Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, numai asa putine pozici de la cresa de la Iris:(?

Noi ne-am hotarit sa mergem...deci hotarit-hotarit de data asta:)...la Disneyland saptamina imediat de dupa Paste. Zilele astea ma duc sa cumpar pe internet biletele sa imi vina acasa ca sa nu mai stau la coada, ca cica sint cozi si de o ora. Ne-am hotarit sa mai avem o mini vacanta de o sapt prin octombrie in Puerto Vallarta. Mai avem timp sa ne hotarim in ce priveste hotelul.

Sisi, am vazut pozele de la Marakesh si am murit de ciuda:))). Vreau si eu in Maroc, Egipt, Dubai sau intr-o alta tara araba, dar cu plozii dupa noi nu ma risc mai ales acum cit sint mici ca mi-e o frica de mor sa nu ia cine ce boli. Oricum, sint atitea locuri de vazut in lumea asta, ca probabil nu mi-ar ajunge o viata (asta daca as avea bani) sa le vad pe toate. Mindrulita ta e o frumusete cu ochi superbi. Nu as mai fi recunoscut-o, daca nu zicea ca e a ta:).

Iuliana, vreau si eu poze cu fetele tunse.

Azi dimineata le trezesc pe mindre. Cum am zis scularea, cum s-a trezit Diana instantaneu. Primul cuvint pe care l-a scos a fost "pinses":))).

Emmei i-am cam facut programul de scoala pentru la anul. Va merge luni, miercuri si joi de la 8.30-11.15 la scoala la care merge marti si joi (e program de pre-kindergarten) si de la 12.15-3.15 la cealalta. Martea si joia sper sa reusesc sa o dau la gradinita care apartine de facultatea mea la program 8-12.. Mi s-a spus ca pentru 4-year olds nu e prob=lema de locuri. De fapt acolo vreau sa o dau si pe Diana, dar pentru copiii de virsta ei e lista de asteptare. Sint sigura ca luni, miercuri si vineri Emma va rezista, pentru ca are copilul asta o energie. Aseara era ora 11 (fara sa fi dormit deloc la prinz si a mers si la scoala) si ea nu vroia sa doarma.

Mi-am facut calculul si cu scolile pentru amindoua fetele ne va costa triplu fata de cit ne costa scoala Emmei acum, dar asta e. M-am dus la scolile la care a fost Emma si am adunat hirtiile pentru taxe. M-am crucit cind am vazut ca am platit 4000$ anul trecut si asta nu e mult fata de cit m-ar fi costat daca as fi dat-o full time. Noi sa fim sanatosi!

Gata, ma duc la treaba. Am joi un examen (pur si simplu m-am saturat) si iar stau cu mitza in chiloti...macar saptamina viitoare am vacanta, dar o sa treaca instantaneu ca doar e vacanta:(.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Noi tocmai avansam la perechea urmatoare de ochelari, i s-a rupt ieri un brat. Aparent copilul e nevinovat, s-a cam rupt singur. Da' nu pot sa stiu de cate ori a dat cu ei de pamant sau i-a calcat :-) Nu prea face ea din astea insa din cand in cand tot o mai apuca

tot eu

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by iuliana

Sisi, dar ce s-a intimplat cu tine de scrii in fiecare zi?:)))...mare minune!!!:)

Eu as spune "mare bucurie"!

Sisi, asa e cu ochelarii.
Primii mei ochelari i-am spart+rupt in primele ore.
Si nu aveam 3 ani jumatate. Ar fi prea cuminte sa reziste foarte mult o pereche (te incurajez ).

Iuliana, frumoasa vacanta . Bravo!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

no, hop si noi, in fapt de seara...

am inscris site-ul nostru la trafic.ro, asa ca de maine va invit sa-l vizitati. www.nazdravani.ro , ocazie cu care poate va milostiviti de un biet om (ca mine) si-mi mai trimiteti poze... ca parca au 2 ani piticii nostri, nu 3 ani - aproape 4 ...

si cum stam cu inscrierile la intalnire?

iuliana, mai sunt cateva poze, dar tot asa, la masa sau la nani (cele in patutul cu iepurasi sunt tot acolo). acum mi-a facut si fata cand a putut... da' las' ca-mi fac obicei macar o data pe luna sa-i las camera. ca se pare ca i-a si placut sa se joace cu ea.

vacanta noastra de paste... va fi la tara. iar planuri de concediu... pai sa vedem cum se anunta vremea la vara, ca noi tot cu cortul ne ducem. auzisem ca august e cu vijelii si furtuni, si iulie canicula. asa ca m-as rista in iulie. dar sa vedem la vara socotelile... drept sa spun mi-e frica acum cu amandoi la mare. iris turbata rau, andrei sper sa ma inteleg cu el. adica ala nu va fi clar concediu de odihna, va fi balaceala in stil mare si nervi la greu. dar daca silfideniile astea doua vor manca fara mofturi, atunci declar de pe-acum concediu reusit
ne bate gandul sa trecem la bulgari, in primul sat de dupa vama veche.
are cineva idee ce acte trb acum pt copii sa-i treci granita? si ce e in satucul ala? au si ei macar un magazin??

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

ei, ma bucur ca va bucurati dar stati asa, sa vedem si cat tine "minunea".
Sa va mai zic una: lui tati i-au schimbat masina la serviciu cu una noua. Ii spunem aseara Petrei: "stii ca tati are o masina noua" la care aia mica se uita lung la mine si imi spune fara mila "mami, eu maine merg cu tati la gradi, tu stai acasa" (nota: eu o duc in fiecare zi). Adica masinile mele cu varsta venerabila de un an si un an jumate nu mai sunt bune, nu mai sunt de interes. ca de mine nici nu poate fi vorba inteleg ...
Iar de dimineata sa o vezi ce se minuna: "oau ce noua e!!!". Trebuie acum sa trec la ofensiva... sa invat copilul diferenta intre Seat Leon sau Mitsubishi Colt (ale mele ) si Clio lui tati , hi, hi... o educ eu...

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Am pus poze si filmulete noi (vorba vine, ca pozele sint de pe la sfirsitul lui febr). O sa trimit poze la fetele carora le stiu adresa. Azi Diana a avut egg hunt si s-a comportat onorabil:D...a cules si ea oute si a fost tare incintata. Emma a avut si ea la scoala, dar nu am putut sa ii fac nici o poza. La scoala cealalta nu au ca nu "sarbatoresc" Pastele avind in vedere ca sint multe natii de copii care nu au Paste si sa nu faca separatism. Oricum, ca sa fie si Emma mai incitata, vom ascunde in Ajunul Pastelui si noi oua in curte si o sa le lasam pe fete sa le vineze.

Saptamina viitoare sintem cu toatele in vacanta, dar ma asteapta curatenia si facutul mincarii, dar macar nu ma stresez cu scoala.

Miine fac rezervare la Disneyland la un restaurant (de fapt e in castelul din Dinsneyland) pentru lunch cu Cenusareasca si celelalte printese. Ma apuca pe mine excitementul numai cind ma gindesc....probabil ca fetele vor fi in al 9-lea cer. Ieri ne-am uitat pe site-ul disneyland-ului si m-a innebunit Diana ca vrea White (Snow White) si tot ieri le-a dus ta-su la McDonnald si Diana a astat in fata jucariilor expuse cica vreo 20 de minute: erau printese (pe care le-au capatat) si vrajitoare.

Gata, plec...azi am examen si parca vad ca ma uit ca boul la poarta noua la foaia de examen:(.

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Ieri am cumparat CD-ul cu 12 Dancing Princesses. Sa le fi vazut pe fete ce balet trageau prin casa, de ma prapadeam de ris. Emma a vrut rochie lunga si papuceii de balet...apoi am imbracat-o si pe Diana ca facea si asta mica scandal si da-i invirteli si ameteli si cazaturi. Cind a venit ta-su de la servici, da-i din nou spectacol:). Ma gindeam ce putin le trebuie astora mici ca sa fie fericiti.

Noroc ca Diana nu a fost cine stie ce "legata" de ouale ei, pentru ca Emma a pus monopol pe ele si jumate de zi asta a facut: le-a scos din punga, le-a pus inapoi, le-a desfacut, a mincat ce era prin ele, dar a share si cu Diana si mine niste ciocolata din ouale ei, ceea ce e un lucru de pus la gazeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Fetelor, poze va promit ca o sa pun dar nu stiu cand, saptamana asta sper, ca din ultimele 2 luni stau pe camera, nu le-am descarcat.
Iuliana, petrecere frumoasa la Disneyland, cred ca va fi superb. Va invidiez
Anca, pot sa-ti povestesc multe de aici, avantaje si dezavantaje, dar poate mai bine pe mail, ca nu stiu cat de nimerit e sa vorbim aici.
Cat despre noi, sotul asta al meu vrea vacanta in Romania (eu aveam alte planuri, pe acest continent , dar asta e la anul.
Si se va implini dorinta lui, deoarece astia aici nu-mi prelungesc contractul, ca n-au locuri, ca am facut o treaba excelenta, ca ma vor contacta daca au nevoie, daca nu, iar la anul, in perioada REER (adica imprumuturi pentru pensii, ca toti isi fac la sfarsitul anului fiscal, intre ianuarie-aprilie). El va termina cu bine scoala, cel putin asa se contureaza dupa punctele obtinute pana acum la proiecte si partiale, vom vedea pana la final, ca mai are de predat niste proiecte si de dat un examen. Nota o va primi la final, ca sa treaca ii trebuie B-, care de obicei se da la media clasei, iar el ere peste medie destul asa ca se va clasa pe la A sau A- (speram).
De ce vrea sotul meu in Romania. In primul rand din cauza bunicului lui, cel care l-a crescut de mic, si la care am stat si noi, 5 ani, pana sa raman insarcinata cu Andreea cand ne-am cumparat apartamentul nostru. Dar chiar si atunci il vizita zilnic, ii mai faceam mancare, (ca ne mutasem aproape de el). Problema a fost in ziua plecarii noastre, a baut o sticla de whisky (pe care o avea Roli acolo de ceva ani), a cazut si s-a lovit la cap si la sold. L-au dus la spital, dar n-a vrut sa ramana acolo. Acasa, dupa vre-o cateva zile n-a mai putut sa mearga, soldul s-a inrautatit, a ramas la pat, n-a mai vrut sa manance, si dupa o luna a murit. Alt ghinion pt psihicul lui barbate-meu, a murit pe 28 oct, pe 27 oct a fost ziua de nastere a lui Roli. Atunci nu putea sa se intoarca, ca nu ne lasa pe noi aici unde nu cunosteam nimic, si nu aveam nici actele facute, nu mai puteam intra in Canada, ca viza era valabila o intrare, aici a trebuit sa asteptam cam 2 luni actele de rezidenta. Asa ca acum vrea sa mearga la mormant, vrea sa stam in casa bunicului, etc. Il inteleg, e important pentru el, ca se simte vinovat. Iar la anul nu prea mai avem cum sa mergem, el mai are 2 semestre de scoala, dar de la iarna vrea sa-si caute job, si concediu prea curand nu prea credem ca o sa aiba.
Eu ma inscriu si eu la universitate, din septembrie sa incep.

Fetele sunt super incantate ca vor calatori cu avionul, ca vor merge la Ala si la Meleta (bunicile), ca vor merge la plaja, etc.
Vom vedea reactia lor acolo, ca si a noastra ca sunt tare curioasa cum voi reactiona dupa jumate de an aici.

Multa sanatate.
Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI DE FLORII

CRINA si CRAITA
FLORENTINA
IRIS

LA MULTI ANI tuturor celor care isi sarbatoresc azi onomastica!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput