Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 24
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Mirona
De Pasti vom merge la parinti si noi - fetele vom ramane acolo pana dupa botez. Dci daca nu mai intru atat de des - sa nu strigati dupa mine - va voi citi din umbra si de raspuns poate o voi face sau poate mai bine cand ne intoarcem acasa.you all
fug sa fac si ceva de papa pana se intorc ei.
Sa faci poze la fata cu iepurashu!!!!
Fetelor propun tema de casa pt Paste: ia faceti voi poze cat mai artistice bebeilor de Pasti, cu oua vopsite, cu iepurasul, cu morcovelul(in asteptarea lui Iepu
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dbunnyquote:
De Pasti vom merge la parinti si noi - fetele vom ramane acolo pana dupa botez. Dci daca nu mai intru atat de des - sa nu strigati dupa mine - va voi citi din umbra si de raspuns poate o voi face sau poate mai bine cand ne intoarcem acasa.you all
Fetelor propun tema de casa pt Paste: ia faceti voi poze cat mai artistice bebeilor de Pasti, cu oua vopsite, cu iepurasul, cu morcovelul(in asteptarea lui Iepu) S-apoi facem concurs... cea mai originala, cea mai dulce, cea mai traznita...etc. ehh ?
poze Daniel
mai, daca se lasa cu premii, ne bagam... mai ales ca doua oua, mai mici ele, da' le avem din dotare :)))))))))))))) daca vreti sa le si vopsesc, voi sa ziceti..... :))))))))))))))))
hai ca am luat-o razna, da' am zis sa mai destind nitel atmosfera...
ariadna, imi pare rau ca te-ai suparat, dar.... chiar nu inteleg motivele..... mie mi se pare ca de fiecare data cand ai intrebat cate ceva, ti s-a raspuns.. nu cred ca niciuna din noi are pretentia sa primeasca raspunsuri de la absolut toate fetele din lista, nu toate ne confruntam cu aceleasi probleme in acelasi timp... sau poate sunt fete care ti-ar fi dat aceleasi raspunsuri cu cele pe care deja le primisei, nu cred ca ar fi avut vreun rost sa se repete.... iar in postarea doniei eu nu am vazut niciun ton critic, fata doar ti-a zis ca daca nu mai vrei sa apari pe lista, sa spui, si-atat....... m-am bagat si eu fix ca musca-n lapte, asta e, dar... abia ce se mai limpezisera apele pe-aici, si tare bine mai era :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
a_deju spune:
mirona, drum bun, paste fericit si sa petreceti ca-n povesti la botez!!! pupam!!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Dbunnyquote:
Fetelor propun tema de casa pt Paste: ia faceti voi poze cat mai artistice bebeilor de Pasti, cu oua vopsite, cu iepurasul, cu morcovelul(in asteptarea lui Iepu) S-apoi facem concurs... cea mai originala, cea mai dulce, cea mai traznita...etc. ehh ?
poze Daniel
GAND LA GAND CU BUCURIE!!!

chiar ma gandeam sa va propun sa facem un album - in contul comun cu poze cu bebeii si motivul Pastelui ce se apropie cu pasi repezi.
DECI: adunarea - toate mamicile sa faca poze cat mai haioase cu bebeii cu iepurari, cu oua, cu ce-or vrea ele si sa le trimita pe mailul comun - de yahoo - si apoi cine vrea - eu una ma bag - dar abia cand ne intoarcem - sa le puna intr-un album special de Paste.
La premii si concurs nu-mi sta gandul acum pentru ca oricum a mea e cea mai frumoasa
asta asa - ca tot a inceput dandusa sa faca albumul cu copiii dormind si cu copiii cu degetul in gurita ... etc. si s-a lasat pagubasa.
Dar lasa - ca ma intorc eu din deplasari, termin si cu botezul si ma bag eu la albume .... se alege prafu de ele. he he he - abia astept.

nu-mi urati inca alte cele - ca abia sambata dimineata vom pleca - nu de alta - da va plictisiti pana sambata.
pe toate celeMiro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Dbunny spune:
a-deju daca ai de gand sa vopsesti cele 2 oo...unde ai de gand sa postezi poza ?

Deschidem capitol nou? poze fierbinti
Yo ma duc sa-mi caut ochelarii...
poze Daniel
Donia spune:
Faina idee cu albumul de Paste, dar fara premii, ca asa cum fetita Mironei e cea mai frumoasa, si baietelul meu e cel mai frumos
... deci ati avea un handicap din start ![]()
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
doradora spune:
ariadna despre partea ca nu ti s-a raspuns, nu am de ce sa fac aprecieri, tu stii mai bine.
cred insa ca gresesti cand o acuzi pe donia ca de abia dupa 2 zile ti-a trecut datele in lista. intamplator, nu e singura care stie sa faca asa ceva, intamplator toate putem face treaba asta, macar la modul teoretic, ca eu una nu m-am incumetat inca, asa ca dupa parerea mea merita un ,multumesc' , sau macar sa nu o acuzi. tot asa cum sunt f putine si fetele care reusesc sa deschida capitol nou. ideea e ca nu e obligatia nimanui, si nimeni nu a semnat contract prin care sa trebuiasca sa asigure aceste servicii. daca nu putem sa apreciem munca altora, foarte rau.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
fetelooorrr, va iau la pozele de paste! nu uitati ca eu am un iepure adevarat cu care pot sa pozez, iar soacra-mea e posesoarea celui de-al doilea urechiat! iar al ei e si de rasa! ne ia cineva? mai are si altcineva 2 iepuri de paste disponibili dintr-un foc?
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Donia pt 7 dolari - 2 copii - 2 ore, m-as inscrie la gym 8 ore in fiecare zi!Atunci sa ma vezi ce supla ash fii...
Bebinuta cat de singura de Pasti ?...sotul ? Cu cine ciocnesti oole?
poze Daniel
cu sotul dar nu cu familia ca de obicei.

Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
kokorina spune:
inca de dimineata am vrut sa va spun ceva.....dar nu a mers forumul...
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!ai mei sandokani azi noapte s-au trezit in jurul orei 1,iar a doua oara in jurul orei 7....Doamne,inca nu-mi revin,sa ma trezesc doar de doua ori pe noapte?ar fi parfum...in fine,ca ma plang,ca nu ma plang,ca mai pot,ca nu mai pot...ei tot se trezesc cand vor muschii lor....asa ca si eu TREBUIE sa ma trezesc...nu conteaza,bine ca mi-s sanatosi!
ARIADNA...eu am inteles exact ce-ai vrut sa spui,si nu ai facut nimic altceva decat sa-ti spui parerea si pasnic,as spune eu.consider un gest frumos,si ca nu ai disparut fara urma ca multe altele.inteleg si ca te simti cam "nebagata in seama"....asa e la inceput.nu este o regula,dar nu-mi explic de ce este asa.iti spun ca si eu la inceput m-am simtit cam tot la fel ca tine,poate te ajuta asta cu ceva....inca ceva...imi place ideea cu jurnalul,nu e rau...poate te mai gandesti totusi....eu iti doresc Sarbatori fercite!
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM