Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 25
cristinamh spune:
pupam azi cu restanta pe raluca (mami, ce mail aveti? ca ala vechi nu mai merge!)
si tot azi uram petrecere frumoasa, PETRA!
!
are dana dreptate, asteptam poze!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dana_ene spune:

LA MULTI ANI
PETRA!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
l_carmen2003 spune:
Petra, si inca odata
pentru Emma, Daria, Andrei-Razvan, gemenii Stefania si Daniel, Sara, Sasha, Capsunica , Cezar, Raluca!
Numai bine,s anatate si noroc in viata si o copilarie fericita si linstita! 
l_carmen2003 spune:
Cristina, condoleante... imi pare rau si imi imaginez ca it e greu sa ii explici copilului despre asta... insa trebuie sa iti iei inima in dinti sa ii spui...
Eu am facut-o mai de mult si din fericire am reusit sa ii ofer o imagine calda si placuta... Acum 3 saptamani finuta unei prietene a mea a cazut de la et 4... o saptamana a luptat bietul copil si apoi s-a stins... Alex a fost afectat oarecum, pt ca a simtit nevoia sa se roage pentru ea. Insa nu s-a lasat deprimat si mi-a spus ca o sa il roage pe Doamne-Doamne s ao trimita inapoi pt ca e asa mica... si ca e sigur ca se va reintoarce...
iuliana spune:
pentru Petra
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
danat spune:
Zic si eu LA MULTI ANI celorlalti tinerei care au implinit deja 4 anisori: Horia-Tigrisorul bengalez,Raluca, Stef si Petra scumpa!
Fetelor de-acum va trebui sa mutam subiectul de la "scutece" la copilarie...hehe..
Iuliana e adevarat, cu 2 copilasi mici e aproape imposibil sa faci tururi de-astea in forta, dar cresteti voi si va fi posibil cat de curand!
Cristina condoleante. Nu prea sunt cuvinte potrivite de spus in asemenea situatii, iar copilului eu nu i-am explicat (cand a murit soacra mea) ci stia ca mamaiu nu se simte bine si ca a plecat mai departe. Incet incet nu mai intreaba de ea.... la ce mi-ar folosi sa-i explic ideea de moarte de la 4 ani?!?! Nu pot sa stiu ce inchipuiri se formeaza in mintea aia mica , care crede ca totul e posibil si frumos. Eu tin minte ca la gradinita, pe la grupa mare am aflat prima oara ca omul moare si tin minte si-acum ca eram afara, spre apus, asteptam sa vina parintii sa ma ia, si mi s-a rupt inima cand am priceput cum sta treaba (din povestile unor educatoare...).
Dar sa schimbam registrul macabru si sa ne revenim, ca avem copilasi maricei si sa ne veselim! Doamne ajuta!
Am pus poze din concediu la linkul:
http://community.webshots.com/user/tudorii2
Cele cu 2007 sunt de acum.
Va pupam!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
cristinamh spune:
uite ca revin nitel la registru macabru... sa va zic la ce concluzii am ajuns...
deci, taie era bolnav, doctorii n-au putut sa-l repare, asa ca taie a adormit si nu se mai trezeste. si oamenii care nu se mai repara dorm la cimitir, pana va veni un doctor priceput si-i va face bine. deocamdata am ajus la punctul 3... oamenii dorm la cimitir, ca andrei se apucase sa zburde pe-acolo si i-am zis ca-i deranjeaza... acum asteptam sa ajungem la pomana la taie, sa mergem la cimitir, si in functie de cate intrebari sunt, sa lamurim povestea. incet incet cred o sa priceapa el despre ce este vorba, important e sa nu-l sperii...
acum ma pregatesc sa plec la copii... andrei a avut febra azi, mama nu m-a sunat, i-a dat novocalmin... normal, ca doar ce dusesem eu - panadol si nurofen, alea nu-s de febra! sunt siropele de baut... si asa stie ea, ca febra se trateaza cu supozitoare puternice! mi-am facut un car de nervi, dupa ce i-am zpus clar sa ma sune inainte de a-i da orice copilului... dar de, stie ea mai bine, ca doar acum 25 de ani trata si ea copil de 4 ani!
si eu fac pe desteapta...
andrei parea vioi la tf.."mami, a facut teishopt". of, mai mor de doua ori pana ajung acolo
!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
mihaela_s spune:

pentru copilasii care au implinit in ultimele zile 4 anisori. Noi ne cerem scuze de absente, dar avem motivatie. 
Va pup si am sa revin cu o veste! Numai bine va doeresc.
Mihaela si fetele mele
iuliana spune:
Mihaela, sa fie vorba de un nou bebelus la orizont?:)
Si sa va spun ca am fost cu Diana la gradinita ei....pentru o oarecare acomodare au aranjat o ora de vizitare ca sa le faciliteze oarecum cunoasterea locului si a profesoarelor. Sint 4 profesoare, fiecare are 5-6 copii. Mi s-au parut f. dragute...dea Domnu' ca schimbarea asta pentru Diana sa nu fie un cosmar si sa se acomodeze. La inceput nici nu s-a desprins de picioarele mele, dar incet-incet a inceput sa se joace si sa inspecteze. Cind am dus-o afara si a vazut locul de joaca (topogan etc), nu mai vroia sa plece. Cu chiu cu vai am scos-o din cladire si atunci statea in usa ca nu vroia sa plecam. Clasa Emmei e in alta cladire, una noua, frumoasa. Din atitea gradinite pe care le-am vizitat (si sint muuulte), mi s-a parut cea mai frumoasa, cu o camera speciala (face parte din sala lor de clasa) de pictat si art crafts, cu mobilier impecabil...ce sa mai spun, m-a lasat masca. Sint convinsa ca Emmei o sa ii placa. O sa fac o poza sa va arat. Din pacate pe ea nu am luat-o vineri sa vada clasa ca trebuia sa impart timpul, plus Emma era la scoala si Diana a avut nevoie de mai mult timp acordat. Emma se acomodeaza f. repede. E mai sociabila etc...Diana mai salbaticuta.
Asa ca martea si joia la 7.30 tre' sa plec de acasa ca sa prindem micul dejun la 8.15. Eheheee, 2 zile pe saptamina boieresc
...sint scutita de hranit mic dejun si prinz...ce sa mai zic, trai nenica:)).
Saptamina viitoare mergem la munte si ne-am hotarit sa mergem si pe 14 septembrie tot pentru 3 zile, dar in alta parte-acolo unde am fost si anul trecut. Ne bate gindul sa cumparam un cort si accesoriile necesare respective si sa prindem curaj :) sa mergem camping. Cred ca Emma ar fi foarte incintata:). Nu o sa mergem la munte ca acolo noaptea se face frig, dar pe undeva pe linga niste lacuri nu f. departe.
Azi am fost la picnicul dat de compania lui Alex la vreo 200 km de noi. Mi-a placut si am ris cu pofta. Daca i-ati fi vazut pe Alex si altii cum "invirteau" hula-hoop:)), dind din fund si mijloc. Picnicul a fost in stil hawaiian. Au invitat si un grup de dans care a dansat hawaiianeste:) si mi-am adus aminte de cind am fost in Hawaii si Emma a dansat pe scena. Acum nici nu a vrut (dansatorii au invitat poporul la dans sa ii invete). Creste fetita mea si se intimideaza:). Dar cine dadea din fundulet pe ascuns dupa ce s-a terminat dansul? Emma mea:).
Saptamina viitoare le ducem pe fete la bilci. Nu pot sa ma fofilez deloc pentru ca am cumparat deja biletele acum 2 saptamini si e musai ca se termina we viitor si noi nu vom fi in oras. Probabil ca vom merge vineri cind toata lumea pleaca de la servici un pic mai repede:D...deh, lunea viitoare e Ziua Muncii:).
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
mihaela_s spune:
Nuuu, iuliana...nu ca nu mi-as dori, dar nu e un bebel...![]()
Noi ne pregatim de mutare...tocmai in Suedia...plecam in 4 septembrie, saptamana care urmeaza e plina in calendar...bagaje, probleme de rezolvat, etc.
Ziua Silviei o vom sarbatori acolo, va fi ceva de moment, dar important e ca vom fi impreuna.
O sa mai vin cu vesti, va pup!
Mihaela si fetele mele