Inimioare de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by MONAI

Salutare, gagici

Mag, deci mai veniti o tura in Romania in vara asta? Mai trebuie sa purtati corsetul sau ati scapat de el, nu-mi dau seama cat a trecut, sunt habauca de cap. Of course ca m-am gandit azi la tine, mi s-a mai rupt azi un dinte (al treilea de cand am nascut), am fost deja la medic si maine trebuie sa fac radiografia, dar simt ca de data asta nu va mai fi nimic de facut, il voi pierde. La 33 de ani!!! Ma apuca disperarea, macar de nu mi i-as ingriji asa cum o fac, ca atunci parca nu mi-ar parea asa de rau. Vad o depresie la orizont...

Pupici!

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

purtam in continuare camasa, zi-noapte, nu o scoatem decit seara la baie si le schimbam- avem 2.ieri am avut controlul la dr(au trecut 3 luni si o saptamina de la cele intimplate si 2 luni fara o sapt de cind poarta camasutele).camasa acopera pieptul,umerii si burtica, dar e si gitul, care nu e acoperit de nimic. ne-a dat verde la piscina, cu apa clorinata sau sarata, de mare, am cumparat costum de baie azi si sper sa mergem undeva la mare, la un hotel cu piscinuta sa facem plimbari seara pt aerosoli...mai vedem. acasa mergem 2 sapt in august, am luat deja biletele, dar nu cred ca apucam sa facem mare lucru, pun baza in ultimele 4-5 zile de conc, sa plecam de aici la Baltica, undeva, ca e mai racoare.
cu dintii ce sa zic...ai grija si in continuare, fara grija ar fi si mai nasol. poate se mai poate repara. as vrea sa mai vad si eu Sariciul
Pupici
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Ce fac fetele?
si eu p-aci, singura acasa, o iau pe urmele sotului (beau bere si mananc floricele)
am intrat sa va salut.
noi suntem bine, vorbaret nevoie mare, plin de dinti si de masele, alintat, rasfatat, dulce si...stiti si voi ce vreau sa spun
http://new.photos.yahoo.com/ialuch/album/576460762402186623 cateva poze recente cu vlad
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mama mia ..da ce dor imi e de voi de mor...
Prin ce parcuri iesiti cu copii?? Sa o punem de intalneala ??
HAIDETI MAMA!! Sa mai inviem un pic pe aici,,..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Anis, mama, mai esti treaza la ora asta? cum mai esti? mai poti? ce fac fetele?
chiar azi m-am uitat la pozele Iarinei de la 3 luni...cat de tare seamana cu Ingrid...ai doua fete tare frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Din pacate nu cred ca e BASM !
Am auzit asta de la cineva sus pus care lucreaza in Ucraina!
Si eu sint nelinistita,mai ales ca totul este invaluit in mister!
Ce sa astept eu de la cei indrept sa ne lamureasca,daca si dupa 20 de ani de la Cernobil,nu vor sa recunoasca ca efectele radiatiilor sint nenumaretele cazuri de cancer (din 17 internati la Spitalul de urgenta 13 sint cancere)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Nico, dulce foc Vlad! Pupici multi pt voi!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

Din pacate nu cred ca e BASM !
Am auzit asta de la cineva sus pus care lucreaza in Ucraina!
Si eu sint nelinistita,mai ales ca totul este invaluit in mister!
Ce sa astept eu de la cei indrept sa ne lamureasca,daca si dupa 20 de ani de la Cernobil,nu vor sa recunoasca ca efectele radiatiilor sint nenumaretele cazuri de cancer (din 17 internati la Spitalul de urgenta 13 sint cancere)!

Of Doamne, sper sa nu fie aceleasi efecte ca la explozia de la Cernobil.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Ce nenorociti, atunci macar eram pe vremea comunistilor, dar acum....!?!?

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Am pus un mik filmuletz cu bondarici mei, e scurt, dar...

www.dropshots.com/day.php?userid=96767&cdate=20070524&ctime=052707 br / " target="_blank">Cum se joaca bondaricii mei

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Uau pe pag 3 din nou.
Cuscra vrei intalneala? Noi stam mai mult la munte si ne pregatim de un concediu mic la Paris acum inainte de revenirea la servici dupa 2 ani si 9 luni . Poate ne vedem la munte.
Nasoala treaba cu Ukraina

Mergi la inceput