Miresele anului 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 18
kateryna spune:
Kitzy ai fost mai rapida azi. Ma gandeam ca apuc sa dau eu cafeaua azi. Mersic ptr cafea.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Alynutza spune:
'Neatza!
Kitzy tare buna cafelutza, mai ales cu vremea asta inchisa si dupa cateva zile de relash... Ce-as mai fi lenevit azi un pic in pat... E, asta e, macar saptamana asta e scurta pentru mine, sa rezist 3 zile si vine weekend-ul.
kitzy spune:
Kateryna, daca vrei te las maine sa dai tu cafeaua
Aly, chiar ca e nashpa vremea afara. Eu am inceput de ieri serviciul da cu toate astea n-am avut nici un chef, abia am asteptat sa ajung acasa.
Acuma o sa rezisti si tu, ce-s alea 3 zile? O nimica toata. Tare greu ne revenim dupa mini vacanta....
Giova spune:
Neatza!!
Kitzy mersi de .
Eu l-am dus pe marco la gradi., de acum am eu masina cea noua si m-am descurcat super bine cu ea.
Piticul meu a plans putin, dar pana am vb. cu administratorul deja isi revenise.
In sapt. cu 1 mai vrem sa plecam in Italia, asa ca ma rog sa-i aprobe concediul lui Clau sa testam masina la drum lung.
Eu sunt cam naspa, ca am pe cap o italianca, aia cu HerbaLife. sta 2 sapt. aici, caci sambata face un meeting pe tema asta. e musai sa particip si eu,. asa ca 8 ore le voi pierde acolo.
asa ca din moment in moment astept sa sune la usa, sta si cu mine in bloc .
sper sa nu ma streseze prea tare, ca urgent ii zic vreo 2.
Ma bucur ca toata lumea s-a simtit bine de sarbatori, pacat ca au trecut repede. eu am pus 500 gr/mine.dar am cam papat. acum iar la dieta.
cine stie ce obiceiuri sunt in Oltenia- Slatina la nunti
Finuta mea face dupa o sapt. si in Slatina la al ei sot, dar numai petrecerea, vor fi 80 persoane. dar e musai sa mergem, nu-i putem lasa singuri fara nasi acolo.
si-a cumparat rochia de mireasa de la Buc., e simpla si draguta. ea are 1,80 si a avut probl. sa-si gaseasca rochita intreaga, asa ca a luat corset si fusta, corsetul cu ceva dantela pe el, finut, fusta cu organza.
ea a plecat iar in Spania si vin cu 2 sapt. inainte de nunta, la sf. lui august.
pana una alta fug sa mai adun de prin casa.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Alynutza spune:
Kitzy nici ieri n-am fost prea in forma. Dupa ce am dus-o pe musafira mea la gara, am mers acasa si am strans putin, dupa care am stat la tv si m-am pleostit de numa, tot am motzait pana a venit sotzul acasa (tocmai ieri l-a apucat pe seful lui cheful de sedinte). Nici azi nu-s prea in verva si abia astept sa treaca ziua.
Gio habar n-am ce obiceiuri sunt in zona aia. Poate te lamureste cineva.
Eu ma stradui sa iau o hotarare. Anul asta ar trebui sa avem intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Fostele colege s-au hotarat sa organizeze, insa doar clasa noastra. Din cate eram, jumatate s-au imprastiat prin lume, asa ca vom fi undeva in jur de 12-13 foste colege. Acum s-au hotarat sa nu mai mergem deloc la scoala la strigarea catalogului, sa mergem direct la restaurant, unde vor invita si profii (cam 12 la numar)... asa ca la plata o sa fie 1 la 1, daca te duci si cu sotzul, ajungi sa platesti 3 meniuri...
Giova spune:
Alynutza stai linistita caci noi am plecat mai repede din Alba si am venit intr-o viteza in Tm., caci Clau trebuia sa fie intr-o sedinta cu consiliul din Tm. pt. un lot ce-l are firma. noroc ca la ora 19.45 a fost acasa.
E cam nasol cu intalnirea asta a voastra. de ce nu fac si celelalte clase? sa platesti 3 meniuri????? ...cam naspa.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Alynutza spune:
Gio nu stiu sigur daca fac sau nu, sau daca fac, probabil fac separat. Oricum, am asa o senzatie de 'hai sa le demonstram la fostii profi ce ne-am ajuns noi, ca ne permitem sa-i ducem la restaurant, indiferent ca si noi suntem la fel de multe ca ei (nu gen banchetul de terminare, unde ajungeai sa platesti cam 1/4 din meniul unui prof). Iar cand imi amintesc si faptul ca niciodata nu m-au acceptat ca si colega (eu am facut doar ultimii doi ani de liceu la Cluj) si ca la banchetul de absolvire am stat la masa cu colegele din C (eu am fost in A) pentru ca nu au pus suficiente locuri pentru clasa noastra si nici nu mi-au tinut vreun loc... pe cuvant de-mi vine sa ma duc.
Giova spune:
Aly super naspa. eu m-as gandi de 2x, in locul tau. vezi tu ce si cum.
Vad ca numai noi 2 suntem pe aici.
Tot astept pe italianca lui peste....dar nimic. de stiam bagam la spalat si faceam curat, ca e vraiste la mine.
_
ralucah spune:
Neata si de la mine si Hristos a inviat!
Alinutza zau ca mie una mi se pare cam too much sa platesti trei meniuri si pana la urma de ce nu faceti ceva gen bufet suedez cu gustarele si cateva fritpturi, etc??? iese muuuuult mai ieftin. adica sa inchiriati un barulet/ restaurant , sau doar un separeu de 30 de pers, faceti cu loc la masa, dar cu bufet suedez. la mancarea se adauga dupa aia si sucuri, cafele, eventual niste vin, niste bere....pana la urma reununiunea nu tre sa insemne pomana nu? Adik eu cred ca mult mai ok ar fi sa faceti in clasa, strigati catalogul, aduceti o firma de catering sa amenajeze o bufet (costuirle vor fi mult mai mici) , aduceti voi sucuri si bauturi si prajituri, socializati vreo doua ore si gata.
Cuscrel frumusel pupa mama fata!
Gio sa stapanesti sanatoasa minunea pe patru roti si cum ar zice Basescu ...Vant in pupa! Chestia aia cu herba life...am si eu o amica care tine cura cu herba ( a slabit cam 8 kile si intr- adevar a slabit frumos) insa ce se va intampla cand nu va mai lua shak-urile alea si va manca normal??
Alynutza spune:
Raluca eu le-am propus sa facem la sotzul la hotel (e drept ca nu au restaurant, ci doar sala de mic dejun) dar e frumos si destul de elegant, si le-am propus bufet suedez (ele au propus masa cu 3 feluri, acum au ramas la 'aperitiv bogat si fel principal' - ca-i flamanda lumea. Mi-au raspuns ca acum 'ne-au crescut si noua pretentiile' de parca le-as fi propus bodega din coltz. Iar la bufetul suedez, ni s-a spus ca iese f. saracacios pentru 30 de persoane si daca il faci sa arate bine iesi scump. Din punctul meu de vedere era ok la scoala, sa ne vedem cu profii, dadeam dupa un suc si-un fornet si-o aluna si vorba ta, putea sa aduca fiecare o prajiturica, vedeam fiecare ce viata mai are si cu asta basta. Pana la urma scopul e sa te revezi cu colegii, nu sa demonstrezi cati iti permiti tu sa cheltuiesti (si nu-i vorba ca n-am de unde, dar in conditiile date, mai bine ma duc un weekend cu sotzul la Felix de banii aia).