PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 24
Ramoon spune:
quote:pun zeama de la jumate de lamaie.
Originally posted by doniro
Ramoon, cam cata lamaie pui? Am luat si eu un lapte mai gras si vad ca a iesit cu 2 pastile de calciu, dar as incerca si cu lamaie.
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
doniro spune:
Cred ca sunt singura care nu are ce face sambata seara...
Sotul plecat in cursa, Daria doarme.
Va povesteam ce emotii am avut cand am auzit doctorul ca ii pune Dariei piciorusele in ghips. Ma gandeam ca o sa planga pt ca o incomodeaza. Azi am reusit sa filmez cat de mult ii plac totusi www.dropshots.com/day.php?userid=248396&cdate=20070331&ctime=124525" target="_blank">GHETUTELE.
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
nicolica spune:
fetele!
Ramoon,
Timeei pentru progres
Doniro,
curajoasa Daria
L-am filmat pe Philip in timp ce se www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2555403" target="_blank">oglindea si i-am facut poza cum se pupa in oglinda
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
mami-mami spune:
Buna, fetelor!
nu stiu daca mai e cineva pe aici, dar eu numai pe la ora asta pot sa intru, asa ca...
avmaria eu am vazut inregistrarea cu mishi www.tvr.ro/webcast/inregistrari.php#6" target="_blank">aicica n-am putut sa ma uit in direct. Felicitari mishi
. Asteptam revista cu pictorialul.
oanaalex si Alexandru al meu tot cam asa se culca. Se scoala mai devreme insa, pe la 6 6,30. In timpul zilei mai atipeste cate jumatate de ora dupa fiecare masa. (isi face siesta
)Zilele astea a dormit chiar mai mult, dar nu se pune ca e inca bolnavior. Se pare insa ca scapam fara antibiotic. URAAA.
miti2004 spune:
doniro si noi tot la 5:30-6 ne trezim in fiecare dimineata indiferent de ora de culcare de seara ( care e pe la 7:30 de obicei, dar am incercat si cu 9 seara, am tras cat am putut de el ), asa ca ne luam de mana ! apoi mai adoarme pe la 8:30-9 pana la 10:30 dimineata.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
dandana spune:
buna mamici de piersicute!
sanatate multa bebeilor bolnavi!
felicitari mishi!
mamici, mai este cineva cu un pui ce nu mananca decat lapte? carmen a inceput sa refuze si biberonul cu formula, vrea doar san, sunt disperata!
pup!
dandana mamica de bebelusa
iubita 17.07
miti2004 spune:
La Multi Ani tuturor Floricelelor si Floriceilor !!! 

miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
miti2004 spune:
draga Mishi felicitari ! chiar acum vad emisiunea de ieri inregistrata ! BRAVO !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
maryion spune:

7 lunisoare
Mihai Nicolae, baietelul lui Madyn
Maria Claudia, fetita lui Annaa
Ana Maria, fetita lui Louisa

VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Consi spune:

8 luni
MARIA CLAUDIA
ANA MARIA
MIHAI NICOLAE

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.