Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

SASHA
ASLI

Cris, condoleante.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Multumim si noi de urari si primiti si din partea noastra numai urari de bine si fericire! La multi ani Sasha si Asli si tuturor puiutilor minunati de 4 ani sau de aproape ... 4 ani... Numai bine si mamicilor fericite cu asemenea puiuti...

Noi am petrecut pe 15 in familie cu nasi si bunici si ieri cu colegii de grupa de la fosta gradinita. A fost super, am avut 21 de pitici si 30 de adulti. Nu va spun ca aseara nu am deschis toate cadourile pt ca nu am putut.

Din pacate sunt mai mult pe drumuri, saptamana trecuta am plecat 4 zile la Bucuresti si de marti plec din tara pana lunea viitoare... Nu prea mai am timp sa stau cu nazdravanul meu cat asa dori, si din pacate se vad urmarile: cornite, alintaturi si lacrimi din belsug...

In fine, asta e deocamdata...

Liliana, cam asa am patit si noi cu Alex, stam cu ochii pe el de cate ori iesim afara in parc, insa nu sunt sigura ca a inteles pe deplin la ce pericole se expune daca pleaca de langa noi fara sa spuna...

Numai bine si de la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

pentru Sara, Alexandru, Sasha si Asli !!!!

Cristina condoleante!
Cand a murit soacra mea, Silvia era micuta, atunci nu prea stiu ce a priceput, doar i-am spus ca bunica a murit, ca au pus-o in sicriu(a fost si ea la inmormantare, dar nu pricepea mare lucru) si au ingropat-o. De atunci am fost la cimitir de multe ori, si la tata si la soacra mea si stie ca acolo sunt mormintele lor. M-a intrebat de curand, ca sa faca refresh la informatii probabil, cine sunt in cimitir, asa la modul general, apoi de ce sunt mortii acolo si cum ajunga acolo si i-am explicat ca oamenii mor cand sunt bolnavi, nu le mai bate inima si sunt pusi in casutele lor care se numesc sicrie si inmormantati. Si dorm acolo in morminte, un somn adanc...
Apoi m-a intrebat cand se vor trezi, i-am spus ca niciodata, dar ea m-a contrazis...mi-a zis ca se vor trezi daca dorm si atunci o sa-si cunoasca si ea bunicii morti...iar eu am aprobat-o, era tare infierbantata...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

In primul rand

LA MULTI ANI
CAPSUNIKA
si CEZAR

Carmen, WOW, ce petrecere mare ati avut!
Poate totusi reusesti sa pui si poze cu sarbatoritul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

va multumim pentru ca v-ati adus aminte si de noi, suntem foarte mandri ca avem 4 ani, ne-am sarbatorit sambata in familie, cu verii lui, a stat in capul mesei ca doar "era ziua lui". Duminica a plecat la munte cu vara-sa si matusa, si noi am iesit la restaurant si l-am sarbatorit in lipsa (si azi sunt chioara de somn si oboseala nu sunt in stare sa imi cuplez cei doi neuroni care mi-au mai ramas).
Sambata dimineata, pe la 8, s-a insinuat usor langa noi in pat si cand a vazut ca am dschis un ochi si i-am zis ceva marunt din buze ca ma trezeste sambata asa devreme, imi zice : Voi mai dormiti mult, nu stiti ca azi e ziua mea ? Ce sa mai zici, ne-a pufnit rasul pe amandoi si ne-am sculat.

La multi ani Sara, Alexandru, Asli, Capsunica si Cezar !

Cristina - condoleante !

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna ziua lumeee!!! Bine v-am regasit dupa un secol de ne-scriere (dar v-am citit, sunt la curent cu noutatile ).
In primul rand, LA MULTI ANI din toata inima tuturor tinereilor de 4 anisori impliniti pina azi: Emma, Daria, Andrei-Razvan, gemenii Stefania si Daniel, Sara, Alex, Sasha, Capsunica Freiei si Cezar.
Sa fiti sanatosi si cuminti, sa va bucurati parintii!!!

Despre noi pe scurt:
Radu este la tara cu mama din iulie, se simte bine, vorbim deees, isi face de cap, o struneste pe mama cam cum vrea mujkiu' lui si s-a obraznicit! Slava Domnului ca e el ok ca de cumintit s-o cuminti el acasa, la gradi...
Eu am avut o perioada nasoala inainte de concediu, tata a avut o operatie de prostata cam grea, am fost tot pe drumuri la 40j de grade intre servici-casa-spital.
Noroc ca a urmat concediu frumos, cam prin aceleasi zone pe unde s-a preumblat si Sisi a noastra (exceptie Franta pe care am sarit-o din lipsa de timp), insa am stat mai mult prin Olanda (unde am prins si parada gay super misto eveniment ) si Belgia. Cred ca nici daca ne vorbeam nu faceam aceleasi tari! In concluzie, concediul a fost frumos pt cap dar obositor pt picioare, caci zilnic umblam kilometri pina nu-ti mai simteai talpile. Avantajul este ca pe acolo nu e cald, am prins temperaturi de 20 gr si mai putin.
Azi m-am intors la servici, si avand ceva mai putina treaba am zis ca e cazul sa mai dau un semn de viata.
Poze din concediu inca nu am pus, dar o sa o fac cat de curand, sper.
Peste 2 saptamani il aducem pe puiutz acasa sa incepem gradinita.
Si el e peltic, e simpatic, uneori mi se pare ca e prea bebe pt 4 ani, dar imi zic ca cel mai bine sa nu le mai impunem noi atitea standarde, ci sa-i lasam sa se dezvolte liber. Ce-am vazut inafara la capitolul asta...mi-am dat palme!
Liliana felicitari pt cum ati procedat! Si eu cred ca as fi facut la fel, si barbati-miu ca si sotul tau! Numai asa (sper ca) invata si astia mici cate ceva despre pericolele din jur. Si noi i-am explicat diverse chestii mai lugubre lui Radu dar aveam senzatia ca vorbesc cu peretii. Cred ca lumea lor este cu totul alta, nu au cum sa inteleaga uriteniile astea. Si tine cont, totusi fetitele sunt mai cu picioarele pe pamint, mai prezente decat baieteii.

Hai va pup si mai vorbim curand!

P.S. Noroc cu lunile noastre ca se mai aduna gashka!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI si astazi pentru alti doi NAZDRAVANI
HORIA
si
STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

pupam si noi azi 2 pitici, tigrisorul si puiul de oltean . sa cresteti mari si frumosi si sa va vedem curand!

apropo de "vazut", ce facem cu intalnirea? ne "vedem"? ce ziceti de 8-9 septembrie? numai bine aduce toata lumea piticii in bucuresti, ca incepe gradinuta.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

La multi ani pentru Horia si Stefan!!!

Mai am o saptamina si incep scoala! Ma ia cu dureri de cap...si ce e si mai nasol e ca o sa ma doara si mai tare dupa urletele Dianei la gradinita.

Ieri a inceput Emma gradinita din nou la scoala din cartier. Era asa de fericita, sarea ca o caprita prin curte. Le iubeste tare mult pe profesoare. Saptamina viitoare incep si fetele scoala la mine la facultate.

M-am hotarit sa schimb dr. pediatru dentist pentru ca nu mi se pare normal sa nu ma primeasca in cabinet. Alex nu intelege de ce vreau eu sa fiu cu ea in cabinet cind o sa ii repare cariutele...ce ti-e si cu barbatii astia. Emma a fost ok, dar, daca stiam de policy-ul lor, nu calcam la cabinet din start.

Azi am facut rezervare la un ranch/hotel ca vrem sa mergem la munte (Yosemite-declarat park national) saptamina viitoare. Ranciul e construit in stil rustic in 1875 la 25 de ani dupa ce a inceput Goana dupa Aur (Gold Rush) in California. De abia astept, ca eu sint f. interesata de locuri vechi si istoria Californiei din timpul si imediat dupa descoperirea aurului aici. La hotelurile din parc si inafara parcului se fac rezervari si cu un an inainte...am fost norocoasa ca am gasit o camera. De 3 zile cauta in draci:). Plecam pentru 3 zile ca lunea viitoare e Ziua Muncii aici si e liber.

Danat si Sisi, felicitari pentru excursiile facute. Din pacate pentru noi e imposibil asa ceva, dar o sa creasca si fetele mele mari si atunci sa ne vedeti:)).

Am vb. cu maica-mea azi si isi facea planuri ca ne vedem vara viitoare. Hehehe, nu mai fac prostia sa venim in Romania curind, mai ales ca la anul Emma incepe clasa pregatitoare si e program de 3.5 ore pe zi, in fiecare zi cu teme, teste etc...mini-program de scoala si vreau sa fie pregatita pentru asa ceva.

Diana e racita de vreo saptamina cu muci pina la briu...si, ca sa fie tacimul complet, nu vrea sa manince mai nimic, iar mie mi se pare ca a slabit un pic si sint tare suparata. A luat de la Emma, dar Emma a si tusit un pic.

Incepind de luni, Emma a intrat la foc comanda:)pentru 2 saptamini cu program 9-15.15. Din pacate pentru ea, ia masa de prinz in masina, ca ii aduc eu papita, iar incepind din septembrie de la 8.30-3.15, cu pauza de o ora la prinz cind o sa vina acasa sa manince masa de prinz. Mai e nevoie sa va spun ca ieri dupa ce a venit de la scoala a adormit fara nici un moft? Dar cine credeti ca s-a culcat la 12 noaptea...adormita pe jos:) ca nu a vrut in pat linga ta-su.

Va las ca ma duc la curatenie.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

In primul rand Petra, si un pentru simpatica peltica . Sa creasca mare, sa fie sanatoasa, ca frumoasa si desteapta se vede ca este!!

Si sa nu-i omit si pe ceilalti sarbatoriti din aceasta saptamana (de la inceputul ei)
Capsunica
Tigrisorule
Stef

Le rugam pe mamicile voastre, scumpii nostri sarbatoriti, sa ne arate macar cate-o pozica cu aniversarile voastre, ca la tort nu prea ne lipim.

Andra din nou a plecat la soacra-mea. Asa a hotarat Marius cu mama-sa. Eu doar a trebuit sa-i pregatesc bagajele. A plans fii-mea, ca ea nu vrea sa se duca, ca e prea departe, ca ce-o sa se faca daca o sa ii fie dor de mine. I-am explicat ca n-o sa stea decat 15 zile. Cand a inceput sa numere....ohohoooo...i s-a parut asa de indepartat...si dupa ce-a stat un pic si-a cugetat adaaanc, si-a ridicat dejtu aratator in sus si cica: mami eu atat vreau sa stau la mamaia!!!
(bine ca n-a ridicat mijlociul, ca intram la banuieli!!!!) Mi-a argumentat ca ea nu poate sa stea asa de mult la tara, ca n-are suficiente dejte sa numere Mi-a fost mila, da' ce naiba sa mai fac?? Ca daca o las, mor de dorul ei, daca n-o las, apar discutii.
Ei, nu mor eu 2 saptamani!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput