Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 23
aka spune:
Nu stiu ce i-am facut ca a zburat raspunsul.
Dianocica multumesc mult
.
Donia tu vorbesti de fripturi, garnituri...Si imi este o foame...Eu nici nu m-am gandit ce meniu o sa am de Paste. Sotul mi-a solicitat in mod expres drob. La alteceva nici ca m-am gandit, ca doar mai am timp ![]()
A_deju admirat motanul pe urs.
Astazi a fost prima zi cand nu a dormit cat ne-am plimbat. Gata, am fetita mare...Si a fost asa de cuminte incat m-am apucat sa-mi fac lucrarea de dizertatie. Din pacate nu am scris decat 2 pagini ca imi lipseste inspiratia...
pentru toate
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
Dbunny spune:
Aka sa stii ca si eu ma simt slabita... nu ma mir cu ritmul asta..si nu m-am gandit sa mai iau fier... precis am nevoie. Si parul inca imi cade, dar cum eu am mult, inca nu i-am dat importanta caderii...
Donia cu cine-ti lasi odraslele cand mergi la fitness ai ? Norocoaso
eu cateodata n-apuc nici macar sa fac un dus...la 2 noaptea numa yo mai cant in baie...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Donia spune:
aka, drobul e obligatoriu la mine, eu traiesc cu gandul la drob de miel tot anul. Si sotul nu mananca miel, dar eu sunt innebunita, asa ca gatesc doua randuri de mancare, iar pentru mine cel putin o pulpa de miel la cuptor.
Si Cristi a inceput sa mai stea treaz la plimbari, dar pana la urma tot il rapune leganatul caruciorului (sau zdruncinatul, as putea zice).
Spor la treaba, despre ce lucrare e vorba? Ce subiect?
Dbunny, merg dupa masa cand vine sotul acasa. As putea sa merg si dimineata pentru ca la club au baby-sitter, dar m-ar costa 7 dolari pentru ambii copii, 2 ore. Cateodata o sa fac si asta, ca in 2 ore as avea timp si de dus, si de sauna, deci din cand in cand ar merita. Mai vedem, ca de fapt doar azi incep, am intalnirea cu cineva de acolo ca sa ma puna pe drumul cel bun, sa imi arate aparatele, sa stabilim planul de bataie, etc.
S-a trezit asta micu' si iar e nervos, eu ii confisc maimutoii si il las sa se uite pe pereti, ca numai se enerveaza cu jucariile astea. Gata, abstinenta.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
bebinuta spune:
Fetelor intradevar nu a mers forumul azi, asa ca doar acum am citit ce a scris Ariadna. Imi pare rau daca sperai la mai multa conversatie aici pe forum, poate unele subiecte pe care le-ai lansat s-au mai discutat, poate fiecare intra mai rar acum cu timpul frumos de afara, suntem cam 50 care suntem mai active si e normal ca din acestea 20 sa fie mai apropiate. Cifrele sunt orientative. Eu ti-am raspuns acolo unde am stiut si cand am avut timp si cred ca la fel si fetele. Asa ca decizia este a ta
Sarbatori Fericite si tie alaturi de familie.
A-deju 
Donia eu de Pasti raman singura, parintii mei pleaca la Maramures, asa ca voi face eu singura meniul de Pasti. Mie imi place drobul de miel mult de tot dar nu am facut pana acum. Imi voi da examenul acum. Te anunt cand ma hotarasc ce mai fac. Prajitura- Tiramisu.
Alexandra sa va distrati la Felix.
Dandusa cum stati cu netu?
Dianocica ce face Davidutu?
Dbunny asa dormim si noi noaptea, tot mai des ne trezim.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Ariadna30 spune:
Hmm...nu-sh` de ce, dar exact la acest gen de raspunsuri ma asteptam.
Asa, fetelor care aveti vechime pe forum, coalizati-va! Daca forumul avea si barbati ca moderatori, sunt sigura ca alta era situatia. Asa, femeile fac ce stiu ele mai bine : "musca" ori de cate ori au prilejul sa o faca.
Dbunny, multumim pt. urari.Desi, in contextul in care au fost adresate.....
Donia, procedeaza cum doresti...ca oricum figuram pe lista aia....si cam atat.Daca a durat cam 2 zile sa ne treci pe lista, pun pariu ca, in maxim 5 min. de la postarea acestui mesaj, iti vei gasi timp si sa ne stergi.:)Si, daca tot ai trecut la exercitarea functiei (sefa/moderator....sau ce reprezinti aici), probabil, iti vei gasi timp (daca-ti sta in putere) si pt. a-mi bloca accesul la acest forum.
Probabil, daca ai trecut la amenintari, iti inchipuiai ca o sa ma emotionez si ca o sa cedez.Ete ca nu e chiar asa....nu e primul forum pe care intru si nici singurul cu asemenea subiecte....sunteti unice din pct. de vedere genetic, nu insa si de neinlocuit.Zici ca nu stii "despre ce vb. eu acolo"? Pot da n exemple, dar n-are rost. Era vb. de copil, ca pt. el intru aici....eu n-am nevoie de laude, aprecieri sau chestii de genul asta. E un bebelus totusi, dar, daca e nevoie de sute de mesaje pana sa fie bagat in seama, mai bine apelez la acel jurnal.
Acu` sa nu se inteleaga ca generalizez, sunt cateva persoane de pe acest forum care fac exceptie.....sunt mai tot timpul amabile si gata sa sara-n ajutor oricui are nevoie de el.
Nu degeaba exista precedente, eu sunt doar a nu stiu cata persoana (nou-venita) care e nemultumita de modul in care se desfasoara lucrurile pe aici. Ca pe orice alt chat/forum si aici sunt persoane cu aere de superioritate...initial credeam ca doar pe mIRC se intampla asa ceva....cand vreo tipa cu exces de zel (si cu functie de "operator", evident) e atinsa in orgoliu de vreun utilizator "obisnuit". Ma rog, ar fi multe de adaugat, dar consider ca e suficient....si asa nu-sh` cat de coerenta am fost, cu copilul tzipandu-mi alaturi..
Donia spune:
quote:
Originally posted by bebinuta
Mie imi place drobul de miel mult de tot dar nu am facut pana acum. Imi voi da examenul acum.

Stai linistita, ca si eu dau examen la drob in fiecare an, desi de acum e al 14-lea an in care fac, dar tot am emotii... si parca de fiecare data imi iese diferit. Dar e bine, nu? Sa nu ma plictisesc. Singura constanta e ca nu pun marar, ca nu imi place.
Ariadna30 spune:
bebinuta, apreciez nota calda a mesajului tau....si multumim pt. urari. Sarbatori fericite si voua!
Donia spune:
quote:
Originally posted by Ariadna30
Hmm...nu-sh` de ce, dar exact la acest gen de raspunsuri ma asteptam.Asa, fetelor care aveti vechime pe forum, coalizati-va! Daca forumul avea si barbati ca moderatori, sunt sigura ca alta era situatia. Asa, femeile fac ce stiu ele mai bine : "musca" ori de cate ori au prilejul sa o faca.
Dbunny, multumim pt. urari.Desi, in contextul in care au fost adresate.....
Donia, procedeaza cum doresti...ca oricum figuram pe lista aia....si cam atat.Daca a durat cam 2 zile sa ne treci pe lista, pun pariu ca, in maxim 5 min. de la postarea acestui mesaj, iti vei gasi timp si sa ne stergi.:)Si, daca tot ai trecut la exercitarea functiei (sefa/moderator....sau ce reprezinti aici), probabil, iti vei gasi timp (daca-ti sta in putere) si pt. a-mi bloca accesul la acest forum.Probabil, daca ai trecut la amenintari, iti inchipuiai ca o sa ma emotionez si ca o sa cedez.Ete ca nu e chiar asa....nu e primul forum pe care intru si nici singurul cu asemenea subiecte....sunteti unice din pct. de vedere genetic, nu insa si de neinlocuit.Zici ca nu stii "despre ce vb. eu acolo"? Pot da n exemple, dar n-are rost. Era vb. de copil, ca pt. el intru aici....eu n-am nevoie de laude, aprecieri sau chestii de genul asta. E un bebelus totusi, dar, daca e nevoie de sute de mesaje pana sa fie bagat in seama, mai bine apelez la acel jurnal.
Acu` sa nu se inteleaga ca generalizez, sunt cateva persoane de pe acest forum care fac exceptie.....sunt mai tot timpul amabile si gata sa sara-n ajutor oricui are nevoie de el.
Nu degeaba exista precedente, eu sunt doar a nu stiu cata persoana (nou-venita) care e nemultumita de modul in care se desfasoara lucrurile pe aici. Ca pe orice alt chat/forum si aici sunt persoane cu aere de superioritate...initial credeam ca doar pe mIRC se intampla asa ceva....cand vreo tipa cu exces de zel (si cu functie de "operator", evident) e atinsa in orgoliu de vreun utilizator "obisnuit". Ma rog, ar fi multe de adaugat, dar consider ca e suficient....si asa nu-sh` cat de coerenta am fost, cu copilul tzipandu-mi alaturi..
Bogdan Andrei (29.11.2006)
Draga mea, fabulare placuta in continuare! Cum bine ai sugerat intr-un mesaj trecut, "ignore" e o buna idee in cazul tau, deci eu cam atat am mai avut sa-ti zic.
Dbunny spune:
Donia pt 7 dolari - 2 copii - 2 ore, m-as inscrie la gym 8 ore in fiecare zi!
Atunci sa ma vezi ce supla ash fii...
Bebinuta cat de singura de Pasti ?...sotul ? Cu cine ciocnesti oole?![]()
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Mirona spune:
măi, CARE-SI DA AERE PE AICI??? HUH??? ca acum vin cu 
Ariadna imi pare sincer rau pentru decizia ta. Intotdeauna am fost o luptatoare in ajutorul nou-venitelor pe acest forum - deoarece si eu am fost la fel de "bine primita" aici.
INSA - gresesti enorm si acum si ai gresit si in trecut prin tonul mesajelor tale. Imi pare rau ca nu ai rabdare sa ajungi sa ne cunosti, insa iti respect decizia. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
Fetele - mi-am trimis sotul la plimbarea nr. 2 cu Kara - iar eu am tras un dus sanatos, relaxant si binevenit - ca de doua zile si de doua nopti lupt cu mucozitatile Karinei. Fata e mai binishor, inca mai are ... din belsug, tuseste mai putin si stranuta mai putin. Deci - suntem pe drumul cel bun.
De Pasti vom merge la parinti si noi - fetele vom ramane acolo pana dupa botez. Dci daca nu mai intru atat de des - sa nu strigati dupa mine - va voi citi din umbra si de raspuns poate o voi face sau poate mai bine cand ne intoarcem acasa.
you all
fug sa fac si ceva de papa pana se intorc ei.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire