PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 25
Consi spune:

LA MULTI ANI
tuturor celor ce poarta nume de
FLORI

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Muuh spune:
Am si eu o intrebare pentru cele care folosesc Batista Bebelusului. Eu ii trag cu ea pana nu mai iese nimic dar astazi de exemplu la vreo 10 minute dupa ce ii trasesem era cu mucii in barba. Sunt convinsa ca nu fac ceva corect imi puteti spune la voi cum este. Eu fac asa: Sterimar in nas, il las 5 minute si apoi il aspir iar apoi iar Sterimar in nas. DUpa a doua etapa de muci este curat curatel.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Ioana81 spune:
Buna!
Madyn si Kati, mulumim de raspuns legat de pastilute. am inceput sa mancam din nou. Face nazuri la masa de 11, adica cea de fructe. In rest e ok.
Am aparut in Superbebe!
Nu v-am citit, nu mai am timp deloc.
Am pus poze de la 8 luni, asa cateva in album Vladimir.
Multi pupici!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
larissa_79 spune:
dandana, da mai suntem noi...care de o saptamana refuzam tot ce inseamna diversificare ..iar de 2 zile...papam si f f putin biberon...doar tzatzi este bun. Mandra mea a mai avut o perioada asa...si o las in pace. Mai incerc cu diversificarea in 2 3 zile..ca acum urla cand se vede in scaunul de masa. Pot sa ii mai dau cate ceva ( dar putin) recurgand la o smecherie. Vin in camera cu o farfurie de mancare pentru mine. Ma asez in pat si ma fac ca pap cu pofta...ea de oriunde este vine si se aseaza in picioare la pat sa ii dau si ei....( sa se joace eveident) iar eu ii indes in gurita cate ceva dintr-un castronel ascuns. Asa mai papa putin...ca are senzatia ca ii dai din ce vrea ea....dar...nu e o solutie...ca murdareste tot in jur ( asta a fost solutia extrema).
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Ramoon spune:

LA MULTI ANI FLORILOR!!!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:

LA MULTI ANI SI CELOR SARBATORITI AZI!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
mishi spune:
LA MULTI ANI , FLORILOR DRAGI!!!!
ref la branzica de vaci, noua dr ne-a invatat ca la 1litru de lapte de 3,5% grasime se pun 10 pastile de ca lactic si se fierbe amestecul asta cam 15 min. se pare ca nu e suficient sa se aleaga branza, trebuie sa si fiarba. si noua ni s-a intamplat sa nu se aleaga din prima, dar dupa ce a fiert mai mult am reusit. eu fac 1/2din lapte cu 5 pastile si mananca branza in 2 zile, asta ca sa am proaspata mereu. se zice ca nu trebuie sa stea la frigider mai mult de 2 zile.
mihnea a avut o perioada in care nu mai vroia lapte deloc, nici nu puteam sa-mi imaginez ca n-o sa mai bea. asta a fost cam acum o saptamana, chiar inainte sa-i dea primul dinte si se pare ca asta era cauza. dupa ce a rasarit dintisorul, i-a revenit pofta de lapte. aaa, si am observat ca ii place din ce in ce mai rece, la temperatura camerei.
nu am intrat inca in posesia inregistrarilor de la filmari, nici a pozelor dar va promit ca maine, cand mergen iar la tonomat (am uitat sa va spun ca maine eu cu mihnea suntem in deschidere la maruta), o sa cer copii dupa ele.
nu uitati, nu va lasat pacalite azi!!!!!!
emiliapop spune:
Mai Mishi ma da' tu mereu esti gata gata sa ne uiti sa ne spui....vrei bataita? 
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
poze luna a-6 a
greutate
Sabana spune:
Nu am mai intrat de mult. Alex a avut laringita. A fost pe antibiotic. Acum o mai tin in casa. Legat de aspirat. La Grigore Alexandrescu costa 50.000 aspiratul in sectia de ambulatoriu. A fost prietena mea ieri si alaltaieri cu bebe, ca se ineca bebe de muci.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.biroutraduceri.com
Consi spune:
Muuh eu procedez ca si tine. Si cred ca nu gresesti cu nik. Doar ca eu ii aspir mucii dupa 2 minute. Chiar azi am observat ca la 1 ora dupa ce i-am aspirat mucii, a vomitat. Cand m-am uitat mai bine erau tot muci. Cred ca erau in gat. Poate trebuie sa ii aspiram si in gat, cum zicea si Buli. Eu nu prea ma incumet. Momentan la noi mucii sunt cantitativ redusi.
Ioana81 salutam vedeta din Superbebe. Ce mandru e domnisoru'! 
Sabana bine ai revenit! Pupam Alexa sa ii treaca laringita! 
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.