Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi am fost in zilele libere de 1 Mai la Scarisoara, o pestera superba...insa ne-am convins inca o data daca mai era cazul ca Silvia e copilul perfect pentru calatorii si excursii...am avut de facut 10 km pe jos(5 in urcare pe munte si apoi 5 in coborare) de la drumul principal pana la pestera. Am mers o bucata cu masina apoi ni s-a facut mila de ea, e un drum de tara, plin de pietre si denivelari, freca saraca Ibiza noastra pe jos...asa ca ne-am sacrificat picioarele. Silvia a mers pe jos, foarte fericita de peisaje si de situatie, e un drum frumos, cu case presarate din cand in cand...am pus si poze.

anka, super ca a trecut asa repede varicela, stiu cat e de chinuitoare

iuliana76, pentru Emma, multi si fericiti!

Tango, felicitari si numai bine!!! Sa va creasca mari copilasii!!!

Sisi, ma bucur mult pentru Petra cu ochii, ce fetita dulce ai!

Eu mai scriu perlele Silviei aici. Sunt asa haiosi la varsta asta ca-ti vine sa-i mananci!

Noi mergem in 25 iunie in Grecia, stam 2 zile in Atena si apoi 8 in Halkidiki, o statiune pe bratul Kassandra.

Cu piciorusele am facut o pauza, asistenta de la gimnastica a fost in concediu, vom relua marti...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Tango Felicitari pentru bb. Sa fie sanatos si papacios!!

Sa dam si noi cate-un semn de viata...
Activitatea la subiectul nostru este restransa, dar ne revenim noi, cu totii, doar sa trecem de astenia de primavara

Andra e din ce in ce mai incapatanata. Oricare rugaminte adresata catre ea, primeste ca raspuns un categoric "NU" sau "NU VREAU". Pot eu sa vin cu mii de argumente si cu zeci de rugaminti, un "nu" ramane "nu". Asa ca suntem in etapa de "dezincapatanare" a copilului.
Uneori ne pierdem resursele si capitulam, dar ne-am propus sa fim mai stoici in aplicarea pedepselor.
Pe mine, oricum ma joaca pe degete, si cand comite cate vreo pozna, incepe cu un glas mieros: mamiiiii, da' te rog frumos iarta-ma, ca promit ca n-o sa mai fac niciodata!!!
Acest "niciodata" al ei, inseamna doar urmatoarele 5-10 minute. Oricat m-am straduit sa-i explic ca nu e frumos sa promita ceva si sa nu se tina de ceea ce spune si ca o dezavantajeaza, ii intra pe-o ureche si pe alta ii iese.
Mai lucram la capitolul "respect". Respect pentru faptul ca cineva vorbeste, respect pentru faptul ca cineva a facut curatenie, respect pentru faptul ca cineva se odihneste... Nu ne iese intotdeauna, dar cel putin atunci cand cineva are ochii inchisi, incepe sa vorbeasca in soapta (punct castigat!!) iar cand cineva vorbeste, intervine din cand in cand si-l intreaba: ai terminat???
In alta ordine de idei, Andra a invatat sa traga apa la WC. Ei, din acel moment nu pot sa imi dau seama daca fii-mea are o placere deosebita pt tras apa sau a racit la burtica si face pipi din jumate in jumate de ora. Una-doua, hop ea face pipi. Imi dau seama dupa cum ii sunt asezate hainele pe ea ca doar e fata mare si se descurca si singura

Va si sa aveti un we minunat!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Servus fetele:) V-am tot citit in ultima vreme fara insa a mai avea vreo reactie...tot pe fuga am fost...Acum insa...AM LUAT INTERVIUL SI MA MUT LA UN ALT JOB IN MAX 15 ZILE. Acum is semi-beata de fericire. In rest, suntem bine, rupti de oboseala. Nu am avut nici macar o zi libera de ziua muncii...nici o simbata si nici o duminica in ultimele 4 saptamini pt ca au pus astia Unitatea 2 pe picioare...asa ca am fost mai mult "in cimpul muncii". Mai multe amanunte despre moima si aventurile ei o sa incerc sa dau in zilele ce vor fi sa fie. Va pupam pe toti din tot sufletul si sa ne revedem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Mihaela, super dragute perlele... desteapta foc iubita mica!!!!!

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by Sisi

Mihaela, super dragute perlele... desteapta foc iubita mica!!!!!

Mersi mult!

Mihaela si fetele mele
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iacata-ma-s si eu pe-aici... dupa un we trist, ca teatrul de care ne pregateam bucurosi s-a anulat, ca murit bunica mea.
in schimb la teatru au fost sisi si sasha (chiar, cum a fost motanul incaltat? era descult?)

asa, acum sa ma laud... unu, tot we am condus eu. bucuresti-oltenita-calarasi-drajna-medgidia, si intoarcere pe autostrada la bucuresti. si... luni eram intr-o stare de plans, obosita peste poate! epuizant! si totusi n-am lovit masina, desi cristi era cam cu inima indoitra can am plecat. ca am plecat cu fratele, n-am chinuit copiii sa-i tarasc dupa mine. m-au scos din minti placutele alea de pe autostrada, sa nu te orbeasca farurile de pe sensul opus, mai aveam nitel si ma hipnotizau.
si lauda nr 2... luni mi-am luxat piciorul. am alunecat pe bordura... si... uite catelesul schiop cum se taraste acum! azi nu ma mai doare asa rau, da' in schimb ma doare celalalt picior, ca l-am fortat ieri excesiv.

