Miresele anului 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Aly...in De e liber vineri si luni
...eu prin contract am de la firma din Ro liber luni si marti, in mod normal eu am liber o data cu nemtii cu exceptia Pastelui...
...ca deh si dupa Revelion am lucrat in 2 ianuarie....iar miercuri imi iau o zi de concediu ca sa ma intorc inapoi!
uite asta ma enerveaza, anul asta am avut pana acum 2 zile de concediu si o sa o iau si pe a 3-a doar ca sa calatoresc
...plus sa nu iti mai zic ca zilnic stau aici de la 9 pana la 7, mai devreme nu pot pleca.
...mie imi place sa calatoresc multttt ca eu sunt ca melcul cu casa in spate

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Asa-i ca mai pierzi vremea si cu drumul, ce sa-i faci. Cu programul, iar n-ai ce face. Cand eram in State chiar nu ma deranja ca lucram toata ziua, ca-mi trecea mai repede timpul, acasa e altceva.
Mie mi-a pierit total cheful de munca, bantui netul dupa sfaturi pentru vopsit oua si alte chestiuni 'stringente' la ora actuala.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Nu-mi ajunge timpul! Nu-mi ajunge timpul! Nu mai apuc sa stau pe net, va citesc asa printre un periat de covor si o cumparatura
Fetelor, va urez Sarbatori fericite si pline de pace si liniste sufleteasca!!!
Si distractie placuta celor care pleaca de acasa, eu una raman home ca nu mai am chef sa plec nicaieri
Nu cred ca ma mai pove cu voi pana dupa Pasti, sa aveti parte de toate cele bune si sa va aduca iepurasul tot ceea ce va doriti, si o lampa daca poate( aviz pt Oana)
Va pupacesc pe toate si ne auzim dupa Pasti!!!!!

Mergi la inceput

Kitzy...Iepurasul aduce numa cioco!
Aly...eu dupa catva timp de lucrat toata ziua...parca mi se blocheaza creierasul...oricum cateodata nici eu nu stiu cum le descurc pe toate...acu de ex. citesc ceva referitor la consiliul de administratie de la Bratislava...trebuie sa pregatesc actele sa schimbam unul din membrii
....si pe mine sa sar dupa 2 zile de Bratislava la Cehia pentru alte doua zile... ma imbata de cap ...cand oi veni acasa nu o sa mai stiu nici cum e in Romania
...si din cand in cand simt nevoia de o pauza!

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Am intrat sa va urez

UN PASTE FERICIT !

Ma pregatesc sa plec si eu si nu stiu daca am sa mai apuc sa intru, drept pentru care...va doresc sa aveti parte de niste zile libere minunate, sa va distrati, sa va odihniti si...
...sa ne intalnim cu bine tot aici saptamana viitoare

Va pup pe toate

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am fost la serbare, lume multa, copii care palngeau...am venit cu o durere de cap.

Oana Paste fericit si tie. drum bun si distractie faina acasa.

Noi maine la pranz plecam spre Alba, pana marti, ca trebuie sa inscriem masina acolo.

pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza!
Eu am facut cafeaua, daca sunt doritoare, va invit cu placere.

Oana te cred si te inteleg. Uite, acum ai cateva zile de pauza, sa te bucuri de ele. Sper sa iti reuseasca eclerele, ca eu n-o sa mai fiu prin zona zilele astea. (Truc: daca ai o singura tura, dupa ce sunt gata, stinge focul si lasa-le vreo 20 de minute asa, in cuptorul cald - de fapt, poti face si cu 2 ture, o scoti pe prima si dupa ce s-a copt si a doua, bagi amandoua tavile inapoi in cuptor cu focul stins).

Gio drum bun spre Alba.

Eu sunt cam obosita, dar nu asa tare cum ar trebui sa fiu dupa culcatla 12, trezit la 1.30 c-a ajuns prietena mea care petrece Pastele la noi, pe urma iar facut ochii mari la 6 (desi ceasul suna la 6.30). Ma bucur ca ieri mi-am facut 'norma', am reusit sa termin tot ce mi-am propus. Daca mai si scap azi mai repede, chiar ca e super.

Va pup si va doresc o zi buna.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neatza fetele!

azi sunt o fericita ...stau acasik ...si, nu fac nimic.....ca ouale le-am facut de ieri...ruf curate avem...doar bagaje pt maine si...pe-aci ti-e drumul

ma duc sa vad ce geanta ni se potriveste...si sa m-apuc incetul cu incetul

Aly..super buna cafelussa

OANA & GIO & KITZY - si din partea mea, sa aveti parte de srbatori linistite, frumoase, calde si luminoase!!

(tu Aly, mai astepata )

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si pt. ca noi plecam azi, si in Alba voi intra mai rar, va spunem de pe acum:
Paste Fericit!!!
si sa ne auzim cu bine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bey nene ce baieti galanti avem pe forum!!!

Anelin ne da floricele...Marco ne ofera oute incondeiate de Paste...frumos frumos...imi place!!

fetele..ma duc sa hranesc sotul

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput