Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uite ca am si eu ceva timp... sa pun si pozele de la tara. a fost o vacanta obositoare, cum nu mai vreau... andrei ne-a capiat cu trantit usile, poarta, tot ce nimerea. nu l-au pasionat in schimb animalele, asa ca nu s-a certat cu sor-sa pe ele.
iris in schimb e spaima pisicilor. cum o vedeau se catarau pe unde apucau bietele de ele. mentionez ca si catelul, si cele 2 pisici care stau libere in curte, vin langa tine si nu pleaca. ei bine, iris le-a bagat in sperieti. catelul, care a suportat cu stoicism 4 zile toate mangaierile "blande" n-a mai rezistat... si in ultima zi a marait-o.
eu...nici nu m-am odihnit, nici nu m-am relaxat. asa ca astept vara. poate reusesc atunci in concediu macar sa ma simt bine, daca nu sa ma si odihnesc.

acum ne pregatim sa plecam in IOR. sper sa prindem tigrisorul plantator de pomisor... bine, dupa ce reusesc sa-l conving pe andrei sa manance. ca zgatia mica si-a luat micul dejun la san, cat am stat eu si-am admirat pozele...
flo, da vreau sa vad mai bine copchilu si catelu! dupa ce ca le vedem rar, macar sa avem ce vedea!
miha... mie muntii imi taiau respiratia... of, ce mi-e dooooor, de munte, zapada...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Hristos a inviat si de la noi!

Pastele si mica vacanta a trecut repede dar a fost frumos pentru ca am putut sta mai mult impreuna. Noi am tot umblat... daca in week-end-ul de dinainte de Pasti am fost la munte, lunea de dupa pasti am dat o fuga de o zi la Mare (la cererea copilului, nu am putut refuza ), iar in week-end-ul care tocmai a trecut am fost din nou la munte. A fost tare bine, imi dau seama ca ne prinde tare bine sa iesim impreuna si sa stam mai mult cu ea. E foarte fericita si e in culmea incantarii cand aude ca plecam. Cum simte ca e week-end cum incepe "vreau la mare. vreau la munte". Si abia asteapta sa aiba ocazia sa mearga si cu avionul.
Ceea ce se va intampla in curand, acum ne pregatim deja de vacanta, am facut rezervarile, pe 2 iunie vom ateriza tocmai in Portugalia. Pe principiul ca marea altora e mai frumoasa ca a noastra , continuam sa cautam locuri inedite si nepopulate de romani, sunt curioasa daca am reusit si de data asta. Am inchiriat un apartament intr-un zona rezidentiala din Lagos (Algrave, litoral, stanci, mare, plaje enorme sau intime etc)... o sa va tinem la curent ... Speram sa fie ok, tocmai am platit toata suma in avans si dat fiind ca i-am gasit pe net avem oarece emotii , dar nu suntem noi nici primii nici ultimii, poate nu o fi teapa. Totusi nu e prima data cand procedam asa si nu am patit-o niciodata

Inainte de asta o sa plecam doar noi doi la Praga pentru un week-end, revine in tara cea mai buna prietena a mea si ne-am hotarat sa ne intalnim acolo. Asa cu siguranta ca vom avea destul timp... ca pe aici ... eu cu treaba, ea cu familia, parca vad ca venea si pleca si abia apucam sa ne vedem.

Cam acestea sunt stirile pe super scurt. V-as mai povesti dar nu apuc acum. O sa mai pun poze, va anunt cand reusesc.

Pupici de la familia de plimbareti!

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Ne-am intors si noi azi noapte de la Disneyland. Pot sa spun ca am avut the best experience ever. Noi, ca adulti, nu am putut experimenta f. mult in parcul California Adventure ca nu erau f. multe pentru copii mici ca ai mei, iar pentru adulti erau cozi mari de cite 30-45 de minute. Am reusit sa ne dam cu raftingul pe un riulet cu o cascada de m-am facut leoarca (cred ca m-am udat cel mai tare din toti), iar Alex doar s-a stropit un pic. Ne-am dat cu rindul ca nu am putut sa le luam si pe astea mici cu barca. A fost f. misto, am vazut cite-n luna si stele. Obositor, dar a meritat. Cadeau fetele seara ca mustele:)...si noi cu ele:). Stateam in parc de dimineata de la 10 pina seara la 8-9. Va dati seama citi km am facut...dar a meritat.

In Disneyland am vazut si incercat cam totul, inafara de Haunted Mansion unde nu am intrat din cauza fricoasei de Emma:) si citeva locuri. Emma incredibil ce s-a mai speriat la niste ride-uri cu Snow white, Pinocchio, Peter Pan...in schimb la printese a fost toata numai zimbet si fericire. Diana a fost pe invers:). La ride-uri nu a zis nimic (nu are copilul asta frica de nimic, si nu pentru ca e mica, ci pentru ca e curajoasa...am vazut de multe ori ca se aventureaza sa faca niste chestii de ma lasa masca), i-a placut la nebunie, dar la printese nu a vrut nici macar sa se apropie sa faca poze:). Copiii astia au trait la maxim si pentru ei totul a fost mai mult decit real:).

Sincer, nu pot sa descriu cum a fost pentru ca chiar e fara cuvinte. Lunch-ul cu printesele a lasat-o pe Emma cu gura cascata, Diana urla cit o tinea gura sa le vada pe printese, si, cind se apropiau de masa noastra, urla ca nu vroia poze cu ele:). Emma si acuma poarta cu ea carticica cu autografe:). Am reusit sa facem poze cu multe din caracterele Disney, iar la un show, in fata castelului, cu Mikey and friends fetele mele au fost singurele pe care le-a mingiiat Mikey pe cap si Emma a fost singura fetita aleasa de caracterul masculin din Alice in Wonderland sa danseze cu el in centru. Ta-su s-a emotionat tare mult:). Am facut poze cu Cruela de Vil, Pooh, Tiger, Eeyore etc. Ne-am dat cu canoia, Emma a "vislit" si ea:), ne-am urcat pe vapor, ne-am dat cu caleasca trasa de calut, am vazut piratii din Caraibe, ne-am adventurat (noi, astia batrinii:) in templul lui Indiana Jones, am fost in Mikey's toontown, am intrat in casutele lui Minnie, Mikey, Goofy, am fost la Princess Fantasy Faire, unde au dansat cu printesele (regina zimbea cind se uita cum dansa la Diana:)), am vazut Disney Parade, iar fetele au fost in culmea fericirii cind au vazut majoritatea caracterelor din povesti (mai ales printesele si vrajitoarea Ursula:), am fost in Enchanted Tiki's room la un show de pasarele (false, nu vii) unde au dansat fetele si au aplaudat, la A Bug's land unde ne-am dat in omida si baloane zburatoare si am vazut un show 3D cu bugs:) de Emma a freaked out, iar Diana nu a avut nici o treaba. Un show bestial in care coborau paianjeni din plafon, ne scuipau cu apa si simteam mirosul in fata de la pirturile date de un gindac:))). Per total, a meritat banii si oboseala din plin:).

Hotelul a fost mai mult decit misto, de milioane:), la 5 minute de mers pe jos de parc, cu toate facilitatile. E clar ca data viitoare nici nu se pune problema sa stam la alt hotel decit la asta.

Pun acum poze si le fac publice:).

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

iuli.......super poze,super fete.....
M-am simtit excelent.Am dat slideshow si am savurat pozele.
Astept cu nerabdare ziua in care ne vom duce si noi.Astept sa mai creasca putin Ralucutza si macar la Euro Disney Land vom merge si noi cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Bine v-am regasit, fetelor.

La noi sarbatorile au trecut nesperat de repede, am fi vrut sa avem timp doar pentru noi trei, dar din pacate nici de data asta timpul nu ne-a fost favorabil. E frumos de sarbatori ca te ascunzi oarecum de cele zilnice in ale job-ului dar este si obositor daca ai tot felul de obligatii...
Asta e, a trecut si pastele, deja am senzatia ca jumate de an s-a dus... si cred ca si din cauza vremii, am o stare...

Andra a reinceput gradinita, ne bucuram ca ii place, a inceput sa manance si ea singurica, macar un pic. Avem ritual la masa de seara, eu pun servetelele, ea pune furculitele/lingurile si este responsabila cu adusul painii, tati aduce farfuriile... N-am incercat inca sa punem si lumanarele, dar tinand cont ca mancam la masuta mica, probabil ca n-ar mai avea loc Pentru noi, si asta e o alta batalie castigata, ca pana nu demult nici macar nu voia sa deschida gura sa o hranim, darmite sa iti tina singura tacamurile.
Cat despre fratioara, nici nu vrea sa auda. Nu'sh de unde respingerea asta pentru inca un bebe. Doar daca incerc sa-i spun ceva in domeniu, incepe sa miorlaie, sa refuze orice dialog. Totul a culminat intr-o seara cand mi-a explicat ca daca ii aduc un bebe mic, "mai sunt si accidente, mami, si bebe ar putea sa dispara!!" Mai lasam sa treaca timpul la capitolul asta...
Ma enerveaza si vremea asta de doi bani, ca fix in we, cand am putea si noi sa mai facem cateceva, ba ploua, ba e un vant de ne ridica de pe strada...asa ca ne rezumam la scurte plimbari prin imprejurimi. Ca peste zi, pana ajungem noi acasa, o duce bunica-sa in parc si-o "dixtreaza".
A venit in Galati o caravana a unui circ (nu stiu exact ce si cum, doar am vazut cupola ridicata!) asa ca am vrea sambata sa ne ducem cu catel si purcel sa vedem spectacolul, dar daca va fi ca data trecuta, cand am luat bilete la loja, langa arena, si in fata copiilor stateau buluc bunicii, imi iau campii. Si nici sa ma duc cu 2 ore inainte ca sa ocup loc. O sa vedem!
Eu as vrea sa-mi fac timp sa ma duc un pic la sala, ca ma simt slabita si dizgratioasa (nu'sh ce am intrat in pase de-astea de negatie totala) asa ca din luna mai o sa-mi iau un abonament si o sa ma duc cand sunt in tura de dupa-amiaza, adica duc fata la gradi, ma opresc si ma cocot un pic pe aparate si apoi vin acasa, dus si serviciu. Sper sa ma tin!! Nu de alta dar n-ar fi prima data cand imi platesc abonament si nu m-am dus nici macar o sedinta!!
Cam atat de la noi...

Va

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Iuliana, am murit si am inviat... si cred ca am ajuns in rai !!!! Extraordinar, as vrea acolo si fara copil, nici nu vreau sa imi imaginez ce fericire de 100 de ori mai mare atunci cand ii vezi pe micuti bucurandu-se de asta!
Foarte frumoase si fetele tale, doua adevarate printese!

Mergi la inceput

Am mai pus si noi cateva poze ... de Pasti si de prin week-end-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Sisi, eu mor si ma trezesc din nou cind vad minunea ca scrii si mai si pui poze:). Frumoasa ta e o frumoasa:),are niste ochi superbi si e tare smecheroasa cu ochelari.

Emma a invatat sa spuna "stupid". Ne cadoriseste cu "stupid mom, stupid dad". Intr-o zi i-a facut o "declaratie" lui ta-su care avea un bot de 1 km cind am venit acasa. Cica ii spune (o suparase ta-su ca nu o lasasesa faca nu stiu ce minune): stupid dad, you are not my father anymore, I don't love you.

Diana a pierdut din nou un cercelus. Sint sigura ca a tras de el, ca intr-o zi i-am gasit amindoi cerceii pe covor. E a 3-a pereche pe care o pierde intr-un an jumate. Per total in ultimul an jumate, Emma a pierdut 2 perechi, Diana 3 si eu una.

Liliana, vezi, eu am fracut repede al doilea ca sa nu aiba Emma de ales:). Ieri vazuse pozele cu bebelusul ala negru si imi spune ca vrea si ea un bebe asa mic. Eu, ii zic, aoleu, numai de culoarea asta nu:)...dar Diana nu e bebe? Nu,Diana nu e bebe, e mare. Oricum, imi pare rau pentru ea, dar al 3-lea e iesit din plan. Nu cred ca as mai avea putere sa o iau de la capat.

Alex a primit o oferta de job cu aproape 20% mai mare si a si acceptat-o, asa ca din 1 iunie incepe job-ul nou. Din pacate, chestia asta ne cam da planurile cu Puerto Vallarta peste cap, mai ales ca el incepe pe 1 iunie si pe 18 vine in Ro pentru o saptamina si ar fi culmea sa isi ia iar concediu de o saptamina in octombrie:(. O sa vedem cum facem si care e atmosfera acolo.

Aloooo...feteleeee....a venit primavara si astenia?

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

mi-a placut aia cu culoarea bb-ului!

Ma gandesc la momentele in care mai vroiam si eu unul, asa de principiu macar.. acum nici prin cap nu imi trece! E tare frumos cu doi si sunt usor invidioasa cand va vad cu cate doi, dar nu mai am puterea sa ma inham... va dati seama, cum ar fi dupa aia sa imi spuna lumea ca am doi copii inainte sa ma sui pe doua roti????

Mergi la inceput