Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
Sasha.p spune:
Aoleuu, nici noi n-am facut vaccinul !!!!! E posibil atunci sa faca si Sasha ! Sisi - cat timp dupa ce ii trece nu are voie la mare ? Ca si noi vrem in iulie la mare.
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
cristinamh spune:
uite ce-am ratat... motan cu varicela!
acum, din ce stiu eu, incubatia e minim 7 zile, deci nu de la teatru a luat-o petrisor. dar voi mai aveti timp sa faceti vaccinul! am inteles ca si in ziua expunerii poate fi facut si are acelasi efect.
eu l-am gasit cu 115 roni, in victoriei la citypharma... poate mai au.
cu marea nu stiu sa raspund...![]()
sisi... cunoastem statul pe hol la teatru
. ca si andrei... la "ratusca cea urata", numai afara a stat...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
iuliana spune:
Azi dau de baut
...as fi dat de aseara, dar am cazut lata de oboseala dupa ce ma plinsesm ca cine m-o fi pus sa fac copii:). Mi-a facut Emma creierii varza ieri, Dianei ii ies ultimele maselute si e scandalagioaca si asta. Acum mi-a trecut:), dar tre sa instalez corectia in casa ca-si fac de cap si cu dormitul si cu mincatul. Emma e cu NU toata ziua, incapatinata, nu vrea sa faca nimic din ce ii spun, nu merge nici cu rugatul, nici cu vorba buna, nici cu pedepsitul. Asa, si deci dau de baut ca am terminat semestrul cu A la ambele clase, ba la unul am A+ ca am terminat cu 102%:). La cealalta clasa am terminat cu 98%, iar ieri, dupa ce a predat, proful ne-a dat vestea imbucuratoare ca peste noapte a devenit optional exmamenul final
si, daca sintem multumiti cu nota finala, atunci nu tre'sa il dam. Imi venea sa ii pup miinile si picioarele
. Asa ca saracul Alex are si el timp sa isi termine treburile la servici pina se muta la celalat job. Pentru vacanta in Ro, nu m-am pregatit cu nimic...nu am facut nici un fel de cumparaturi, dar, acum ca am terminat cu examenele, pot sa imi rezolv treburile.
Sisi, imi pare de bubitele Petrei. Imi inchipui si eu ce scandal ar face Emma sa se vada plina de bube.
Anca, poate aveti norocul si nu face Sasha varicela.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
Sisi spune:
Anca, eu sper sa nu faca si Sasha, m-as simti aiurea...
Petra e din ce in ce mai rau, s-a umplut de bube de nu imi vine sa cred... are si pe cap, si pe pleoape, si in fund si ... nu spun unde, cuvant urat. Imi e mila de ea de mor, nici pipi nu vrea sa mai faca, nici eu ca adult nu as vrea daca as avea atatea bubite acolo... ma gandeam ca in curand o sa luam o bidinea si o sa o vopsim cu tinctura cu totul, ca deja e plina... Nici nu stiu cum sa fac cu zonele delicate, oare cu ce se pot calma acolo? Plange de mancarime si durere... macar a inteles ca nu trebuie sa se scarpine. Si ieri si alaltaieri a adormit singura la 9 si la 8, premiera mondiala... s-a intins in pat si a adormit...
http://community.webshots.com/user/sisi03
Sisi spune:
Anca, am uitat sa iti spun. Cica o luna de la aparitie e interzis la soare, acum nu stiu cum va fi, ca la care bube avem cine stie cat va dura pana se vor vindeca de tot. 
http://community.webshots.com/user/sisi03
Sasha.p spune:
Sisi - stai linistita, chiar daca face n-ai de ce sa te simti aiurea !!!
Normal ca si eu sper sa nu faca, dar daca face asta este, ar fi putut sa o ia de oriunde inclusiv de la teatru de la altcineva ! Oricum, pediatra mea a zis sa nu ii fac vaccinul ca cu cat o face mai devreme cu atat scapa mai repede. Cum ne-o fi norocul !
Iuli - felicitari pentru scoala !
Apropo - cine mai poarta scutecel noaptea ? Adica, in afara de noi, ca sunem codasi la capitolul asta. Nu stiu cum sa il dezvat, ca dimineata se trezeste cu el plin ochi, cateodata chiar ud pe pantaloni. I s-a intamplat doar de vreo 2 -3 ori sa se scoale cu el uscat, l-am laudat, dar a doua zi dimineata era full !!!
Sper sa nu il, insor cu scutecel in dotare 

Anca si Sasha
cristinamh spune:
sasha, nu stiu ce sa zic cu vaccinul. dar din copii pe care ii stiu eu, cu vaccin si varicela, a u facut o forma f usoara, cu 10-15 bubute... cand citesc ce pateste petra... asa mi se rupe inima 

cat despre pampers, si noi la fel
. cam de 2-3 ori pe saptamana se scoala cu el uscat. asta daca se culca tarziu, face pish pe la 11 si nu se umfla ca broasca cu apa. dar acum vin caldurile, el bea apa toata noaptea...
si totusi sunt optimista, n-o sa se insoare cu pampers...
intrebare intrebatoare... 
copiii mei umbla in sandale, fara sosete. in tricou pe pielea goala, fara maieu, si pantaloni scurti. de ce se uita lumea ciudat la ei?! nu e destul de cald afara!?
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Sasha.p spune:
Cristina - tu ai dreptate, dar, daca ii fac vaccinul si nu face acum, ar putea poate sa il faca mai tarziu cand nu e indicat sa faci varicela. Ma rog, cati doctori, atatea pareri !!
Anca si Sasha
iuliana spune:
Cristina, eu nu ma mai mir dupa ce am vazut vara trecuta in Romania. Bebelusi incotosmanati cu botisei si caciulite impetite. Aveau fata rosie de cald ce le era. Eu si fetele eram tot timpul ca la sauna. Imi venea sa ma duc sa zic madamelor: cucoana, tie ti-e cald? ca, daca tie ti-e cald, si copilului ii e cald.
Ar trebui sa il lasi pe Andrei sa faca pipi in pat si sa nu ii schimbi asternutul si nici in pat la tine sa nu il primesti:). Nu o sa ii placa sa doarma in ud:) si va fi nevoit sa se duca la baie. Asa au facut nasii Dianei cu baietelul lor si a functionat, ca era si el lenes:).
Noi, dupa ce ne intoarcem din Romania, incepem operatiunea "olita" cu Diana.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
Sasha.p spune:
Iuliana - buna idee, dar iti dai seama cum o sa miroasa in camera ? Si nu ii schimbi asternutul doar in noaptea respectiva sau ....mai mult ?
Anca si Sasha