Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Uf, in fine mai vad chip de om pe aici!
Dbunny, bine ca ai aparut. Eu ma chinui sa imi beau cafeaua (ca urlatorul se pare ca ar cam adormi), ma gandeam ca o sa si am de citit macar vreo 3 pagini, si cand colo...
La voi cum e, totul e bine?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Donia

Pssst... parca e un subiect fantoma... mi-e cam frica singurica pe aici... Hai sa-mi fac totusi curaj!

UIte asa imi vine sa le fac la amandoi cand nu se uita la mine

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

noi ? maraiti ca yoya...asa ne-o facut mama!
Gaze la greu, puiul meu e mancacios...da nu mai stiu ce sa-i fac sa nu mai aibe gaze. Tragem cate-o besinucaaaa....bineinteles dupa 10 minute de foit si plans...
Azi am papat pireu de carof iarasi...tin carofiorul in apa o ora ca sa-i iasa amidonul...
Cica combinatia cereale+ lactate- produce gaze. Si fructele in combinatie cu orice produce tot gaze.
Cred ca ramanem la lapte pan la 15 ani

poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:

Pssst... parca e un subiect fantoma... mi-e cam frica singurica pe aici... Hai sa-mi fac totusi curaj!

UIte asa imi vine sa le fac la amandoi cand nu se uita la mine

in RO nu a mers forumu toata ziua - dar recuperam noi.

-ici

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Uite ce premiera, de cand scriu eu la subiectul asta n-am apucat sa postez prima un mesaj, ci tot ultima, iar azi am ajuns sa pun eu primul mesaj al zilei. Ce chestie!

Daca tot vad ca Dbunny face pregatiri pentru pregatirile de Paste, propun si eu o tema a zilei total fara nici o legatura cu fulguletii. Ce garnitura faceti la friptura de miel? Sau la friptura, daca nu serviti miel? Ca eu de pireu sau cartofi (cum a sugerat sotul) m-am saturat si ma gandeam sa fac ciuperci. Voi ce ganduri, ce idei aveti? Alta papa buna ce mai faceti? Aveti ceva sugestii pentru ciuperci? Cu sos alb, cu sos rosu? Retete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Salutare. Nici la mine nu a mers serverul.
Asiza noi ne trezim noaptea la o ora. M-a capiat, de vineri seara a inceput cu trezirile astea. Ba ii e foame, ba sete da nu mai poate sa adoarma. Si colac peste pupaza aseara mi-a fost foarte rau. Si de dimineata de 5 s-a dus George sa-mi cumpere maltofer si calciu cu magneziu ca nu mai tineam pe picioare. Le-am luat si mi-am mai revenit.
Nu mai avem muci
Am ramas restanta cu urarile
Karina Ioana, Anamaria, Maria Isabela, dmic
David Andrew

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

quote:

Uite ce premiera, de cand scriu eu la subiectul asta n-am apucat sa postez prima un mesaj, ci tot ultima, iar azi am ajuns sa pun eu primul mesaj al zilei. Ce chestie!

Daca tot vad ca Dbunny face pregatiri pentru pregatirile de Paste, propun si eu o tema a zilei total fara nici o legatura cu fulguletii. Ce garnitura faceti la friptura de miel? Sau la friptura, daca nu serviti miel? Ca eu de pireu sau cartofi (cum a sugerat sotul) m-am saturat si ma gandeam sa fac ciuperci. Voi ce ganduri, ce idei aveti? Alta papa buna ce mai faceti? Aveti ceva sugestii pentru ciuperci? Cu sos alb, cu sos rosu? Retete?

Salata verde cu usturoi. Sau salata de ardei copti...
Alte aperitive: shonc afumat s-apoi fiert cu hrean si oua rosii fierte, salata de vinete, sau rosii umplute cu salata de vinete, mielu inca nu stiu daca-l fac intreg in duba sau costite subtiri la plansa(sau BBQ). mami poate vrea si o ciorbita de miel dreasa cu smantana...
Desert: Tiramisu facut de mine, Inghetata de cumparat sau ceva profiteroale(tot de cumparat)
Ciupercile...hmmmm o data facush cu sos de rosii si vin rosu...foarte bune(cu limba de porc)
....iara-mi cad balele...

poze Daniel

Mergi la inceput

Dbunny, fructele fermenteaza, asta e. La cereale nu ma gandeam ca fermenteaza, dar acum imi dau seama ca de fapt berea se face din hamei care e tot un cereal, o cereala (...doua cereale... chiar, are forma de sigular?), nu?
Eu si de cartof stiam ca fermenteaza, de aia nu se da in caz de diaree, ca inrautateste situatia, iar la bebei se introduce mai tarziu.

quote:
Originally posted by Mirona

in RO nu a mers forumu toata ziua - dar recuperam noi.

-ici

Iu-huuu! Bine ca s-a reparat.
Poftiti la scris, ca aveti de recuperat, nu gluma.
Ia uite ce de loc aveti...

Ei? Si asta nu e tot, inca mai avem...

Mergi la inceput

quote:

Dbunny, fructele fermenteaza, asta e. La cereale nu ma gandeam ca fermenteaza, dar acum imi dau seama ca de fapt berea se face din hamei care e tot un cereal, o cereala (...doua cereale... chiar, are forma de sigular?), nu?
Eu si de cartof stiam ca fermenteaza, de aia nu se da in caz de diaree, ca inrautateste situatia, iar la bebei se introduce mai tarziu.

Diaree in nici un caz n-avem...dincontra..nu facem caca decat stimulati

poze Daniel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dbunny
Salata verde cu usturoi. Sau salata de ardei copti...
Alte aperitive: shonc afumat s-apoi fiert cu hrean si oua rosii fierte, salata de vinete, sau rosii umplute cu salata de vinete, mielu inca nu stiu daca-l fac intreg in duba sau costite subtiri la plansa(sau BBQ). mami poate vrea si o ciorbita de miel dreasa cu smantana...
Desert: Tiramisu facut de mine, Inghetata de cumparat sau ceva profiteroale(tot de cumparat)
Ciupercile...hmmmm o data facush cu sos de rosii si vin rosu...foarte bune(cu limba de porc)
....iara-mi cad balele...

Si mie... Da' nu-i bai, ca azi merg la fitness sa dau jos ce-o sa pun pe mine saptamana viitoare...
Ciuperci cu sos rosu si vin am facut si eu o data, cred ca fac si acum, ca tot ai pomenit si tu de ele. Mai arunc acolo ceva condimente, oregano, busuioc, dafin si trebuie sa iasa ceva bun, sper.

Mergi la inceput