Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 26
ankalaura spune:
Mihaela - cum adica MUTARE??? De tot??? Daca DA, Doamne ajuta! Bravo! si tot asa sa o tineti!
Am aparut si noi la orizont - am avut o vara destul de nasoala..... Din mai, de cand au inceput analizele cu socru-miu, spital la Cluj, apoi Fundeni, operatie, si tot asa... pe partea asta a familiei...
Pe partea alor mei baremi, este totul bine - inca sunt in Spania (ai mei), cu Eliza (vin de azi intr-o saptamana), dar si la ei am avut destul de multa treaba cat am fost la Cta...
Concediul a fost concediu numai in scripte, ca am profitat de el ca sa rezolvam diverse. Cat am fost la Cta am reusit sa facem 4-5 plaji, si am fost mai dezamagiti de Mamaia ca niciodata.
Apoi iar la serviciu, acelasi program nebun, stres, oboseala... nu se mai termina (probabil ca nu o sa fiu niciodata norocoasa sa nimeresc si eu un job din ala in care dupa ce ai plecat de la serviciu, sa nu iti mai sune telefonul....) Asta e insa lumea in care traim.
Am citit din urma tot -
uram
LA MULTI ANI
tuturor celor serbati pana acum, sa fie sanatosi si sa aiba noroc in viata, sa va aduca tuturor numai bucurii!Am vazut si cateva pozici, mai mult in diagonala, e drept... Foarte frumoase vacante...
Azi ne sarbatorim si noi copila (desi ea e absenta - ei sarbatoresc acolo....), si nu imi vine sa cred ca acum 4 ani o aveam de fix jumatate de ora!
A primit deja cadouri grozave - cel mai incantata a fost de laptop si de "perdeluta" (i-a luat mama baldachin pentru pat), si mai am nevoie de 2 idei: ne mai trebuie un cadou pentru cand ajunge aici si unul pentru petrecerea de la gradinita. CE SA II MAI LUAM???
Va pupam inca o data pe toti, sa avem copii sanatosi si nazdravani, si sa ne bucuram de ei (si noi, sa ramanem mereu tineri langa ei!)
Edit ca sa spun ca nu am reusit sa pun nici o poza, dar sper sa reusesc saptamana asta (astept sa mi le trimita frate-miu si pe cele de la petrecere), si mai vroiam sa va spun ca ne este foarte dor de voi, si poate reusim sa ne intalnim inainte sa vina iarna! Pupici
Aaaa. BUCURESTIUL.... Ati vazut ca a venit la circ trupa aia din Italia, cu animale de apa?? Vor ramane pana pe 10 septembrie. Ce ziceti? Mergem si noi cu copiii?
mihaela_s spune:

ELIZA...anka sa va traiasca minunea mica, sa fie sanatoasa si tot mai isteata!!!!
Da, ne mutam deocamdata temporar, dar speram sa fie de tot...sotul meu a primit un contract de munca, un salar fain si el e foarte incantat. Suntem cu totii emotionati dar si incitati de provocare, am sa va tin la curent cu noutati...mai peste 2 saptamani.
Mihaela si fetele mele
l_carmen2003 spune:
Eliza
!
Bravo Mihaela, felicitari! Ca una care am sta catva timp acolo, sincer, iti spun e SF. Fa tot ce poti sa ramaneti ca merita, mai mult decat orice alta tara din Europa... In ca o data felcitari... Aaaa si e mai racoare, mult mai racoare, iar aerul conditionat nu e necesar!!!
cristinamh spune:

ELIZA!!
cu un pic de intarziere, ca acum am aterizat in bucuresti.
am ajuns acasa cu o falca in cer si una in pamant.... copilu se mentinea la febra 38, imi venea sa innebunesc ca nu identificam nici o cauza... asa ca in final am ramas pe alternat siropelele antitermice si putin debridat pt burtica. sambata seara era ca nou. am tras o cearta zdravana cu maica-mea, ca i-a dat un medicament din proprie initiativa, fara sa stie daca mai luase vreodata. si cel mai rau ne-am certat ca nu m-a sunat. cum sa stau linistita ca nu li se intampla nimic, daca atunci cand se intampla nu ma anunta?!
era cat pe-aci sa-i luam la bucuresti, mai ales cand vedeam ca nu-i scade febra. dar acum raman pana joi, sa vedem vineri cum facem, ca cel mai probabil o sa avem nevoie de aviz medical pt luni. si andrei abia asteapta sa vina la el acasa, ca "la buni e urat".
iris s-a ingrasat. iarasi imi vine sa-i bat pe-ai mei, ca o indoapa continuu. 3 feluri de mancare la masa, covrigei si biscuiti intre, si tot ce mai "cere" copilul. pe ideea ca, daca cere ii e foame, o lasa sa se indoape non-stop. si cum n-am de ales... sa-mi fie invatatura de minte pt vara viitoare, sa-mi iau concediu cand nu e cresa, isi mai ia tati o sapt in plus si la buni doar o sapt. ca asa, toata vara plecati.. nu-mi place deloc!
partea buna e ca au tinut-o fara pampers, si cere la olita, sau se duce singura. sper si la cresa s-o incurajeze pe linia asta, ca e pacat.
ieri am fost la balci. pe andrie l-a mai dus mama in timpul saptamanii, pe iris nu, ca au zis ca-i prea mica... pe naiba... s-a dat iris cot la cot cu noi, in elicoptere care se ridicau, era in delir... am smuls-o din ele ca nu se dadea jos. in masinute la fel... andrei vad ca are curaj, a tot stresat-o pe mama ca vrea in trenulet de-ala "vijelios". si m-am dat cu el... se pare ca suntem singurii curajosi din familie!
anca, noi am fost la circul ala acvatic, i-am prins la mare. eu am fost cam dezamagita... 75% din spectacol is numere cu clovni si niscai acrobatii, la partea de animale e slaaaabut rau! un numar scurt cu o foca, la dresaj, partea cu rechinul, cand face unul cateva ture de bazin langa peshtoi, pana se prinde animalu ca e carnita acolo. la serpi ii insira pe scena, si-i mai plimba prin sala, la fel si la iguane. in rest, pelicanii, pinguinii, crocodilii, hipopotamul, apar prin dreapta si ii scot prin stanga. nu au numere pe scena, doar ii prezinta... parca mai au un soim... si nu-mi mai amintesc. copiiilor le-a placut, dar n-as zice ca e un spectacol la care sa-i faci atata reclama. mai ales sa bati moneda pe animale, cand nu ai numere cu animale.
aaaa, si sa nu uit... inainte de spectacol... floricele - 7,5 lei punga mica, animale din baloane, 5 lei... si alte "atractii" la acelasi pret.
poate mergem o data la circul mare. tot atat e biletul, si macar stai confortabil.
dar de intalnirea cealalta ce se aude?? mai facem?
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
danat spune:
LA MULTI ANI Eliza frumoasa! Sa cresti mare si norocoasa!
Mihaela-s ce veste superba!!!! Suedia este idealul nostru de tara in care ne-am dori sa traim ( a doua e Austria
).
Felicitari si muuult, mult noroc! Tu ce vei face? Ai ceva de lucru si tu sau sunt perspective? Fetele, aveti ceva aranjat pt gradinita, scoala? Sunt si eu curioasa, de-aia am tirul acesta de intrebari pe teava ![]()
Succese si bafta!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
dana_ene spune:
ELIZA 
Scuze de intarziere, dar weekendul asta am fost plecati.
In privintza ideilor de cadouri sunt in pana.
Noi Oanei i-am luat bicicleta si o sa-i mai cumparam cele necesare pentru camin. In plus ii facem petrecere tematica... of, o nebunie. Sper sa iasa bine.
Mihaela, asta e o veste excelenta.
ASA DA!
Ma bucur pentru voi. Sunt sigura ca o sa aveti sansa sa ramaneti acolo si asta e senzational.
Cris, greu cu copiii bolnaviori si departe de tine. Te inteleg.
Dar uite ca sunt si avantaje si macar la asta sa te gandesti ca sa fie bine.
Te pup si va doresc multa sanatate tuturor
.
Danat, da, asa e, mai avem putin si ne mutam la alta sectiune. S-au facut mari nazdravanii nostri.
Am vazut si pozele. De fapt, le-am revazut. Ce minunat trebuie sa fie. Abia astept si eu sa creasca si Roxanica putin si sa putem pleca si noi mai departe.
Iuliana, ce-mi place de voi ca va distrati cat se poate de mult. Sincer? Va invidiez
. In sens pozitiv, desigur.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
floarea_soarelui spune:
Intram si noi intr-o fuga scurta...iertare dragelor ca nu prea mai aparem dar eu nu am chef nici sa ma mut de ici colo...asa ca de scris...rarut..deocamdata...Va pupam pe toti cu toata dragostea...uram la multi ani sarbatoritilor de august ...sa creasca mari si sanatosi si sa va bucurati de ei in fiecare zi ce vine de la Dumnezeu...:).
Mihaela...suuuper...sa fie cu noroc si definitiva mutarea voastra. Va doresc din tot sufletul numai bine....si sa fiti ocrotiti oriunde v-ati afla.
Despre noi...binisor...nu am inca nici forta nici disponibilitatea de a vorbi...Ioana e bine...atat cat de bine poate fi ea...in conditiile in care nu constientizeaza foarte tare schimbarea si in care nici nu stiu cum sa ...ii vorbesc...Ce poate intelege un copil de 4 ani ...din nebuniile prin care trec adultii...Ma rog doar sa avem intelepciunea...ca dragostea o avem...sa nu-i facem suferinta insurmontabila...si sa inteleaga ca pentru amandoi ea este si va ramane cea mai mare iubire...Cam asta e....pe scurt...oi mai aparea din cand in cand....Va pupam pe toti..mici si mari...cu tot dragul...Numai bine sa va fie si multa, multa sanatate...
mihaela_s spune:
Multumesc mult fetelor pentru urari, speram sa ne fie mai bine decat aici...
danat, eu inca nu stiu ce voi face acolo, trebuie intai sa invat limba suedeza, sunt cursuri pe care va trebui sa le urmez. Sotul meu a invatat aici in tara pana la nivel intermediar, va continua si el acolo cursurile, probabil pentru partea de specialitate. In orice caz a fost foarte incantat de felul in care arata spitalul si felul in care se fac consultatiile, dotarile, etc. E ca un vis pentru el...
Mergem pe Gotland, cea mai mare insula a Suediei, in orasul www.gotland.se/komverk/forvaltn/tf/hamn/visbyport/index.htm" target="_blank">Visby.
Fetele sunt "rezolvate" deja, in sensul ca pentru Diana stim deja scolile la care va merge...prima va fi pentru invatarea limbii si apoi va merge la o clasa normala la o alta scoala. Cu Silvia e putin problema, ne-au anuntat ca inca nu i-au gasit loc la gradi, dar e pe lista de asteptare si ca o vor rezolva cat de repede. Avem si apartament, de care tot ei s-au ocupat, e mobilat, noi vom duce doar hainele cu noi. Cumva mergem la multe chestii rezolvate, e un inceput mai usor. Vom face drumul cu masina, dureaza 3 zile, o zi jumate pe drum, apoi in Gdansk ne urcam pe feriboat si mai calatorim inca o zi jumate.
Va pup, am plecat la treburi! 
Mihaela si fetele mele
danat spune:
Bravo mihaela! Suna foarte bine ce spui. Despre care ei vorbesti apropos de gasit gradinite pt Silvia? Plecati printr-o agentie de recrutare? Sau despre spitalul unde va lucra sotul tau zici?
E fascinant ce am vazut pe net despre locuri! Superba tara. Despre civilizatie nici nu mai vorbim....
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
cristinamh spune:
mihaela, arata minunat!!
ma bucur tare mult pentru voi, ca in sfarsit ati reusit sa plecati, ca va doreati demult! si ma bucur inca pe atat ca plecati si cu diana si ca nu mai aveti nici un fel de problema!
nu e canada, dar macar e o tara la fel de racoroasa!
flo, deja v-ati mutat? tu cu ioana sau s-a mutat tati?
acum sa revenim la noi... ce ziceti de intalnire pe 9 septembrie? cine se inscrie? in afara de irinuca (gazda) si cu mine?
::::: irinuca, cristinamh, roxana77, ankalaura
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003