Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Hristos a inviat, fetelor! Si multumesc pentru urarile de Florii!
Nu am mai apucat sa intru, iar povestea e lunga... Le-am avut bolnave acum vreo luna - nici nu mai stiu daca v-am spus sau nu - si dupa o saptamana dupa ce am terminat antibioticele, am facut si noi si ele analize si aveam cu totii streptococ in gat. Absolut toti: bunica, dadace, fete, eu, sotul, ...minunat! Iar tratament la toata lumea...
De Florii am terminat si de atunci sunt bine, dar trebuie sa refac analizele. Si mi-e frica si m-am saturat.
De Florii a fost bine, chiar daca obositor, musafiri, etc... De Paste in schimb imi venea sa ma sinucid. M-au tinut numai in mofturi, in spart cana de lapte, pe covor evident, varsat pisu pe alt covor... Plansete, certuri intre ele, mofturi, batut din picior, etc. Vina mea, nu trebuia sa le mai dau sa manance decat la bucatarie si sa arunc olitele, dar asta este. Acum avem reguli noi. Cred ca au fost si obosite de multe vizite, ma rog... A fost stresant si obositor, sincer nu prea le mai fac fata. Se culca dupa 11 noaptea, iar pana atunci sunt intr-o verva...
Macar ca sunt sanatoase (sper). Nu am apucat sa vad decat o gradinita si nu stiu cand trece timpul asta. Nu am facut nici un plan de vacanta, dar mie una mi-ar trebui , cat mai curand.
Va pup si sanatate la toate si toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Se pare ca inca nu v-ati revenit dupa atita mincare:).

Noi am stat acasa de Paste, nu am avut putere nici la biserica sa mergem. Dupa saptamina de "vacanta" in care am smotruit si facut mincare, m-am simtit asa de obosita, incit nu am avut chef sa facem nimic. Ne-au invitat niste prieteni la ei, dar nu ne-am dus de lene.

Toata saptamina trecuta fetele s-au ciondanit...din lipsa de ocupatie. Nu scoala, nu nimic:(, iar asta m-a facut sa ma gindesc serios la o summer school pentru Emma dupa ce venim din Romania ca nu cred ca rezist cu amindoua luptatoarele 2 luni acasa. La Emma e clar ca trebuie sa ii gasesc activitati. Nu va zic ce bucurie pe mine, mai ales:D, cind am dus-o pe Emma la scoala ieri si azi si pe Diana la playgroup. Cind s-au revazut azi dimineata dupa 2 ore, asa s-au mai imbratisat :)). Supararea cea mare e ca de azi reincep scoala fara nici o pauza pina la terminarea semestrului pe 18 mai si pina atunci mai am 3 examene la un curs si cite unul in fiecare saptamina la celalat curs.

Nu stiu daca v-am zis ca stam 3 zile la Disneyland in loc de 2 zile si bine am facut ca ne-am hotarit asa ca mai multa oboseala ar fi fost. Fetele de abia asteapta.

Se pare ca f. curind o sa incepem remodelarea bucatariei. Mai mult ca sigur ca nu o terminam pina plec eu in Romania, dar ramine Alex sef cu tema pentru acasa:).

Craita, imi pare rau ca fetele au fost bolnavioare. Lasa ca vine caldura!!!

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Vreau si eu la Disneyland!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iuly, iar vii singura cu fetele in tara???

craita, nu mai scapati si voi de belele... offf...

noi dam strigare... cine vine sambata?? la gonflabile in herastrau??

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, da, mai,iar vin singura:), dar fetele au crescut, o sa imi fie mai usor. Emma e mai ascultatoare si mai intelege de buna vorba, iar cu Diana e mai usor ca e un pic mai maleabila. Treaba nasoala e ca stam in aeroport in Londra 5 ore, dar au un loc de joaca acolo pentru astia mici si de ceva vreme buna experimentez din greu momentele in care pot sa stau pe o banca si doar sa le privesc fara sa le duc grija:). Alex o sa stea numai o saptamina...(99-100% la Ploiesti) ca are concediu numai 2 saptamini tot anul si vrem sa plecam in toamna si la Puerto Vallarta o saptamina. Sper ca ii ajunge o saptamina sa stea la mamicuta lui:D. O sa vina cu o saptamina inainte de plecarea noastra, o s ane intoarcem in aceeasi zi, dar cu avioane diferite. Ne intilnim in Londra pentru vreo 2 ore. El ajunge inaintea mea in San Francsico cu vreo ora, deci ne intoarcem acasa cu masina impreuna. De data asta calatoresc cu avionul numai cu fetele:(.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Hristos a inviat!

Iertare ca is cu asa mare "dilei" dar nu imi mai vaz capul de munca. Marele noroc al familie Muresanu:D este ca o venit un fel de vara la noi la Cernavoda...plus Maria (una din verisoarele Ioanei) asa ca fetele is pe afara citu-i ziulica de lunga si asa mai apuc si eu sa sed. Plus ca...a venit mama lui BB (soacra mea) si tare bine e. Nu apuc sa multumesc indeajuns pt ce bafta am avut cu asa soacra.
No buuun. De crescut nu-mi pare ca am mai crescut...de ingrasat...nici vorba!...dar macar ne-am reglat somnul si masa ca dupa ce sta cam 8 ore pe afara...desi doarme si la prinz cade seara lata...cad:D. Asa ca..trai nineaca. De mincat maninca bine ...i s-a trage de la helmiflores si bio cin dar la cit de alergatoare e nu se pune nimicut pe dinsa. Asta e! O sa fie o cercetatoare stiintifica model:))) (glumesc). Mai nou a facut o pasiune pt Doamne Doamne (preotul parohiei noastre care o si botezat-o de altfel). Cind o fost sa treaca pe sub masa nu o mai puteam opri din trecut iar a doua zi la impartasit si-a luat luminarica in mina si a sta tare cuminte la rind. Cind o ajuns in fata ...dupa ce a raspuns cuminte ca o cheama Ioana Catalina Muresanu (nu zice "R" ci "I" dar nu-mi permit sa scriu asa:D) si ca are 2...3..5..7..ani (da te pacalesc ca am trei si jumatate - citatdin discutia cu preotul)...dupa toata asta zice..."acum ca am raspuns imi dai odata pinea si vinul Doamne Doamne"...moment in care am luat brusc culoarea purpurei. A ris preotul de numa. Apoi in seara de Inviere eu vbeam sa mergem ca era tirziu iar fii-mea disperata striga la mine "mami, asteapta-ma sa-mi beau beea - n.r berea"- si vin si eu. Berea ei era suc de mere:D.
Cam asta ar fi aventurile fiica-mii. Acum e fan VEronica, Veronica se intoarce si Mama...care spre marea mea bucurie au inlocuit (sper eu ca definitiv) ora de Cartoon Network. Desene numai de pe Boomerang si de pe CD. Am mai bifat o realizare:))). Asta ar fi. Restul familiei (eu si BB) suntm ok si sper ca pina la sf lunii sa am concurs pina la finalul lunii. Doamne Ajuta!
Am pus un album noi cu moimele ...in perioada Pastelui. Sper sa va placa:) desi unele is putin mai neclare.

Numai bine va dorim si multa, multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Avem si noi poze de prin vacanta de Paste, a fost frumos, dar din pacate putin cam frig. Am avut si peripetii, in Slovacia era sa ramanem sus pe munte, la aproate 1800m altitudine...din cauza vantului s-a oprit telecabina si am stat vreo ora in stres ca nu mai ajungem luni acasa. Din fericire vremea a tinut cu noi si am ajuns cu bine si la timp.

Silvia e mare nazdravana, e la mama acum in vacanta impreuna cu Diana, abia astept sa mergem dupa ele, e tare liniste si pustiu in casa...:)).
In rest crestem, stim cate in luna si in stele, citim dictionare cu animale si il cautam pe Yeti ca sa mergem impreuna cu el in munti. E mare povestitoare, ii plac copiii dar numai cei mai mari decat ea ca sa aiba ce invata de la ei. Mi-a zis intr-o zi ca ea "uraste" bebelusii si cand am intrebat-o ce se face daca noi o sa mai avem un bebelus(nu ca ar fi cazul, stati linistite, era doar un test), mi-a raspuns ca nu se poate, ca ea e deja sora mai mica, nu poate fi si sora mai mare....

Va pup, un we minunat va doresc!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Maaama, Mihaela, m-am infiorat la pozele alea cu Auschwitz-ul. Parca sunt din filme... Super poza aia cu razele de soare! Ma duc sa ma mai uit

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput