PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 26
doniro spune:
quote:
Originally posted by mishi
LA MULTI ANI , FLORILOR DRAGI!!!!
ref la branzica de vaci, noua dr ne-a invatat ca la 1litru de lapte de 3,5% grasime se pun 10 pastile de ca lactic si se fierbe amestecul asta cam 15 min. se pare ca nu e suficient sa se aleaga branza, trebuie sa si fiarba. si noua ni s-a intamplat sa nu se aleaga din prima, dar dupa ce a fiert mai mult am reusit. eu fac 1/2din lapte cu 5 pastile si mananca branza in 2 zile, asta ca sa am proaspata mereu. se zice ca nu trebuie sa stea la frigider mai mult de 2 zile.
mihnea a avut o perioada in care nu mai vroia lapte deloc, nici nu puteam sa-mi imaginez ca n-o sa mai bea. asta a fost cam acum o saptamana, chiar inainte sa-i dea primul dinte si se pare ca asta era cauza. dupa ce a rasarit dintisorul, i-a revenit pofta de lapte. aaa, si am observat ca ii place din ce in ce mai rece, la temperatura camerei.
nu am intrat inca in posesia inregistrarilor de la filmari, nici a pozelor dar va promit ca maine, cand mergen iar la tonomat (am uitat sa va spun ca maine eu cu mihnea suntem in deschidere la maruta), o sa cer copii dupa ele.
nu uitati, nu va lasat pacalite azi!!!!!!
Da, am observat si eu ca branzica nu se alege imediat si o las sa fiarba mai mult. Asa merge. Mersi mult. Succes maine; ne uitam.
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
anasia spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR DIN LIVADA NOASTRA!
Mihai Nicolae, Maria Claudia, Ana Maria

doniro, e tare haioasa, da mai are putin si scapa de ele;
nicolica, nu pot sa vad clipul, cred ca nu este public;
muuh, procedezi corect, asa pateam si eu, tot ii ramaneau in gat, dar n-am incercat sa scot de acolo;
sabana, of, mititica, multa sanatate lui Alex!
ioana81, spuneai ceva de superbebe mai demult, ce numar este , sa va vedem?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
Ioana81 spune:
Buna fetele!
COnsi multumim
!
Anasia e numarul din aprilie
!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
Genie spune:
La multi ani, Florilor!
In legatura cu branza de vaci, eu de obicei iau Milli grasa dar, cand raman fara, folosesc tot lapte Milli rosu, 250 ml si 2 pastile de calciu, puse o data cu laptele si amestecat in continuu. La mine a iesit pana acum. Oricum, ideea e sa fie laptele gras, cred eu.
Sabana, sanatate Alexandrei.Off, mititica
Ca intrebati de somnul piersicutelor, Antonia mi se pare ca se culca prea tarziu seara, oricum inainte de 9-9.30 nici vorba sa o pun in patut. Ca sa nu zic ca are seri cand sta si pana la 10-10.30. Asa, peste zi doarme o ora max dimineata, inainte de masa de pranz si inca o ora dupa masa, cam pe la 3-4. De cand cu aparitia dintisorilor mai sta si noaptea treaza uneori. Daca o iau in pat la noi, adoarme relativ repede.
Genie si
Antonia
www.dropshots.com/antonia25
nicolica spune:
Salutare!
LA MULTI ANI FLORICELELOR de pe
La multi ani sarbatoritilor zilei! 
anasia, sa stii ca nu a fost pacaleala!!! incearca mai jos in clipul -oglindire- din filme
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
lucians spune:
quote:
Originally posted by avmaria
PS : unde pot s-o vad si io pe cea mai frumoasa mamica Mishi cu piersicutza Mihnea, ca m-ati facut curioasa, nu degeaba is femeie
Curioaso,pe site-ul www.tvr.ro.la primul capitol,ai un subcapitol cu inregistrari.Cauta si vei gasi inreg. lui Maruta la "TONOMATUL DE PE 2".Acolo nu apare "GARSONIERA LUI MARUTA".Asta-n cazul in care nu mai ai rabdare s-apara in vreo revista sau altceva...Oricum o sa dureze ceva...
pupici si multumesc pt raspunsul tau in leg cu microundele.Si io-i fac mancarica zinic,cu exceptia pilafului caruia nu-i nimeresc portia pt o zi,si-asa il mai combin a-2-a zi cu altceva.
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
avmaria spune:
Multumesc fetelor pt raspunsuri !
Muuh, vai, da' de ce sa ma supar? Ai dreptate, e un reflex romanesc aranjamentul meu cu bona. Si chiar, constienta fiind de aspectul asta, ii spusesem la maica-mea ca daca ea era frantzuzoaica de nastere probabil nu ar fi acceptat, si nici nu stiu daca as fi indraznit sa-i propun. Pe de alta parte recunosc ca eu nu am mustrari de constiinta, intial am incercat pe calea oficiala, cerand directoarei cresei sa-i duc eu de mancare copilului. Ea mi-a explicat ca nu se poate decat daca ar renunta bona la cei 7 euro pe zi (asa am aflat de ei) ceea ce nu se intampla, caci pe ea n-ar costa-o 7 euro pe zi chiar daca ar cumpara ce-i mai scump, si oricum cumpara ce-i mai ieftin. Si discutia asta am avut-o cu directoarea dupa prima intalnire cu bona, cand ducandu-ne la ea acasa, intreaba ce-au mancat cei 2 baieti pe care ii mai ingrijeste. Bona : orez. Directoarea : orez si ?? Bona : orez, ca unul din copii are diaree. Iti dai seama cum mi-a stat mie in gat orezul ala. Si atunci mi-a incoltit mie ideea cu aranjamentul.
Consi, sincer nu ai de ce sa ne invidiezi pe astia de pe dincolo cu produsele bio. Oricat ar fi de bio, tot is pline de toate cele ... Si spun asta dupa ce am discutat acum cativa ani cu un inginer agronom aici, el e drept manca numai produse bio, dar si le critica in cunostiinta de cauza. Aici sant asa de pline solurile de tot felul de substante dupa atatia ani de agricultura intensiva, ca am auzit inclusiv varianta ca a manca bio in ziua de azi inseamna a face un gest pt generatia de maine, in sensul ca lasam solurile sa "respire", ca pt noi oricum e prea tarziu. Chiar si numai din perspectiva asta, si tot inclin sa cumpar bio.
Pe de alta parte in Romania, lelea Floare ce vinde la piata tri legaturi de frunze nu are bani de nu stiu ce pesticide, oricit ar vrea ea sa le cumpere, nu zic nu, sa-i creasca productivitatea. Asa ca Consi, garantat, ai mult mai mari sanse ca ce cumperi din piata sa fie mult mai bio decat asa-zisul bio de aici. In schimb ce cumperi tot din piata sau de la Carrefour sau Cora sau mai stiu io ce supermarket da care vine din Turcia sau alt import e sigur plin de pesticide. Da se cam deosebesc dupa aspect, cele frumoase, fara bube si uniforme sunt sigur din import.
MamaluiDavid, ce-ai facut cu beletu', ti-ai luat? Si io tocmai ma uitam de bilete, imi iau concediu la sfarsitul lui mai, o saptamana o sa plecam in Normandia si o saptamana la bunici, sa-l vada si strabunica pe Vlad ! Abea astept sa fiu in concediu si sa profit de piscotu meu mai mult, de dimineata pana seara, si maine si poimaine si raspoimaine !
Ah si inca ceva, MamaluiDavid, de cate ori scrii de lovit masina ma gandesc la mine : io mi-am luat permisul acum cativa ani, inainte sa plec in State, da nu am prea condus, am condus acolo ca eram nevoita, da era simplu, si acuma dupa atata pauza, ma simt mai rau ca o incepatoare! In viata de zi cu zi nu am nevoie de masina, am metrou, autobuz etc, da pe de alta parte in stilul asta n-o sa mai conduc niciodata, plus ca mi s-a creat un blocaj.
Doamne ce-am mai turuit iara ! Nu scriu des, da si cand scriu scriu ! Pusi la gagici
lucians spune:
Mada,larissa,Muuh,Consi,Nico,Stefania,va multumim fiecaruia pt raspunsul in ceea ce priveste incalzitul la microunde.Am sa-ncerc sa-ncalzesc tot la bail-marine,dar dureaza mai mult...asta e
Nico,l-am vazut pe frumosul piersicoi.E o mandrete de baiat,nu degeaba l-a ales Daria pe el...dintre alti frumusei de pe-aici.![]()
pupici si sanatate tuturor bebelacilor bonaviori!
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
mamaluidavid spune:
Buna dimineata!
Cel putin la voi sper sa fie buna ca la mine ![]()
SUnt chiauna de 2 zile,dorm reprize de 30 min.
Patricia de sambata seara are febra destul de mare,sambata maxima a fost 38,7 iar aseara a urcat pana la 39.
Noaptea nu doarme,se trezeste des si plange in somn mititica.
Astept sa se trezeasca sa vad daca mai are febra,pe timpul noptii a fost OK. Daca va avea febra il sun pe Masaaki si mergem la spital,depind de el,masina inca nu e gata 
Nu imi explic de la ce face febra asa mare,alte simptome nu are,mananca bine deci gatul nu cred ca o doare,nu stranuta,nu tuseste ,nu ii curge nasul.
Avmaria nu am cumparat biletele inca,saptamana trecuta am fost pe punctul de a face rezervarile insa mi-a trebuit numarul pasaportului Patriciei si abia joi e gata.
Cat priveste condusul,eu am carnet de 4 ani dar sunt mai rau ca la inceput,3 ani nu am condus deloc iar acum aici fiind volanul pe dreapta este si mai complicat.
Stefania,Patricia si David