Miresele anului 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 17
krelia spune:
Am intrat ca sa va urez toate cele bune pentru duminica, fie ca Sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa ne gaseasca curati in suflete, mai blanzi si mai calzi, sa ne bucuram de tot ce avem, alaturi de cei pe care ii iubim!
Va pupicesc!
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
ralnied1 spune:
Si din partea mea:
sa aveti Sarbatori linistite si imbelsugate si sa va simtiti bine alaturi de cei dragi voua!
kateryna spune:
Hristos a inviat!!
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Giova spune:
Hristos a Inviat!!!!
Noi suntem la alba, a venit Rila-Iepurila de la neamuri, pt. marco nu pt. noi.
Maine plecam si noi spre Timisoara.
e bine aici, ca nu sunt eu non-stop cu marco.
va si sarbatori linistite va doresc in continuare.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
kitzy spune:
Gata cafelutza!!!!! Si Hristos a inviat!!!
Cum v-ati petrecut sarbatorile si ce v-a adus iepurasul?
krelia spune:
Adevarat a Inviat, kitzy!
buna cafelussa...duap zilele astea de leneveala...of..c ebine a fost ..
iepurasul...a adus multa mancare...cioco, fructe....fripturica la gratar...berica, vinuss....si odihna
fetele si spor la treburi!
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Alynutza spune:
Hristos a inviat!
Mi-am bagat si eu putin nasucul, ca mi-am condus musafira la gara si am terminat de strans prin casa. Mai domnesc putin ca de maine ma intorc si eu la lucru. Asta e, gata cu binele!
Dar a fost o mini-vacanta foarte bine venita, dupa doua zile de smotru si bucatareala intensa am fost la Inviere si mi-am plimbat musafira prin Cluj si imprejurimi (Gradina Botanica, Cheile Turzii si alte obiective), vremea a tinut cu noi...
Va si ne auzim maine.
Giova spune:
si de la Timisoara!!!
am ajuns cu bine, totul e ok.
Multe dulciuri, jucarii si haine a primit marcolinos. pe noi ne-a cam sarit, dar ne-am facut noi iepurasul cu .
azi am treaba cu bagajele, asa ca de maine sunt la taclale cu voi.
Poze de Paste: de aici
va , pe maine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">