Inimioare de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 30
lulu75 spune:
Am gasit un site foarte usor de folosit pt pus poze www. g a p o .ro. Se pot da note si se pot face comentarii. In plus se incarca multe poze deodata.
Acestea sunt pozele cu Andrei http://andyandy.gapo.ro/detaliu_album/1336-NZFVUM4C2A33TSG/
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
lulu75 spune:
Buna mamici si bebici!
Puiul meu drag a invatat sa spuna NU. Il intreb daca merge afara, imi raspunde DA. Cand il intreb daca vrea sa il imbrac, spune NU. E jale cu imbracatul. Nu ii place deloc.
Luminita si
Album Andrei
emanuele4u spune:
Buna lulu...cunoastem situatia cu imbracatul...nici Amy nu sta la imbracat - alerg prin toata casa dupa ea - dar ce e mai rau ca nu accepta sa o imbrac decat cu ce isi alege ea
.
Noi acum suferim de alta problema, legata de dezvatul de pampers. Dupa ce singurica a vrut sa renunte la el ( pur si simplu nu ma lasa sa i-l pun si se aseza singurica pe olita), dupa vreo 2 saptamani in care nu am avut nici un accident- chiar la joaca sau la plimbare am plecat fara pampers si am stat cate 3-4 ore - de ieri au inceput accidentele...a facut pipi pe ea in parc, iar acum vreo 10 minute, in loc sa se aseze pe olita ( care intotdeauna este la indemana), a facut pe gresie in bucatarie
....drept urmare i-am pus pampers din nou. ntrebarea mea este urmatoarea? Oare procedez bine sau e de preferat sa continui procesul de dezvatare, chiar cu riscul accidentelor inerente?
Laura25 spune:
Magda, pupam fetita cocheta! Trebuie sa fie tare dulce! Si ai mei au momente de astea cand vor neaparat sa se imbrace cu ceva anume si se batzaie apoi laudandu-se "meeeei!" Am patotit si ca Bianca sa planga planga cu lacrimi pana in barba ca am dezbracat-o de o rochita.
Ma bucur ca se vindeca bine Sofiuta. Sanatate multa si tie spor la treaba, sa aiba fata bani de shopping ![]()
Andreea te salut si pup flacaul dulce
As veni si eu la intalnire si la sarbatorit copii impreuna, dar suntem putin cam departe. Distractie placuta!
Luminita si ai mei mai fac asa. Eu le spun "hai, mergem afara la copii?". Ei DA! si o taie la usa, o deschid, dar asa cum sunt (de multe ori in pampers sau in tricou si fundul gol
).
Apoi urmeaza negocierile. Cu Bianca nu am treaba. Ea deocamdata e de acord cum o imbrac (mai plange cand ii place ei ceva ce poarta si eu o dezbrac), dar lui Rares trebuie sa-i arat intai, sa-i laud imprimeurile, capsele, nasturii, sa-i spun ca e foarte "mai-mai" si sa-l trimit sa se uite in oglinda, sa se laude la taica'su
.
Emma eu as zice sa nu renunti la pusul pe olitza mai ales ca se descurca asa de bine. Pierzi progresele facute. E normal sa mai fie accidente. Se ia cu joaca si uita.
Ai mei inca nu au nici o initiativa de a se aseza pe oala cand fac pipi. Si eu ii las zilnic o perioada fara pampers in casa. Si imi fac de cele mai multe ori pe unde apuca (si eu am un parchet f. nasol, asa ca l-am cam acoperit cu covoare si mochete
). Nu-ti spun ce distractie e, ca fac din picioare, studiind cum curge, apoi se pun veseli pe tropait in baltitza
.
M-am resemnat insa, o sa duc covoarele la curatatorie si gata! Daca ii pun eu pe olitza, stiu ce au de facut si fac. Dar nu le vine intotdeauna, sau nu au chef atunci de stat, ca e altceva mai important de facut.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Votati-i pe Rares si Bianca!
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
lulu75 spune:
Laura, si Andrei e mandru foc de jetul lui de pipi. Daca il trece si nu are chef sa stea pe olita, face numai pe gresie sau parchet. Nu vrea pe covor deloc.
Luminita si
Album Andrei
andre_ea spune:
Laura, pup si eu strumfii tai. Fii fericita ca totusi fac la olita. Tudor nu face absolut nimic. A facut de la 7 la 10 luni, dupa care gata, n-a mai vrut. Acum se abtine pana ii pun pampersul, iar kk zice numai dupa, si nici atunci mereu.
Cu imbracatul n-am probleme cu el. Sta sa-l imbrac cu ce vreau. Noi avem probleme cu baia. Intra in baie numai cu masini. Jucariile de baie nu-s interesante. Aseara cand l-am scos din baie urla dupa masina uda. I-am adus-o intr-un prosop si i-am zis ca e uda. S-a apucat s-o stearga, ii mai aratam un loc unde e uda, si el o stergea cu prosopelul
.
Am vrut sa mai pun un filmulet cu el, dar era prea mare si m-am lasat pagubasa.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
lulu75 spune:
Le-ati facut la puiuti ROR?
Luminita si
Album Andrei
emanuele4u spune:
Laura25...si eu ma gandeam ca nu ar fi indicat sa ii pun iar pampers...i l-am pus alaltaieri pentru o jum de ora ( asta a fost o f. buna metoda de "constrangere" pentru ea cand am inceput operatiunea olita...de fapt se numeste santaj ce am facut eu ( daca nu faci la olita, pune mama pampers - ea nega vehement, pentru ca il uraste - si asa a facut la olita). Ieri nu a mai avut nici un accident....am fost in parc ( fara pampers evident)si de data asta nu a refuzat sa faca acolo cand a avut nevoie. Cred ca suntem pe drumul cel bun. ;-)
mamini spune:
noi suntem in urma rau cu olita...noroc ca o pun la gradi, ca eu acasa rar imi aduc aminte,mai ales ca imi spune kk dupa ce a facut si daca vreau sa o schimb si nu are chef imi spune:"nu e kk.nu e." si nici bunavointa si nervi destui cit sa o las in fundul gol prin casa nu am. saptamina trecuta i-a venit sa faca pipi cind venise de la baie pina sa o imbrac si in loc sa imi spuna, s-a dus repede, a deschis usile de la un dulap si pitita dupa ele a facut pe parchet. nici nu stiam daca sa rid sau sa pling. dar am ris, ca altfel o iau razna.
ieri de nervi ce avea- nu ma intrebati de ce- s-a dat cu capul de canapea la capat si si-a facut o vinataie f "frumoasa" la coltul ochiului. pe ploaia cea mai mare luni ea isi trasese caciulita din cap si statea cu pletele in vint si tanti care era cu ei afara ridea..ca o sa i se increteasca de tot parul de la umezeala, daca nu vrea gluga sau fes. imi venea sa i-l fac eu pe al ei permanent
.
sper sa treaca repede fazele astea de incapatinare ca ma omoara cu zile.
M
lulu75 spune:
Ne dati si noua un vot apasand pe masinuta de sub poza http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2047,2483 Multumim frumos!
Luminita si
Album Andrei