Inimioare de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Pup toate mamicile si toti copilasii!
O intalneala in toata regula nu cred ca reusim sa mai facem vreodata.
In schimb vreau sa propun tuturor mamicilor disponibile maine, o intalnire in Cismigiu, la chioscul din centru, unde canta pe vremuri fanfara. S-au facut acolo niste tobogane si leagane, parca cam mari pentru ai nostri, dar sunt bunicele. So, eu oricum ies cu copilul acolo pe la 10-10.30, asa ca daca doriti sa ne vedem, eu abia astept.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Albinutza superb !!!! Isi iubeste Luca surioara tare mult si sunt amindoi frumusei. Sa fie sanatosi si voiosi toata viata !
Mamici nu am cum sa vin la intilnire deoarece baiatul meu pleaca maine la bunicii mei . S-ar putea sa stea pe acolo 2 sapaptamini. Eu bazai de aseara, incerc sa imi revin dar e tare greu. Ma gindesc mereu ca lui ii prinde tare bine sa stea la aer curat, sa alerge prin iarba, sa vada animale sa manince bine si sanatos dar in acelasi timp ma pocneste ceva in stomac cind ma gindesc ca nu o sa-l mai vad zile in sir. O sa imi revin eu dar greu . Un wwek-end placut va urez !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Albinutza, absolut superbi copii si cum se joca Luca cu Maria (desi ea nu prea apreciaza deocamdata gestul ). Sa iti traiasca si sa-ti de putere se treci peste problemele de zi cu zi, sa te bucuri de inocenta si veselia lor

Monica un concediu super-super va doresc, ca il meritati din plin!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Votati-i pe Rares si Bianca!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

sunt superbi bondaricii tai. Luca e un frate de nota 10. Sa dea Dumnezeu sa se iubeasca la fel de mult toata viata!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Buna la toata lumea...nu am mai scris de f mult timp pe forumul acesta si se pare ca ne-ati scos de la bebei de iulie -august 2005.

Amy ( Amelie -Mihaela) - 11.08.2005 - 3100 g la nastere si 50 de cm...acum are vreo 13 kilograme ;)

Am adaugat si noi cateva poze deocamdata....cele mai multe le am pe calc celalalt si nu am deocamdata acces pe el.

Sa ne traiasca copiii si sa ne bucuram de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

bun revenit,pupam bombonica Amy, scumpa foc.
vazut si copilasii, sa ii papi de dulci.
io zic pas la intalnire din motive bine stiute

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Multumesc pentu urari.si eu ma bucur ca am revenit in club. Eu sunt pregatita pentru pas alergator la intanire...dar mamicile din Ploiesti cu inimioare de iulie - august 2005 sunt disponibile? Ca eu nu prea am vazut..si Bucurestiul este cam departe pentru o zgatioara mica si dulce ca Amy ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Ce faceti, fetelor?

noi suntem ok, domnisoara a trecut de la o faza hippie-rock(la nunta week-endul trecut, cind si-a aruncat gentuta in lac si a mestecat mucuri de tzigara) la urmatoarea, very Barbie- cind nu putem pleca nicaieri fara gentuta. si vrea fusta si rochie...minunat, mai ales ca aici ploua zilnic. ieri s-a bagat intr-o mare baltoaca, s-a facut porky si a noroit si papusa si carutul, am adunat-o de acolo, am adus-o acasa si urla "geanta mea" -pina mi-am dat seama ca lasase in noroi o punguta cu jucarele-totul e geanta acum si totul e al ei. si "oi, ce moasa e Sofia asta". mi-e draga maxim, dar uneori e incapatinata si face crize de imi vine sa o las la marginea drumului, intr-un cosulet.

hai trezirea!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mamini, pupa printesa cocheta si din partea mea!

Fetelor din Buc., ce stiti ca se organizeaza pe la noi de 1 iunie? Stiti ceva pentru vineri, sau numai sambata si duminica? Dati-mi si mie idei. Cine stie, poate ne si vedem.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

mamini, de incapatanare nu cred ca vom scapa. Leii raman lei toata viata.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput