Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 29
iuliana spune:
OK, poze de la balet http://good-times.webshots.com/album/560494015QgGCgt
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
dana_ene spune:
Iuliana... m-au dat gata balerinele tale
. Emma was the best!
Fetele mele au vrut sa vada filmuletele intruna... Bravo de la noi!
ylilimic spune:
Dragi mamici! In primul rand va doresc copii sanatosi si vieti lipsite de griji!
As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.
Cu gandul la puiutii vostrii, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si o viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.
Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot! 
Rodica P spune:
salutare tuturor
in primul rand la multi ani tuturor sarbatoritilor lunilor iulie august septembrie
va multumesc pentru felicitarile adresate lui Stefan am sarbatorit la o cofetarie nu a fost mare lucru dar lor le-a placut.
nu prea mai sunt la curent cu noutatile Cristina condoleante inteleg ca e vorba de tatal lui Cristi. noi la intalnire nu putem veni pe 9 ca mergem la o nunta atunci in alta zi daca ar fi fost...
am venit ieri de la mare vorba lu' Stefan cind am intrat pe aleea dintre blocuri gata s-a terminat concediul nostru... as fi vrut sa merg in grecia ca am auzit numai de bine de litoralul grecesc dar nu a fost sa fie in schimb in vara asta am fost de 2 ori la mare la noi
am facut o mie de poze fiu-meu ne-a tocat de bani si a fost muult mai cuminte ca in alti ani cu exceptia faptului ca s-a pierdut la aqua magic doamne ce sentiment cumplit a durat, cred, citeva minute pana l-am gasit dar mi s-a parut o vesnicie, era alaturi in bazinul de marime medie
de maine sunt la servici
va pupic
iuliana spune:
Va scriu de la hotel de la Yosemite. Fetele s-au distat, dar Diana ne-a facut bucuria sa vomite si ieri si azi pe serpentine, mititica de ea. E tare sensibila si asa n-am mai speriat, mai ales ca era in scaunul de masina legata si nu am putut sa o ridicam ca sa nu se innece. Am avut noroc de faptul ca am gasit o iesire laterala unde am incaput cu masina si am putut sa o scoatem si sa o spalam. Prima data chiar venise si politia si ne-a intrebat daca e cineva bolnav. Eu curatam de zor la scaunul de masina. Mai avem si miine un hop si stam cu inima in dinti sa nu se intimple din nou pentru ca nu ai bafta intodeauna sa gasesti loc de iesire din strada pe serpentine. Am facut o gramada de poze....e tare cald (nici nu ma asteptam ca la munte sa fie 34 de grade ziua), dar seara e tare placut de stat pe veranda ranciului la un suc sau o bere. Ce au ma alergat azi fetele pe aici prin jur:). Pot sa va spun ca ieri am mers pe un drum-costisa vreo 50 de mile de mi-a stat inima in git. Mai erau 40-50 cm care separau drumul de prapastie. Gata, ma duc la nani acum ca miine dimineata o luam in nou la drum.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
Sasha.p spune:
Cristina - e gradinita la care Sasha a mai fost si cu care a fost in tabara. Eu am sunat-o pe directoare si i-am zis initial ca vreau macar o luna si ea mi-a zis ca sigur are liber pana pe 15 sept. ca unul din copii vina abia atunci. Dupa 15 nu stie, dar mie imi de ajuns si pana atunci, ca dupa aceea se intoarce bona. Nu stiu daca primeste doar pt o perioada scurta. Daca se poate iti spun.
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
liliac1 spune:
In primul rand "La Multi Ani!!" pentru Oana care si-a sarbatorit ziua ieri!! Sa fie sanatoasa si asteptam povesti despre suflatul in lumanari!! Dana, sa-ti traiasca fata!!! Si sa te bucuri alaturi de ea si de Roxana de fiecare zi.
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
danat spune:
LA MULTI ANI pentru scumpica Oana-Speedy a noastra! Sa fie sanatoasa si norocoasa, alaturi de parintii si surioara ei!
Noi am inceput de azi "gadanitza". Ieri Raducu a redevenit bucurestean, dupa 2 luni de stat la tara (unde a invatat, printre altele, multe lucruri despre mersul lucrurilor in natura, pe care nu le-ar fi invatat in Bucuresti). Sa-l fi vazut ce moaca avea si cum se minuna de tot ce a regasit pe-acasa
. Sunt niste scumpi!
Pup!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
cristinamh spune:
dana, sa-ti traiasca fata!! oana, 
!
sa-mi fie rusinica, ieri toata ziua m-am tinut sa deschid pc-ul sa dau mail.. o felicitare, ca voi mereu sunteti dragute, dar... teroristii m-au bantuit toata ziua! habar n-am cum a trecut ziua. ![]()
am dus fata la cresa. am schimbat grupa, pare ok, sa vedem acum si restul tantiilor 
. iris a ramas urland dupa mine, sa vad cum o iau diseara. sper sa nu trecem iar prin luna de acomodare...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003