copilul meu al' mare face planuri pentru ziua lui... ce cadouri trb sa cumparam fiecare dintre noi. mami ia pe diesel, unchiu pe lady, bunicii pe oliver... pentru necunoscatori, sunt trenuletele din seria thomas. aaa, si musai avem si tort caci el face "patu" ani.
azi s-au dus la teatru cu gradinita. banuiesc ca la mica sirena, ca asta ruleaza la tandarica. abia astept sa-mi povesteasca. azi dimineata isi mai amintea de teatrul trecut, cu vrajitorul merlin. e drept ca se numea tom degetel, dar merlin parea personajul principal acolo!
si uitam, intreba sambata de horia... ca stia el ca la teatru mergeam cu horia! tigresa...?

pe unde o umbla gasca noastra?! ca raaarr mai primim semne de viata!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, capul sus si mergi inainte. Se putea intimpla si mai rau cu piciorul. Felicitari pentru condus. Imi aduc si eu aminte de momentul in care am avut curaj sa conduc singura pe freeway. Emma avea 4 luni si vroiam musai sa ma duc la un magazin de copii. Nu iti spun prin ce stress am trecut, dar trebuia sa imi iau inima in dinti. Si am condus vreo 25 km dus si intors atunci. Condoleante!

Azi am fost cu Diana la control. E bine, are 13.5 kg e pe curba de crestere la 90%. A urlat ca de obicei numai cind au vrut sa o masoare si nu a vrut sa se urce pe cintar:). I-a facut control general si Emmei care a fost f. cooperanta ca intotdeauna - avea nevoie pentru fisa de inscriere la scoala. Din pacate e cam micuta, e la 20% la inaltime, are 97 cm si 15 kg. Mi-a spus ca pentru inaltimea ei arata bine si ca se dezvolta normal. Asta e, o fi semanind cu ta-su ca el a fost tare mititel pina pe la 14-15 ani si nici acum nu e f. inalt. Diana se pare ca seamana cu mine, ca e inaltuta si greluta pentru virsta ei. S-au facut fetele si cu vacinul pentru hepatita A (m-a luat chiar prin surprindere), iar Emma asa a mai "jelit", dar s-a linistit imediat cind a capatat abtibilduri :), iar la scoala a aratat imediat ce bubu are ea. Diana imi arata continuu ca are si ea bubu si si-a scos imediat leucoplastul de la mina:).

Eu ma aflu pe ultima 100 de m. Mai am azi un test si unul marti si dupa aia intru in vacanta...uraaa. Nici nu imi vine sa cred.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Am uitat sa va zic de faptul ca Emma mi-a facut un cadou de Ziua mamei care se sarbatoreste aici duminica. A pictat un ghiveci la scoala in care profesoara a plantat o floricica. Emma era asa de mindra si eu de ea:). De fapt ea s-a dat de gol :)) inca din ziua in care a pictat ghiveciul. Am intrebat-o ce a facut la scoala si mi-a spus ca a pictat un "pot", iar bolovanca de mine nu intelesese ce a pictat copilul pina cind nu m-a lamurit ea ca in "pot" se pun flori:). A mai desenat si un card in care eram eu si ea "Emma care are febra". Simbata ziua si noapta a avut febra 39 si nu stiu de la ce, iar luni a desenat cardul la scoala. Asa ma distreaza cum ne deseneaza:). Miinile si picioarele vin direct din git, corpul nu exista. Stie sa deseneze flori, soare. Cadoul ei pentru bunici e cite o farfurie pictata de ea cu vopsele speciale. Numai bine ca suportul care tinea farfuria in picioare a fost aruncat din greseala la gunoi de Alex, asa ca acum va trebui sa cautam alte suporturi.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Motanul incaltat era chiar incaltat, noua (adica lui Sasha) ne-a placut, spre sfarsit se ridicase in picioare pe banca si dansa odata cu Motanu`, striga si el in cor cu ceilalti copii, chiar i-a placut si mai vrea. In schimb Sisi a plecat la un moment dat pentru ca Petra nu mai avea rabdare, asa ca am ramas doar noi. La sfarsit m-a si certat fi-miu ca nu am adus flori ca ceilalti copii pentru actori .... si a fost suparat vreo doua zile isi tot aducea aminte de chestia asta.

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Mda, zgatia noastra nu are rabdare sa se uite decat la desene. Tot ce e spectacol ii capteaza atentia pt cateva minute dupa care incepe sa misune. Chiar si in Bulgaria am dus-o la delfinarium si ma asteptam sa moara de placere. As! Cel mai mult i-a placut delfinul de plus pe care l-a primit dupa.... de la noi

Avem o veste proasta: am facut varicela :-( azi nici nu am apucat sa ies din gradinita ca am si avut retur copil. Au acolo o doctorita care ii examineaza la venire si a observat imediat doua bubite pe spatele ei. Pana am ajuns si la pediatra noastra aveam deja si pe fata si pe burta. Cred ca va fi o explozie de bubite, mai ales ca nu am apucat sa facem vaccinul. Acasa a urlat ca din gura de sarpe cand s-a vazut manjita (cum, ea cocheta sa stea cu alea albe pe ea...) si pentru ca soacra mea a omis sa ii spuna vreo poveste de introducere in operatiune. Dupa ce s-a linistit i-am vandut eu gogosi cu zana buna care ne-a adus o solutie magica pentru bubitele ei si se pare ca am adus-o la sentimente mai bune vis a vis de tratament.
Ce sa va zic, am un stres cat casa. Si o suparare de doua ori mai mare, noi pe 31 avem avion catre Portugalia... nu e o problema, boala ei trece, dar ce facem cu interdictia de a sta la soare? Cum priponesc eu copilu' sub umbrela pe plaja? O sa imi vina mie sa pland, ce sa mai zic de ea....

Mergi la inceput