Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La multi ani floricelelor! Floricei nu avem - vreun Viorel, ceva....

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Iuliana, mama mia, abia astept sa ne povestesti cum a fost, as vrea si eu acolo la Disney, cat sunt de mare, oau... ce te invidiez!!!

Iuliana 76, eu abia acum cateva zile am aflat ca ati plecat, stiu cat e de greu la inceput... cea mai buna prietena a mea trece prin asta si sunt plecati de doi ani. Si la fel, sotul ei este cel care a suportat mai greu. Acum in cazul sotului tau e de inteles, e tare trist ce s-a intamplat. Si daca pentru el e important sa vina e bine sa veniti.

Noi tocmai ne-am intors dintr-o mica excurie la munte. Am fost la Sinaia si pot sa spun ca ne-am bucurat si noi de prima si ultima zi de iarna... am urcat la cota 2000 unde era zapada si mare agitatie, toata lumea schia, se dadea cu saniute etc etc. Nu am vazut-o niciodata pe Petra atat de fericita in zapada, s-a travalit ca un porcusor, s-a dat cu sania, a fost super. Nici noi nu ne-am lasat mai prejos, tocmai incarc niste poze ca sa vedeti "dovezile". Am pus si o poza cu Petra mascata, sa vedeti cum ne chinuim cu cu ochelari, ocluzie samd.. a inceput sa refuze sa ii punem aia pe ochi, isi gaseste tot felul de scuze dimineata, sper sa treaca peste asta pentru ca mai avem de "munca" pana sa scapam. In rest, sambata a fost deosebit de obraznica, le-a facut pe toate pe dos, s-a matait din orice, ne-a scos peri albi. Noroc ca duminica am scos-o la zapada si dupa aceea a dormit in masina aproape tot drumul, uh...

Va pup si va doresc o saptamana usoara!

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Fetele mele-s pe prima pagina (dar nu ca exemple rele:) a ziarului scos de comunitatea romana din Sacramento si Bay area. Ne-au sunat niste prieteni azi sa ne spuna ca le-au recunoscut in poze si apoi ne-a sunat si "patronul" ziarului sa ne ceara adresa sa ne trimita ziarul acasa. Asa ca, imediat ce il primesc, scanez poza sa vi-o arat sa ma laud cu mindrele mele:). Iar mama cica ne-a vazut la tv ca s-au dat imagini de la petrecerea de 8 martie la care am fost si noi.

Dupa cum stiti, sau, daca nu stiti, va reamintesc:), eu nu le mai fac baie la fete de cind a avut fiecare 5 luni. E treaba lui ta-su, dar in seara asta Emma ii zice lui: go away, tati. nu vreau baie cu tine, vreau cu mami, go away. Sa fi vazut ce suferinta pe bietul om, mai ales ca asta se intimpla la vreo juma de ora dupa ce am tipat la Emma ca varsase un pahar de lapte pe un scaun de la masa de bucatarie. Atunci Emma ii zisese lu' ta-su ca ea vrea sa doarma cu tati, ca nu vrea cu mami:). Nu m-as fi suparat asa tare, ca doar nu e prima oara, dar scaunele nu sint de piele sau alt material rezistent, ci din material ca de pielea caprioarei si ieri le-am scos afara si am frecat la ele de am zapacit. Si i-am si spus de 3 ori sa puna paharul pe masa. Nu termin de spus a 3-a oara si varsa paharul. Pur si simplu am explodat...m-am spetit ieri si azi muncind, iar copiii astia parca-mi fac in ciuda. Acolo unde termin curatenia, acolo vor sa se joace:(.

Ieri am fost cu fetele la ziua unei colege de calsa (care ne este si vecina). Ce s-au mai distrat fetele. Multi din colegii ei care au deja sau vor implini anul asta 5 ani vor merge de la anul la kindergarten. Si Brooke, prietena ei la fel. Azi Emma isi sugea degetele si i-am zis ca daca o vede profesoara, nu o mai primeste la preschool, ci o duce la clasa de bebelusi:). Bai, sa vedeti ce plins a dat in ea, ca ea nu vrea la scoala, ca vrea la kindergarten cu Brooke, ca e mare ca Brooke. Ei, cum ii explic eu acum ca ea mai are inca un an de preschool si ca de abia dupa inca un an merge si ea la kindergarten? Ce suferinta o sa fie pe ea ca Brooke nu va mai fi cu ea in clasa:(.

Sa vedeti ce sensibiloasa a devenit. De mult timp ne taxeaza cu "you're not my friend anymore" cind se supara pe noi, dar mai nou, se duce val virtej in camera ei suspinind cu glas:) si sta botoasa acolo pina ii trece supararea sau ma duc eu sa o impac. Ei, culmea e ca "camera ei" e camera cu patuturile lor, camera de fetite, si nu camera unde dorm ele si care e camera noastra:(. Aoleu, v-am zapacit:), dar chiar asa zice "I'm going in my room". Mama lui de copil:), cind se supara, e camera ei, dar cind e vorba de dormit, nu mai e camera ei:).

Saptamina asta sintem in vacanta cu toatele, dar marti am invitat la noi o colega de a ei de la cealalta scoala si probabil ca ne vom mai intilni cu ea prin parc sa se joace impreuna si sa nu se plictiseasca. Ce bine de astia mici, pentru ei scoala inseamna distractie:)...Emmei ii place asa de mult, in fiecare zi de abia asteapta sa o duc la copii.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iate-ne si pe noi!
duminica am serbat in cerc restrans floricica noastra din familie. multumim cu aceasta ocazie si pentru urari!

luni in schimb toata familia tusea si "mucea". tati era cel mai putin afectat dintre toti. asa ca l-am trimis cu andrei la . iris avea doar putini muci, asa ca am zburat-o la cresa. eu la servici... dar cand am venit acasa m-a luat cu calduri, in 2 ore mi-a crescut temperatura la 38,5 si nu mai stiu nimic, decat ca tremuram sub patura. azi da-i cu nurofen, vit. c, oscilo... si sunt destul de bine.
andrei a stat azi acasa, si maine la gradi.

pauza.. se lasa cu lupte prin casa, revin daca mai pot.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Cristina, cum te mai simti?

Eu am aranjat deja cu Disneyland-ul. Ne-am hotarit sa stam 3 zile ca mi s-au parut putine 2 zile la cite sint de vazut. Am platit hotelul care e la 5 minute de mers pe jos de Disneyland, am cumparat biletele si am facut si rezervare la un restaurant numit Grota lui Ariel unde vin printesele la masa. Emma o sa fie f. incintata. I-am zis ieri de restaurant si avea un rinjet:) cit fata. Am facut prostia si le-am aratat la fete pe internet poze si filmulete de la disneyland, iar Diana ma innebuneste continuu sa ii arat castelul si printesele.

De miine ma apuc de facut mincare, azi termin curatenia si gata.

Daca nu mai intru, va pup si va urez sa aveti un Paste fericit!!!!

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Eu, in masina cu fetele, vreau sa o pregatesc pe Emma pentru Disneyland:): Emma, ai sa vezi multe lucruri frumoase de cumparat acolo, dar mama nu o sa aiba bani sa cumpere tot ce vrei. Ea: tati are bani, ca merge la servici si nenea ii da bani. Tu nu ai, ca stai acasa, dar tati are ca merge la servici si lucreaza. Bingo! Acelasi lucru mi-a zis din nou azi cind se uita intr-un ziar si vede ceva cu Cenusareasa. Nici nu a asteptat sa spun ca eu nu am bani (asta e textul meu ca sa ii tai elanul de a cere sa ii cumpar tot timpul cite ceva:), ca mi-a si spus ca "tati o sa cumpere pentru Emma". Se pare ca fata gaseste repede solutia:)).

Tot noi in masina. Emma vede pe fundul unei masini din fata noastra o steluta albastra. Zice: uite, mami, aia e o supercar. Eu: si noi avem masina frumoasa. Ea: nu, a noastra e ugly. Eu: ba nu, Emma, e frumoasa. Ea: e ugly ca e messy si black. E adevarat ca masina mea e mai tot timpul plina cu minuni si haine si papuci si nu e f. curata (apropos, e gri metalizata, dar fata o vede black ca nu e spalata:)....cam trebuie dusa la spalat, dar nu ma asteptam ca fi-mea sa mi-o categoriseasca ca fiind urita numai pentru faptul ca e cam dezordine in ea.

Am primit ziarul cu mindrele mele pe prima pagina:).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sarbatori Fericite ca nu stiu daca mai apuc sa intru, azi sunt in febra pregatirilor de plecare, mergem in Cracovia maine dimineata si ne intoarcem abia luni.

Petrecere frumoasa tuturor, indiferent unde v-ati afla!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

mihaaa, la craiova??? ca noi maine plecam in oltenia... si trecem prin craiova!

am intrat si eu tot la fel, sa va spun PASTE FERICIT!!!! diseara fac bagajele, maine plecam la bunici in oltenia sa dam gata mielul.
andrei il asteapta pe iepuras.. din punctul meu de vedere l-ar astepta mult si bine, ca la cat a fost el de cuminte iepurasul nici nu se mai oboseste sa-l treaca pe lista ca sa-l taie apoi.
dar... uite-asa gresesc parintii, cum sa nu-i aduca nimic iepurasul!? i-l aduce pe toby, in speranta ca se va cuminti cu amenintari de tipul... vine iepurasul il ia inapoi si-l da altui copil mai cuminte.
si sunt in pana mare de idei ce sa-i iau lu' iris. ca s-a atasat ceva de speriat de bebelusul primit cadou de craciun, nu se desparte nicaieri de el. alta papusa deocamdata e de prisos, ca mai are 2 pe care nu le baga in seama...

sper sa mai apuc sa intru, daca nu va pupam si ne auzim marti seara!

ps. nu uitati de intalnirea de we viitor!! ramane pe sambata??

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cristina, CRACOVIA, in Polonia :))
Drum bun si voua!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

, bai sunt ceva de speriat... azi am plecat sa duc copilu la cresa, am uitat pampersii acasa. parchez masina, plec spre metrou... imi dau seama ca mi-am uitat telefonul acasa... is moarta fara el, ca e de la munca... ma intorc, iau masina, ma duc acasa, iau telefoane. cat pe-aci sa ma blocheze unu' sa nu mai pot pleca. plec, ajung la munca, constat ca mi-am uitat agenda.. si nu mai zic... asa ca, daca craiova e cracovia... va dati seama ce e in capul meu!

Mergi la inceput