Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Dana, merci mult de aprecieri, ai zis bine ca Andreea si Emma sunt apropiate. Sa le vezi cum reactioneaza daca le intreb: o lasam pe Emma/Andreea aici/afara/. NU clar spre plans. Primul lucru cand se trezesc si nu se vad "unde e Emma/Andreea", sunt la fel, n-ar sta despartite nici o clipa, si nici sa le fec ceva rau, decat daca isi dau ele cate una, atunci nu riposteaza :). Haioasa Oana cu replicile :))
Cristina, esti o draguta, ai zis bine, cea cu moate e Emma. Ea nu isi toceste parul noaptea de perna, asa ca i-am lasat parul mai lungut, Andreea in schimb il avea la spate ghemotoc, asa ca am tuns-o "baieteste". Sper ca acum cand ii va creste sa nu se mai agite in somn si sa-l toceasca de perna.
Iuliana, merci pentru sfat si felicitari pentru Emma curajoasa, bravo ei. Iar cu gradinita sunt convinsa ca ce zici e adevarat. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar face Emma daca as duce-o la alta grupa, separat de Andreea.
Mihaela, te cred ca ti-e dor de locurile vizitate. Asa mi se intampla si mie. Iar cand revin dintr-o excursie sunt plouata rau, am impresia ca a fost vis.

Va las, ma duc la meci de tenis, sa-i vad pe Federer si Nadal.

Sanatate la toata lumea.

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Pupam si noi nazdravanii care au trecut pragul de 4 anisori si le uram La Multi Ani ! din toata inima.

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CARE AU TRECUT PRAGUL DE 4 ANISORI Le dorim tot binele din lume

Am intrat si noi in concediu si marti ajungem la mare...apoi mai vedem in functie de vreme....

Ce repede au trecut 4 anisori, nu/mi vine sa cred

Va pupam pe toti

numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Se pare ca lumea lincezeste la soare:). Vad ca mai apare cite una dintre noi si mai scrie cite un rind...ma bucur sa vad ca mai sintem macar citeva din fostul grup.

Noi am fost la Monterey si Carmel in we asta. Le-am dus pe fete la acvariu si la plaja la ocean, dar numai plaja nu a fost ca batea un vint in draci. Carmel m-a lasat fara cuvinte. Am vazut niste case de am ramas masca...cica numai personalitati proprietare de dot com-uri si companii mari au case acolo. Casele valoreaza de la citeva milioane pina pe la 40 milioane de $ cica. Case ca in filme, nu alta. Fetelor le-a placut f. mult si la acvariu si la apa.

In sfirsit am terminat cu lectiile de innot...incepusem sa ma satur sa ma duc 4 dupaamiezi din 7. Un mare succes au avut lectiile de innot. Emmei nu ii mai e frica de apa, iar la baie isi toarna singura apa in cap si nu mai urla. Singura urlatoare a ramas Diana, dar, oricum, cu una e mai usor decit cu 2.

Ne-am facut un bun obicei sa mergem la biblioteca cel putin o data pe saptamina. Emma e f. incintata ca citim carti noi si muulte si ca si le alege singura. Seara la culcare, pina nu citim cel putin 3-4 carti, nu se culca. Eu ma bucur ca ii place si o incurajez.

Am pus poze noi daca vreti sa le vedeti. Le tin numai 2-3 zile publice si apoi le fac private.Va pup.

http://good-times.webshots.com/album/559980755AtYNcm (poze mai noi sint pe la ultimele pagini)
http://good-times.webshots.com/album/560276862tWulbq (poze de la Monterey si Carmel)

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Iuliana, WOOOOWWW, superbe pozele!
Mi-au placut mie imaginile din poze, daramite fetelor sa vada pe viu tot ce era acolo .
Sa-ti mai spun ca le ador pe printesele tale?
Pardon, pe cele doua sirene: http://good-times.webshots.com/photo/2968774420098079200gxecof (Excelenta poza asta!)

Ma gandeam la experienta voastra cu inotul. Stiu ca si la Oana la camin ii vor duce la lectii de inot, dar sunt putin tematoare... am auzit ca racesc copiii la greu acolo.

Nicoleta, bine ai dat un semn de viata!
Poate iti mai faci un obicei din asta.
Numai bine !

Sasha, cum s-a distrat nazdravanul in tabara?

Mai, noi ne pregatim de petrecere. Anul asta si-a ales tema Mickey Mouse.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Iata ca mai revenim si noi cu doua randuri :-)

Eu si tati am fost plecati intr-o mica-mare vacanta impreuna cu niste prieteni, fara copii, a fost super! Ne-a fost bineinteles dor de Petra dar nu ar fi avut rost sa o caram dupa noi 6000 de km. Am trecut prin Ungaria, Austria, Germania, putin Franta, Belgia, Olanda si de la Amsterdam am luat-o inapoi prin Germania, Cehia....
Am pus si poze pentru amatorii de senzatii puternice cu dor de duca...

Pentra e bine, merge in continuare la gradi. A facut o luna inot si acum au intrerupt si mor de ciuda. Abia a prins gustul, sambata am fost cu ea la piscina si nu imi venea sa cred ce se arunca copilul meu de pe margine in piscina mare fara nici o ezitare... din nou, si din nou, si tot asa, si in pauze mai incerca sa inoate o lungime de bazin... nu va speriati, cu colac sau aripioare bineinteles. As vrea totusi sa profitam de curajul ei acum si sa o dam in continuare la niste cursuri ca sa invete ca lumea. Daca aveti sugestii sau stiti unde se pot face abia astept, noi deocamdata am gasit doar un curs cu vreo 500 RON si o vom face si pe asta daca chiar nu exista optiuni mai convenabile.

Am fost si la control la ochisori. Deviatia este in continuare mai mica, am redus ocluzia la doar 3 zile pe saptamana (cate 3-4 h) pentru urmatoarele doua luni. Dupa care ramanem doar pe ochelarei a la long... si speram la mai bine. Nici un medic pana acum nu a vrut sa ne trimita la gimnastica oculara, ce sa zic, sper sa fie bine...

In rest Petra numara si ea zilele pana la ziua ei.... Nu prea reusim sa ne organizam, nici macar ceea ce vroiam sa ii punem pe tort nu am gasit inca, sper sa reusim pana saptamana viitoare sa facem ceva inedit.

Ma uit si eu ce copil mare am si nu imi vine sa cred. Deja avem conversatii, atunci cand vrea pricepe ce spui, daca o ajuti cu ceva spune tot timpul "multumesc mami", seara avem program de iubit cu declaratii "patimase": "te iubesc mami muuuult de tot" samd... E in continuare capoasa si cu o personalitate cat casa da' lucram macar la maniere... Si ca toti copii ramane o mare smechera, se pricepe la tot felul de abureli si ameteli... ca o domnisoara mare!

Nu mai pot acum, ma "urmaresc" treburile, ne mai auzim oricum.

Pupici cu drag la toti piticii pe 4 anisori si la cei pe care de a implini aceasta minunata varsta. Iar mamicilor le doresc sa apuce sa se bucure cat mai mult de gingasia, dragalasenia si poznele a caror farmec nu se compara cu nimic pe lume!!!

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Sisi - si pe mine m-ar interesa un curs de innot pt Sasha, am auzit ceva de hotel Parc, dar nu stiu amanunte. Tu unde ai gasit varianta cu 500 lei ?
Dana - i-a placut in tabara, a zis ca se mai duce si alta data. Chiar faceam un calcul : pana acum am reusit sa il tin pe Sasha aproape o luna la munte (in continuu). Si il mai trimit si saptamana viitoare, sper ca macar o saptamana. Sper sa vad "urmarile" cat mai curand (ma refer la crestere in inaltime), desi nu ne plangem de statura noastra ... se aproprie vertiginos de 110 cm si are deja un pic peste 19 kg. Si mai ales are o fortaaaa, mama, daca iti paleste una ... te aduni de pe jos ... A patit-o tati, se "jucau" de-a luptele ....

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI pentru Mariile noastre de 4 anisori si pentru mamicile MARII!

Sasha, foarte bine!

Sisi, eu iarasi am ramas cu ochii la pozele voastre si cu gandurile departeeeeee....

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta spune:

Cuscra, nu , nu mai venim acum in Ro. De abea ne-am intors din Hawaii, unde a fost splendid, o sa-ti trimitem poze.
Poate, poate, de Craciun sa venim. Te anuntam noi din timp.
Noi ne pregatim de party pt Sara. O sa fie sambata asta.

Pupam piticii Andrei si Iris,

Ancuta si Sara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

La multi ani!!!! pentru Sara.

Ancuta, mai trimite-ne si noua poze sa vedem frumoasa cirliontata pe care o pupam.

Sisi, am fost si eu la Hallstat. Parca acolo e colectia aia de cranii, nu? Frumos oraselul (mai degraba zis satucul), mi-a placut la nebunie. Am vrut si noi sa urcam pe munte la mina de sare, dar nu mergea telescaunul. Pozele voastre de la Bruges si Amsterdam imi aduc aminte de tineretile mele, imediat dupa ce m-am casatorit:))) cind am fost si noi 2 singurei-porumbei si mincam si noi linistiti la restaurant si ne pria mincarea. Alte vremuri, dar nici vremurile actuale nu le-as da pe nimic in lume, chiar daca sint mai grele.

Noi vrem sa mergem peste vreo 2 ani, cind vor fi si fetele mai mari, intr-o vacanta Paris-Marrakech.

Sisi, da-mi si mie niste ponturi pentru Marrakech. M-am documentat eu care ce si cum e treaba, dar e bine sa mai capat niste info in plus.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput