Inimioare de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

FiindCa tot e vremea concediilor,stiti vreo cazare ieftina si buna,in zona Sinaia,Predeal?
Saru-mana si cu anticipatie!
Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lord_lesy spune:

Pentru cine nu a putut sa voteze vidoclipul gemenilor Atentie ca e casesensitive - adica conteaza litere mari sau mici - de aceea da cod gresit. deasemeni in sms atentie la I si l ca eu mi-am luat teapa initial

Multumim tuturor de primire.

Si noi vrem la mare. Stie cineva cazare ieftina - in orice statiune- acum la inceputul lui iunie? poate chiar perioada 30mai-3 iunie.????
Si ca veni vorba de mare. Sa stiti ca depinde de copil - la treaba cu mersul la mare si racitul.
Eu personal mergeam la mare cand eram mica aproape o luna pe an si nu raceam deloc tot anul. Dupa revolutie nu am mai fost si vreau sa va spun ca fac numai rosu in gat, racesc non stop si am o imunitate de kk iau tot nu iert nimic. Sunt mai rau decat fimea. Daca sunt racita si merg la Monteoru - statiune cu bai sarate- se simte in cateva ore efectul aerului si anume nu mai curge nasul nu mai fac febra si respir bine. Efect similar se poate face si cu sare de baie daca pui multa in apa.
Deci la mare e bine sa te duci cu copilul in perioada mai, iunie si septembrie, octombrie. Copilul e bine sa nu stea pe plaja in sore puternic. Efectul beneficse datoreaza aerului "sarat" -dimineata si seara-, bai (in piscinuta cu apa calda daca e daca nu NU) si soare moderat pentru fixarea calciului NU plaja.Toate acestea duc la o absortie mai buna a vitaminelor si mineralelor si deci uneori la o crestere a imunitatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

lord_lesy bine ai venit printre noi.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am urcat pe locul 9 la concurs! Multumim pentru voturi si ne bazam in continuare pe sprijinul vostru. Se mai poate vota si saptamana urmatoare

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Votati-i pe Rares si Bianca!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Votati-ne si pe noi . Poate ne da un premiu special, ca avem prea putine sa ajungem in top.

http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?page=1&id=309&from=top

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Laura si eu i-am votata si mi-au trimis sms...oricum merge porst site-ul

Acusor, imi pare rau, sapt asta nu ma mai lasa

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare!
Acusor, si mie imi spun ca s-a votat deja de pe IP si nu ma lasa.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Mai ales pentru fetele din ROMANIA: nu iesiti afar cu copii, ca o fost o explozie nucleara in Ukraina si vantul a batut mai ales pe directia Romaniei...

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

E Basm!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

M-as bucura, dar n-am aflat stirea de la TV...

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Mergi la inceput