Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 21
cristinamh spune:
Multumim pentru urari!!
Uite ca venim cu www.dropshots.com/hornoiuc#date/2007-08-02/19:17:20" target="_blank">film si poze.
Andrei astepta f tare "ziua lui", ca s-a prins de smecheria cu cadourile. cand a plecat toata lumea, si am inceput sa strangem, bombanea ca el vrea si maine sa fie ziua lui. am incercat noi sa-i explicam ca ziua lui o sa mai fie la anul, cand creste si face 5 ani. ei, acum asteapta ziua lu iris, cand vacem tort si chemam iar tot familionul.
Cuscra', vad ca intrati si din vacanta, mai veniti in RO? ca asa ziceati... ceva de august!
aa, si azi de dim au ramas copiii cu tati, amandoi plangand si tipand "mami". andrei bocea ca vrea sa mearga cu mine la servici, ca ma ajuta la treaba... dupa juma de ora de plans i-a trecut, daca punem si sfertul de ora cat mi-a luat mie sa ma imbrac si sa plec...
acum face teoria vacantei, ca el vrea la gradi, ca el nu se mai duce la buni... of, si mai au 4 saptamani de stat acolo
.
>> cine urmeaza pe lista de sarbatoriti? simanoro?? ![]()
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
liliac1 spune:
Venim si noi din concediu...
Mai intai sa uram
Andrei-Razvan
, sa cresti mare si voinic. Nici nu-mi vine sa cred ca urmatorul capitol o sa-l deschidem la "In floarea copilariei"...
Am avut si noi niscaiva calatorii, culminand cu excursia de ieri de la Bucuresti, in urma careia am ramas cu nervi intinsi la maxim, cu nemancat din cauza de adulti incapatanati (sotul) si zgarciti (bunica), cu un plod mofturos de nesomn...dar am ajuns cu bine acasa.
Siam facut vreo 2 ore din Baneasa in Colentina, mers bara la bara, frumos tare de tot ![]()
Pacat ca toate s-au terminat. As mai fi avut nevoie de macar inca o saptamana ca sa ne revenim cat de cat.
O sa revenim cu povesti si cu poze.
Va pupilesc pe toti!!!
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
l_carmen2003 spune:
La Multi ani Andrei! Cristina sa iti traiasca minunile si sa fiti sanatosi si fericiti!
Floricico, imi pare rau... sa te ajute Dumnezeu sa faci cum iti va fi mai bine, tie si fetitei... Sus moralul, sus...
Noi avem si vesti bune, una bucata copil e OK. Vom face niste tratamente pt imunitate si eu si baiatul si in rest e totul OK. Multumesc lui Dumnezeu!
Deci am venit si din concediu si, vorba Sashei, a fost minunat dar nu mai merg acolo. Nu am avut de spus nimic vis-a-vis de conditiile de cazare si de servicii insa mancarea a fost cel putin ciudata - copilul meu a mancat 3 zile doar peste si fructe asa ca de a 4-a zi am iesit in oras si am mancat la rstaurant, unde a mancat perfect normal... insa am impresia - ma ierte Dumnezeu - ca in Bulgaria, la Nisipuri cel putin, si nu numai, ajung romanii si rusii decenti si nestiutori si eventual scandinavii, englezii, nemtii si francezii someri ori cu venituri modeste si sub, sau fermieri pensionari sau adolescentii... mai mult nu comentez dar ma refer nu doar la bune moravuri/purtari... in ce-i priveste pe romanii de acolo nu mi s-au parut mai prost crescuti decat cei citati mai sus, ba dimpotriva...
Asa ca data viitoare am sa aleg o alta destinatie pt concediu - mi-a ramas in inima Costa Brava si Barcelona - Of, ce m-as mai muta acolo si maine...
In fine, copiii s-au simtit perfect - am fost cu niste prieteni si copiii lor - si pana la urma asta conta cel mai mult.
Aaa si am avut peripetii cu asigurarea medicala acolo. Adica, desi aveam asigurare, nu au vrut sa o recunoasca si am platit pe un privit genunchi copil si pus diclofenac si o fasa elastica nu mai putin de 115 euro. Si apoi cred ca voi mai plati inca 25 de euro pe telefoane, in tara, caci timp de 6 zile au trimis/n-au trimis scrisoarea medicala pe fax. Pt ca pana la urma sa constat ca asigurarea avea nr de fax gresit inscriptionat!!!!
S-or duce de acum...
Va las caci am de facut o lista cu mini invitati pt al micu' ca deh, deja ne pregatim si noi.
dana_ene spune:
Cris, am vazut pozele voastre. Tare frumusel e Andrei, mi-a placut mult de tot tunsoarea lui, iar Iris e o dragalasha.
Ce de jucarii, ce de picioruse de copii, fain!!!
Carmen, bine ati revenit. Ma bucur ca vestile despre Alex sunt bune, acum te-ai mai linistit.
Liliac, bine ati revenit acasa si voi. Astept poze.
Noi suntem binisor. Zic BINISOR fiindca Roxana mea tot kk moale face de-o saptamana. O sa-i mai fac o coprocultura cu toate ca nici data trecuta n-a iesit nimic.
Acum am dat-o peste cap cu niste lapte de vaca de la tzara, dar au trecut 7 zile si e ba mai bine, ba iarasi face mai moale.
O sa o iau razna, credeti-ma!
Oana e bine, am tuns-o si pe ea dar nu-s foarte incantata de rezultat.
In rest... joaca multaaaaaaa. Se joaca impreuna aproape tot timpul, Oana se vede ca-i mai mare si a devenit mai concilianta, in schimb Roxana e o nazdravana si-o rautacioasa. Nu care cumva sa se apropie Oana de mine ca face urat: deschide guritza sa o muste pe sora-sa si tipa.
Si nu in ultimul rand:
pentru STEFANIA si DANIEL!
Simona, sa-ti traiasca gemeneii!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
mihaela_s spune:
iuliana _76, ma bucur mult sa citesc depre Andreea si Emma ca sunt bine, ca le e drag de "Canana" si ca s-au adaptat atat de repede. Iar despre Roma, ce sa spun...si mie mi-a placut mult, noi am stat 2 zile doar, dar incapea o saptamana cu siguranta!
Totonto si Niagara....hmmmm, mi s-a facut dor cititnd de locurile pe care le-am vazut si noi...in CN Tower n-ati fost si pe podeaua de sticla...acolo ti se taie respiratia!
In legatura cu rosul unghiilor...eu am trecut cu Diana prin asta, i-am facut observatii cat de des am putut, dar nu aveau rezultat, apoi am lasat-o in pace...s-a lasat singura de vre-un an, cand si-a dat seama ca mai frumos arata unghiile daca le taie. Stiu ca suna muuuult de tot 7-8 ani...dar asta e! Acum trecem cu Silvia prin aceeasi chestie, si-a ros si ea de vreo 2-3 ori unghiile pana la sange, dar nu s-a invatat minte. O lasam in pace, stim ca nu avem succes cu ea...
Noi suntem singurei acasa, fetele sunt la mama in vacanta, pana in septembrie. De fapt acum suntem si noi la mama ca sa le vedem, asa ne vor fi we din august. Miercuri le vom duce la munte, la o cabana a unei matusi de-a mele in Bucin, vor sta acolo o saptamana, Silvia abia asteapta sa culeaga floricele si afine. Sper sa le prinda bine si putin aer de munte dupa cel de mare si sa intram in toamna plini de forte noi.
gemenilor lui simanoro, sa creasca mari, sanatosi fi isteti!!!!
Va pup pe toate, sa ne auzim cu bine!
Mihaela si fetele mele
reby spune:
LA MULTI ANI, cu toate cele bune pentru nazdravanii care au implinit deja 4 anisori, Emma , Daria, Andrei, si gemenutii Stefania si Daniel !!
Sa fie sanatosi si sa aduca multe bucurii si impliniri la parinti, bunici si surioare/i!
Nu am mai reusit sa intru pe forum de multa vreme, am ajuns si noi la "cine mai e si Reby asta".
David e bine, la fel de nemincacios ca pe vremuri, are fel de fel de expresii super haioase, cind are si idei e prapad, iar acum cu emotiile de inceput de gradinita.
Toate bune si pupici la sarbatoriti,
David si Reby
iuliana76 spune:
am reusit sa pun POZE !!!!
Dupa atata timp, sper sa aveti timp sa le vedeti.
Va pup Iuliana
http://picasaweb.google.com/aorolly/Sel_niag
http://picasaweb.google.com/aorolly/ParisBucurestiBrasovEforie
http://picasaweb.google.com/aorolly/Roma
dana_ene spune:
Iuliana76, am reusit sa fiu exact pe faza cand ai pus pozele.
MI-NU-NA-TE!
Nici nu stiu ce mi-a placut mai mult: fetele, imaginile...?
Mi se par atat de mari fetele tale, mi-a placut fiindca par atat de apropiate, mi-a placut ca pareti fericiti. Intr-un cuvant, MI-A PLACUT!!!
Andreea e la fel de delicata, Emma mi se pare ca seamana mai mult cu tine, sunt foarte frumoase, doua domnisoare scumpe.
Oana s-a uitat si ea cu mine la poze si i-au placut fetele tale. A fost incantata sa vada ca si ele sunt tot 2 surioare
.
Reby. Ma bucur ca ai dat un semn de viata.
Poate reusesti sa intri mai des.
Nazdravan David-ul tau, care va sa zica. Seamana cu restul gashtii
.
cristinamh spune:
iuliana76, am ramas fara aer la poze!! superb!!
insa mai am o problema, nu mai deosebesc fetele! cea tunsa e andreea, cea cu motisoare (acolo pe nisip) e emma? seamana ca doua picaturi de apa, zici ca-s gemene!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dana_ene spune:
Oana: Ce fel de parizer e ala, mami?
Eu: Parizer de porc.
Oana: Cuuum? De porc?
Eu: Da.
Oana: ... Au luat porcul si l-au mixat?