, ca fiecare vom fi mai acaparate de familie!
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
Laura13 spune:
ralumat Dani face kk singurel cel putin o data pe zi de cand ii dau cerelale!! eu ii dau de la milupa cu orez si porumb!
va pupic pe toate ca fug la somnic!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006