PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 23
doniro spune:
Buna ziua, mamici si piersicute!
Eu am o intrebare (din nou...) legata de branzica de vaci facuta in casa. Voi ce fel de lapte folositi si cate tablete de calciu lactic? Nu stiu de ce la mine o data iese bine, de 5 ori - nu... Eu pun lapte Zuzu (o cana) la fiert, cand fierbe adaug 2 pastile de Ca lactic, amestec si astept sa se "aleaga" branzica. Uneori merge, alteori trebuie sa pun si a 3-a pastila ca sa iasa. Ma gandeam la lamaie. Cata lamaie puneti la o cana de lapte? Cam multe nelamuriri. Mai bine intrebam cum faceti voi branzica
...
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
martta spune:
quote:
Originally posted by doniro
Eu am o intrebare (din nou...) legata de branzica de vaci facuta in casa. Voi ce fel de lapte folositi si cate tablete de calciu lactic? Nu stiu de ce la mine o data iese bine, de 5 ori - nu... Eu pun lapte Zuzu (o cana) la fiert, cand fierbe adaug 2 pastile de Ca lactic, amestec si astept sa se "aleaga" branzica. Uneori merge, alteori trebuie sa pun si a 3-a pastila ca sa iasa. Ma gandeam la lamaie. Cata lamaie puneti la o cana de lapte? Cam multe nelamuriri. Mai bine intrebam cum faceti voi branzica...
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
Doniro: eu prefer branza facuta cu iaurt. La 200ml lapte, 2-3 lingurite de iaurt...sau la 1l de lapte - 8 pastile de Ca. Personal, ma consolez cu ideea ca branza calcica e cam o "obsesie" a romanilor...Daca e sa-ti iasa si sa-i placa si copilului, bine...daca nu, nu-i bai!
Katik : le mai curge nasul copiilor?
doniro spune:
quote:
Originally posted by marttaquote:
Eu am o intrebare (din nou...) legata de branzica de vaci facuta in casa. Voi ce fel de lapte folositi si cate tablete de calciu lactic? Nu stiu de ce la mine o data iese bine, de 5 ori - nu... Eu pun lapte Zuzu (o cana) la fiert, cand fierbe adaug 2 pastile de Ca lactic, amestec si astept sa se "aleaga" branzica. Uneori merge, alteori trebuie sa pun si a 3-a pastila ca sa iasa. Ma gandeam la lamaie. Cata lamaie puneti la o cana de lapte? Cam multe nelamuriri. Mai bine intrebam cum faceti voi branzica...
POZE FEL DE FEL
Doniro: eu prefer branza facuta cu iaurt. La 200ml lapte, 2-3 lingurite de iaurt...sau la 1l de lapte - 8 pastile de Ca. Personal, ma consolez cu ideea ca branza calcica e cam o "obsesie" a romanilor...Daca e sa-ti iasa si sa-i placa si copilului, bine...daca nu, nu-i bai!
Katik : le mai curge nasul copiilor?de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze
De placut ii place si e pacat sa nu ii dau, fiind si sanatoasa. Dar nu stiu de ce cateodata imi iese, alte ori nu (cu aceeasi metoda). In fine, mai studiez. Mersi mult.
POZE FEL DE FEL
emiliapop spune:
Mamaluidavid
pentru intrebare, nu stiu ce sa zic parca ieri era mai bine dar azi noapte iar am facut ture pe la aspirator sa aspiram nasucul
si am fost cam marait dar in schimb am papat mai bine, or fi facand foame medicamentele astea....
Eu am reusit ieri sa il las pe sot vreo trei ore cu bebe (asta face parte din programul- sa obisnuim si sotul sa aiba grija de bebe-
) si mi-am facut de cap pe la Carefour de unde i-am luat si eu tarc ca era in promotie din ala Brevi Europa si abia astept sa ii treca raceala sa il pun sa se joace in el! Si mie mi-ar place sa stau acolo ca l-am aranjat frumos cu salteluta si jucarele
!
Si acum binenteles ma arde nerabdarea
sa iau si premergator, da sa vad de care. Sa vedem dupa ce il cumpar si pe asta ce mai gasesc de cumparat ca vb sotului pe mine ma ard banii daca ii tin in buzunar
.
A...si sa nu uit felicitari pentru MIHAELA SI MIHNEA!!!

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
poze luna a-6 a
greutate
Ramoon spune:
quote:salutare!
POZE FEL DE FEL
eu fac branzica cu lamaie k stiu sigur k-mi iese, am incercat o data cu Ca dar nu mi-a iesit...asa k fac cu lamaie si gata...aaa si folosesc lapte milli rosu...
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
era sa uit...de azi a inceput Timi sa zica bu-bu 

sunt super fericita si imi vine s-o pap...
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
oanaalex spune:
Mishi felicitari pentru campioni

. Desi nu am avut cum sa urmaresc emisiunea sunt convinsa ca ati fost cei mai buni si frumosi.
si piersicuta campioana.
Imi pare rau sa citesc de atatea piersicute bolnavioare.
de la noi si sa va faceti bine repede.
Noi cam stam pe langa casa ca e tare urata vremea si nu vreau sa risc sa se imbolnaveasca Alex. Saptamana trecuta au fost cateva zile de vara pe aici si acum a revenit ploaia si frigul, asa ca stam cumintei si asteptam primavara.
Vreau sa intreb care e programul piersicutelor de somn ca eu mai nou nu pot sa-l tin pe Alex seara treaz mai mult de ora 8. Adoarme repede si nu se trezeste noapte dar va dati seama ca pe la 7-7.30 e sus. Ziua mai doarme in 2 reprize, de pe la 9.30 pana pe la 10.30-11 si pe urma de la 2 la 4-5.
Cu mancarea o ducem bine, papa cam orice si mai nou pasat cu furculita. Faza mai nasoala e ca e tare marait, nimic nu-i convine. Ma tot gandesc ca e vorba de dintii de sus ca numai in perioada aia a mai fost asa. Acum stam sa vedem daca sunt numai ifose sau chiar ne ies dintii.
toate piersicutele si mamicutele si sa aveti o duminica de Florii insorita.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
doniro spune:
Ramoon, cam cata lamaie pui? Am luat si eu un lapte mai gras si vad ca a iesit cu 2 pastile de calciu, dar as incerca si cu lamaie.
POZE FEL DE FEL
doniro spune:
quote:
Originally posted by oanaalex
Mishi felicitari pentru campioni. Desi nu am avut cum sa urmaresc emisiunea sunt convinsa ca ati fost cei mai buni si frumosi.
si piersicuta campioana.
Imi pare rau sa citesc de atatea piersicute bolnavioare.de la noi si sa va faceti bine repede.
Noi cam stam pe langa casa ca e tare urata vremea si nu vreau sa risc sa se imbolnaveasca Alex. Saptamana trecuta au fost cateva zile de vara pe aici si acum a revenit ploaia si frigul, asa ca stam cumintei si asteptam primavara.
Vreau sa intreb care e programul piersicutelor de somn ca eu mai nou nu pot sa-l tin pe Alex seara treaz mai mult de ora 8. Adoarme repede si nu se trezeste noapte dar va dati seama ca pe la 7-7.30 e sus. Ziua mai doarme in 2 reprize, de pe la 9.30 pana pe la 10.30-11 si pe urma de la 2 la 4-5.
Cu mancarea o ducem bine, papa cam orice si mai nou pasat cu furculita. Faza mai nasoala e ca e tare marait, nimic nu-i convine. Ma tot gandesc ca e vorba de dintii de sus ca numai in perioada aia a mai fost asa. Acum stam sa vedem daca sunt numai ifose sau chiar ne ies dintii.toate piersicutele si mamicutele si sa aveti o duminica de Florii insorita.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
Esti o fericita ref program de somn........ Daria doarme cam asa (aproximativ, ca nu e un program strict):
21 - 5.30/6

7 - 8
11 - 13
17 - 19
Deci eu cand va aud ca va plangeti ca puii vostri se trezesc la 7 imi vine sa............
POZE FEL DE FEL

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)

Ilinca Cristiana, Bianca Maria
Alessia Anca(14.08.2006)