Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)

Nazdravani de august-septembrie 2003 (75) | Autor: dana_ene

Link direct la acest mesaj

www.nazdravani.ro/" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cris, pozele sunt faine, in special cea cu Iris si girafa a fost de nota 10.
Mai, ce seamana si copiii tai unul cu celalalt .

Si deci nu ti-a prea placut?
Aglomeratie?
Sau ce?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Seara buna dragelor. Intru si eu la capitolul "cine mai e..."...dar in ultima vreme numa de interviuri ma tin. Dadui unul, nu-l luai (nu va dau amanuntele dar ma bucur ca nu l-am luat ca nu era ce banuiam ci era...chimie...si eu de asta am "fugat" toata viata)...dadui si un interviu in Canada...astept raspuns si ma pregatesc pentru un al treilea:))). Acu ca mi-am intrat in mina nu ma mai opresc.

Sisi...fac si eu fa ioana mea..oaaauuuu domnita:)...deci tu erai fata cu "splina" de pe motociclism. ro?:). Sa iti fie bine si sa te refaci cit mai repede. Despre "microbul pe 2 roti" ce sa zic...grija si iara grija.
, mortala girafa roz:D...cu tat cu Iris:D.

Alte noutati...n-am...alergatura, munca, barbat cu picior in ghips pe motiv de privit dupa blonde diafane la munca, alunecat pe scari scrintit glezna, venit Bucuresti pus in ghips...acu linistit. Stop blondele. Mai bune-s roscatele:))) De acasa:D. Acu ca mi-am adus aminte, cind a cazut la munca fiind o venit salvarea (f repede) si l-a dus la policlinica din Cernavoda cu care are centrala contract sa acorde primul ajutor. Buuun. Vazut acolo una bucata medic , facut radiografie ...entorsa...cica..(asta era vinerea trecuta)...pina lunie ca nou, sa calce pe tot piciorul cit mai mult, tsac, pac...distractia va costa 70 RON. Proasta eu, prost si el...am platit da dupa aia m-au luat dracii. Cum ma sa platesc urgenta...(Mihaiu meu e contractor si firma lui nu are contract cu policlinica asta daaaaar...tot ce misca lovit, ranit in centrala e tratat ca urgenta si dus acolo). Deci am platit si apoi mi-am sunat varul care-i orto la Municipal si am luat referinte. Buuun. Nu avea voie sa calce, trebuia ghips...impachetat Bebe si dus la Bucuresti...intors cu una bucata botina alba (intre timp multi-colora ca o picta Ioana). Daar nu vreau sa las asa. Pe linga ca i-a dat sfaturi medicale de k..t...ala de la policlinica le-am mai si polatit ca cica entorsa nu e urgenta si primul ajutor la entorsa nu include radiografia (ala crezindu-se un mic "reonghen" de vedea prin carne si l-a diagnosticat cu privirea). Mama ma-sii de viata. Daca-l duceam la urgente il si puneau in ghips si era si gratis. Mai...tara lu popa voda. In fine, om vedea ce om face.

In rest...cum spuneam: munca, invatat, invatat, invatat...si Doamne ajuta sa fim sanatosi.

Numai bine va dorim si multa, multa sanatate:)
Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Abia reusesc sa-mi fac si eu timp sa intru pe net, uitasem frate cum e cu servici, cata oboseala, timp lipsa, ca din septembrie 2003 si pana acum 3 luni n-am mai muncit. Si weekendul trece atat de repede.....!
Sambata ma scol ceva mai tarzior si in cateva ore e seara, asa pare ca se duce timpul.
Luna trecuta am avut tot familionul bolnav, a inceput Emma cu temperatura, de la o viroza s-a complicat cu o otita. La doua zile, Andreea si eu am luat viroza, cu dureri musculare, nas infundat, 2 zile am fost rau de tot, apoi si Roli a avut cateva simptome dar la el a fost mai usoara boala. Weekendul asta am fost iar bolnava rau, cu dureri musculare, dureri de gat, ceafa, cap, temperatura, de fapt frisoane puternice, am stat numai in pat. Sper ca am facut destui anticorpi de Canada si sa nu mai patesc asa ceva ca mor. Fetele vad ca de data asta n-au avut nimic, sper nici pe viitor.
Sa ma laud si eu cu ceva, acum 2 weekenduri am fost cu toti la un spectacol, Disney on ice, Mickey and Minnie's Magical Journey. Foarte frumos, Mickey, Minnie, Donald si Pluto au prezentat mai multe povesti: Peter Pan, 101 Dalmatieni, Mica Sirena si inca o poveste pe care n-am recunoscut-o, cred ca-i una mai noua si pe astea nu prea le stiu. Emma si Andreea au fost foarte incantate, o saptamana numai de asta au vorbit, Andreea mereu zicea ca mai mergem o data la Mickie si apoi mergem la gradinita. Emma vorbeste numai de Cruela de Vil, careia ii spune "chela bil". Cand sunt acasa tot timpul se uita la desene animate, la gradinita le place foarte mult, cand mergem sa le luam nu vor sa se imbrace sa plece. In rest fetele mele ba se iubesc ba se cearta, destul de tare uneori ca se lasa cu tras de par. Dar cand se iubesc mi-e asa drag de ele, sau cand se joaca impreuna si vorbesc intre ele sau cu papusile. Cel mai mult le place sa sara in pat, sar imreuna si se iau in brate si cad, si rad, si tot asa.
De mancat mananca destul de bine dar nu se pune pe ele. La gradinita cica mereu cer a doua potie, acasa mananca fiecare cate un castronel cu supa, 2 galusti si cate un ciocanel de pui. Plus lapte cu cereale dimineata si seara, fructe, mananca in fiecare zi mandarine sau capsuni, de banane sau saturat, si ceva dulciuri. Dar la cantar nu se vede deloc, tot ce mananca le iese la olita, ca mereu ma minunez de cantitatea produsa (scuzati detaliile!).
Am facut si experiente la tuns copiii, pe Emma am tuns-o acum vre-o 2 luni, destul de binisor dar am zis ca nu se observa greselile ca are parul ondulat dar am tuns-o de curand si pe Andreea care are parul drept si ma pot lauda ca am facut o treaba bunicica. Am tuns-o ca la spate i se tocise rau parul si mereu se trezea cu el incurcat de nu o puteam pieptana, am tot dat-o cu balsam la baie dar degeaba, parul ala trebuia taiat.
Aici a tot fost frig, a tot nins, sambata a nins, dar am inteles ca saptamana asta se va incalzi, vor fi chiar 18 grade. Oricum, dupa atatea saptamani cu temperaturi de -15, -19, deja la -1, 0 mi se parea cald. La 18 grade cred ca merg la plaja :)
Va las ca am scris prea mult, asta e daca scriu prea rar.
Multa sanatate tuturor.

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Multumesc de re-intampinarea calduroasa si de urari!

Iuliana, stiu ca e periculos... da' greu de renuntat. O fi criza de varsta, mi-am dorit asta de cand eram mica (tata a avut si ma punea pe motor cand eram ceva mai mare ca Petra, deh, mostenire ...) si acum vreau sa o fac cat mai pot... Vreau sa prind ceva experienta ca atunci cand o fi Petra mare sa il iau pe tati in spate (daca nu se molipseste pana atunci :-)) si sa ne plimbam pe doua roti prin lume, ca doi mosnegi nebuni.

Floarea Soarelui! Dar vad ca esti la curent . Da, eu sunt Roxana ... fara splina acum... Dar tu ce cauti pe forum? Ai ceva legaturi de care nu ne spui si noua?

Am fost si noi la Baby Expo. Urat, aglomerat, standuri de tot kktu. Petra, copil cu bun gust, a vrut sa iasa imediat ce a intrat. Am mai amagit-o noi putin dar tot noi am iesit in perdere... ca singurul stand la care a vrut sa se uite a fost cel de la lego... de unde a plecat cu o cutiuta de 90 RON cu vrfeo 6 piese inauntru si atat. Dar daca ea e fericita cu atat ce sa zicem noi babacii.. nu ne bagam. Mai erau si alte variante cu mai multe piese si la oferta dar nu a folst chip...

hai ca trecu aproape juma de zi in care am stat mai mult pe forumuri... salivand la excursiile altora pe doua roti... asa ca acum e cazul sa ma apuc de munca... of, iar e luni... :-( O sa incerc sa mai pun si eu niste poze noi, sa ne mai vedeti, dar nu stiu exact cand. Dau de veste.

PS: aseara ieseam cu tati in oras si inainte Petra l-a luat pe tasu' si la pupat sistematic pe obraji, pe ochi, pe frunte, pe urechi, pe gat si de la capat... la sfarsit tati era rosu ca un rac, lipicios tot pe fata (ca mancase copilul miere inainte :-)) iar Petra l-a intrebat: "a fost frumos tati?". Fetele astea...

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello - Iuliana76 de cand nu te-am mai auzit... Tot te urmaream si nu mai apareai. Eu tot astept detalii, urmaresc cu interes - poat4e te mai prind pe messenger - auzeam ca aveti niscaiva treburi in Romania si veniti? Daca e asa cum am auzit, astept sa ne vedem, imi cumpar caiet de notite si pix - sa stii ca in curand ma apuc de meditatii la franceza cu barbatu-miu [:))]
Spor la serviciu si pupici fetelor.
Cris - nu, nu am mai ajuns la baby Expo - noroc de forumul asta,m citisem de la Androix ca s-a dus deja, si i-am trimis un PeMeu intreband-o ce si cum. Din ce mi-a raspuns (de exemplu, ca nu gasesti decat sandala sub un milion, ori eu vroiam pantofi), m-am prins ca ar fi o mare pierdere de vreme, asa ca am schimbat macazul - am fost intai pe la Cora la Leonardo unde n-am gasit nici o incaltare, apoi la Piciul, de unde am plecat cu pantofiori, doua bluze grozave si niste sosete. Salopeta de blugi nu am gasit - de fapt, era una, dar de baieti si cam nasoala. Bun si cu atata, ca oricum golisem portofelul. Da' pantofii pe care i-am luat, absolut super!!! VERZI! Oricum, al naibii de scump - ma uit la Gheorghe pe Amazon si sa ma apuce plansul nu alta ce preturi sunt acolo [:((] Pozele nu le-am vazut, dar ma intorc.
Mai, de Anca Sasha mai stiti ceva? Ca n-am mai vazut-o de multisor. Si nici pe Flori.
In rest, noi n-am facut nimic spectaculos. Am fost putin in parc, in weekend, unde ne-am speriat! L-au demolat astia cumplit! Zici ca acuma il construiesc.
Aaa, si o chestie locala Va amintiti ca va spuneam, in decembrie, ca am facut sesizare la politie ca circula unii ca nebunii, si m-a sunat un comisar sef si de a doua zi era politie in locul cu pricina? Ei bine, sa va mai spui una: strada cu gradinita e nenorocire - niste santuri si grupi ca la Verdun! Am primit prin posta, impreuna cu impozitul, o scrisoare de la dom' primar, ca face si drege, si dupa 4 pagini de povesti, ne da o adresa, cica sa facem sesizari. Ma apuc si scriu pe adresa cu pricina, despre strada de la gradinita, ca e in buricul targului si nu poti circula pe ea ca te rupi in doua! Unde nu va spun ca IN ACEEASI ZI primesc raspuns de la o doamna, referent de specialitate, spunandu-mi ca mi-au inregistrat cererea (cu nr de inregistrare si tot tacamul) si au inaintat-o la ADP, de unde urmeaza sa primesc raspuns in scris. Ei, ce ziceti de asta?? Poate mai misca treburile in tara asta, macar pentru copiii astia...
Hai va pup ca e tarziu

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Uite, mai, ce atmosfera frumoasa, drag mai mi-e de voi !

Floricico, bafta multa la interviuri, eu iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu si cum e mai bine si mai bine.
Sanatate multa si lui tati, sa scape cu succes de ghetutza multicolora si sa nu mai faca boacane.
Dar de Ioana nu ne mai povestesti?

Sisi, doamna, abia astept sa ne dai de veste cum ca ai pus poze cu Petra si cu tine.
Ah... si mi-a placut mult de faza cu "a fost frumos tati?". Teribili copiii astia!
Am priceput eu ca-i microb puternic asta cu motorul, dar ai si tu mai multa grija, sa nu ne mai povestesti patanii de-astea terifiante .

Iuliana76, ce bine ca ai intrat si tu.
Pupam copilele tale silfide. Zici ca povesteai de-ale mele la faza cu mancatul si neingrasatul. Si-ale mele sunt FIX la fel.
Si daca zici ca ai tuns fetele, macar fa-ti mila si pune 1-2 poze acolo, sa va mai vedem si noi .
Spor la joburi!

Anka, ma bucur ca ai vesti bune. Zau asa, uneori ne minunam ca se mai misca din cand in cand treburile in tara asta a noastra.
Uite.. si la parcul de joaca din fata blocului mamei se ajunsese intr-un stadiu de neingrijire de nu ne mai tenta sa ducem copiii acolo. O vecina a mamei (fata tanara cu initiativa) a scris un mesaj pe site-ul primariei si sa vedeti rezultat: adus pietris, reparat leaganele, vopsit tot ce era de vopsit, adus banci, etc. Frumos, nu? Mare minune!

Mergi la inceput

Am pus cateva poze noi, am incercat sa fac o scurta selectie incepand de anul trecut din vara si pana acum.
Am creat si un album separat cu ceva poze de la Marrakech unde am fost (fara cupil) in Octombrie. Mi s-a pus mie pata si am zburat doua zile ca sa stam doua zile. A fost o iesire inedita si ne-am simtit super. Speram sa reusim si anul asta, dincolo de vacanta cu aia mica, sa mai reusim sa iesim pe undeva, tot asa original. E randul lui tati sa gaseasca locul si sa poata ... . Daca nu, oricum planuim pentru vara sa mergem in Portugalia... si nu stiu daca ne mai descurcam si cu alte idei nazdravane in plus .

Sper sa se vada pozele, o sa le las cateva zile publice dupa care le "ascund" :-)

Enjoy :-)

Mergi la inceput

Sisi, ma bucur mult c-am fost pe faza si am vazut pozele, proaspete-proaspete.
In primul rand sa-ti spun de Petra ca este mare si frumoasa foc. Imi place mult cum ii sta cu ochelari si ce sic mi s-a parut ca are 2 perechi in 2 culori. Foarte dulce! Mamico, vrei sa-i transmiti microbul motorului, de-ai echipat-o deja?
Cum e la gradi? Ii place?
Si in al doilea rand iti multumesc ca te-ai gandit sa pui si pozele de la Marrakesh. Le-am vazut cu slideshow-ul si parca am vazut un documentar. Superb! A meritat, sunt convinsa si poate reusiti sa mai faceti asemenea escapade.
Poate-om reusi si noi... vreodata!

Va pup , acum gata pauza de forum, ma duc la Roxanica mea (Oana e la mama ).

Mergi la inceput

Ma bucur ca ti-au placut pozele. Nu suntem noi chiar asa de sic, intai am avut ochelarei albastri si apoi i-am schimbat (nu ii mai stateau bine pe ochi si a trebuit). I-a ramas sufletul eu la o rama portocalie dar am convins-o ca e mai bine roz, ca se asorteaza mai bine la ce haine are.. deh, asta e un argument care tine mereu, e o mare cocheta.
Cu echipamentele de motor, stai linistita ca nu am echipat-o eu... dar crezi ca am putut-o opri? Oricum, la cum o stiu eu pe ea, nu o vad incercand prea curand. E cumpatata, prea cumpatata :-). Se teme de orice e nou. In schimb ea pe mine ma incurajeaza. Imi zice: "mami, de ce nu mai mergi cu motocicheta, ai sa vezi ca daca ai ghija nu mai cazi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

hopa si noi...
hai sa scriu si aici, ca tot am dat sfoara in tara pe mail.
primul we dupa paste, asteptam doritorii de intalnire pe "insula copiilor" din herastrau. ramane sa-si dea poporul cu parerea, daca sambata sau duminica. "fericirea" e ca se poate duce la orice ora si sta oricat, noi ne vom infiinta de dimineata si stam pana cad plozii lati. macar asa sigur adorm in masina la intoarcere.

am pus si ceva poze de la cresa. am avut eu o "revelatie" de dimineata, daca am curaj sa-mi las copilul pe mana tantiilor de-acolo, ce mare scofala cu o camera foto!? asa ca am rugat-o sa-i faca cateva poze, ba mi-a facut si 2 filmulete. asa macar am vazut si eu cum arata sala cu patuturi... cum doarme fi-mea...

andrei in schimb e pedepsit. a gasit mami la ea la "sevici" un baietel tare cuminte, emil... si cum emil nu are jucarii, dar e extraordinar de cuminte si ascultator, mami i-a dus cd-ul cu thomas si trenuletele. abia cand se va cuminti si andrei ii aduce mami inapoi trenuletele. sa vedem cum se cuminteste el instant ca sa i-l aduca iepurasul pe toby... sau mai bine zis ce ma fac eu cu trenuletul daca andrei nu-mi da motiv sa i-l fac cadou?!
mai nou face "pish", nu mai face pipi. si vrea musai lumina aprinsa la baie, desi se poate face si pe semi-intuneric. (asta sa tin minte sa mut intrerupatoarele mai jos la urmatoarea casa)
la gradinita de 2 zile nu se mai bate. ma rog, asa zice el, de cand i-au "plecat" trenuletele la emil... imi povesteste cum au cantat... si canta el acolo, "codel, caine rau", ba se da de ceasul mortii sa recite si "ursuletul". trebuie sa-l filmez, sa nu mai rad asa singurica...
a inceput sa picteze. si picteaza in stil picaso-dali. adica nu mai suprapune culorile, face pete de culoare alaturate. refuza cu incapatanare sa realizeze ceva coerent. bine macar ca a lasat-o mai moale cu "faza neagra", cand nu picta decat cu negru, sau la desen - numai culoarea neagra era buna.

eee, si cam atat cu relatarile.
iuli, asteptam poze la zapada, ca la noi n-a nins

na ca ziceam ca mai scriu, dar s-au incins spiritele intre blozi, ma duc sa-i "racoresc" cu o baie!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput