Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Multumesc mult pentru urari, dragele mele.

Ne-am sarbatorit ieri, am avut petrecere acasa si sper ca toata lumea s-a simtit bine.
Oana a fost foaaaaaaaaarte incantata.
Ceva poze aici:
http://www.dropshots.com/danae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

GAGICUTZE DRAGI,

Uite-ne si pe noi dupa un car de ani.La multi ani pentru toti piticii din gasca noastra care au implinit sau vor implini 4 ani ca noi daca intram asa de rar mereu sarim pe cineva.

Am intrat acum pe fuga sa va invit oficial la party.Duminica 9 septembrie, curtea socrilor mei de la Dragomiresti va sta la dispozitie.Avem iarba, mingii, jucarele, leganute,nisip.Voi lipsiti ca sa iasa o petrecere super.
Asadar,la ce ora vreti voi, sunteti bineveniti.
Dragomirestiul asta se afla cam la 3 km de Carrefour Militari.De pe centura bucuresti, in sensul de mers spre Chitila se face la dreapta o intersectie cu Dragomirestiul.va mai dau detalii spre sfarsitul saptamanii cand poate reusesc sa va fac si o schita.
Hai mobilizati-va si veniti cat mai multi sa facem harmalaie mare.
Va pup si astept actualizarea listutzei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Oau!

Au fost fetele atat de active pe aici sau a trecut iar timpul de nu am simtit cand? Cred ca var b, nu?

ce de vesti, ce de aniversari... nici nu as putea sa tin ritmul chiar daca as vrea... asa ca urez si eu la toata lumea la multi ani, ca sa nu omit pe cineva. Si multumesc tuturor celor care s-au gandit la noi pe 23 :-)

Sper sa apuc si eu sa pun poze de la ziua ei... am facut o mica mica petrecere, cu doar 2 copii si restul adulti... ce sa facem avem bunicul nascut in aceeasi zi + un foarte bun prieten... s-au gasit toti! Oricum petrecerea a avut tema "printese": decoratiuni cu printese, farfurii, pahare, coronite de printese pt toate fetele... tort printesa samd... Petra a fost in culmea incantarii... nu ne-a lasat o saptamana dupa sa ii dam jos ghirlandele din camera. Din pacate a fost foarte cald pe 23 asa ca a trebuit sa facem totul in casa, nu in curte asa cum am fi vrut.

In rest nebunie, la noi gradi e non stop asa ca nu s-a schimbat decat grupa , na ca avem fata la grupa mijlocie ...

Mihaela, sunt uluita! Ce bine ca va luati inima in dinti, bravo. Eu cand m-am apucat de afacere am zis ca ce dumnezeu, s-o putea face ceva in tara asta. Ei bine nu se prea poate... decat sa traiesti poate decent, dar cu asa oameni in jur, vorba ta... mai bine lipsa. Asa ca iti urez mult succes si adaptare usoara!!!

Irinuca, am vrea si noi sa venim. Dar nu pot fi sigura 100%, noi suntem tare spontani in plecari, mai ales in week-end, asa ca nu se stie incotro o sa o luam daca vremea e buna. Oricum anuntam daca ne hotaram... trebuie sa fie tare frumos la voi, Petra cred ca s-ar simti minunat!

va pupicesc in graba, e tare tarziu, trebuie sa plec si eu acasa ...

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

gata, nu se mai poate....

copiii nostri au crescut!!!!

nu mai sunt de pampersi!!!

am mutat subiectul.. ca sa nu ne apuce craciunul in clubul scutecelor

click AICI

Mergi la inceput