Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Emma iubita, LMA si de la noi cu intarziere dar cu mult drag!

Noi suntem pe drumuri tot timpul si trecem pe acasa maxim 2ore la 3-4 zile sa udam florile.
Am fost 10 zile la mare, apoi la Sinaia iar de 2 saptamani stam la socrii la Dragomiresti unde e aer si racoare si e taaare bine!

Despre intalneala cea mare si invitatia mea...apai nici nu ma gandesc sa nu o facem!!!Numa sa ziceti voi cand.
Mircea are conced de pe 24 august si am vrea sa mai fugim pe undeva.Daca se poate sa ne vedem pana atunci atunci ar fi perfect.Daca hotarati altfel iar nu'i bai ca rezolvam noi cumva.Deci..hai cu programarea!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

irinuca, eu in aug nu am copii la domiciliu, in toamna daca se poate.

m-am invrednicit si am pus poze de la munte si de la mare

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Cristina mama se poate si in toamna dar nu stiu sa spun de acum o data.Sper sa plecam pe undeva vreo saptamana.In rest...suntem liberi si doritori de musafiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI, ANDREI !!!

Sa fii fericit si sanatos si sa te bucuri de familia ta super-frumoasa!

Doamneee, nu-mi vine sa cred... nazdravanii nostri implinesc 4 anisori...

Daniela mamica de www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20070730" target="_blank">Oana Maria (2 sept. 2003) si www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20070618" target="_blank">Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

dana, chiar ca e incredibil...cand au crescut atat?

Deci : LA MULTI ANI ANDREI!!!!!!

Sa fii fericit si sa ai toate trenurile Thomas care exista si sa te faci sef de gara sau si mai bine ministru' transporturilor !!!!

Am pus poze noi de la mare.

Astept inscrieri si propuneri pt. intalneala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

multam', multam! dana, , irinuca, !

abia astept sa vad ce fata face andrei, ca i l-am luat pe diesel 10, cum a vrut el. am facut un circuit mic, in jurul tortului, pe care normal ca tot trenulete sunt! of, ce=as fi vrut farfurioare cu thomas, dar nu se gasesc... asa ca i-am luat cu "omu piangen", cum zice el. noua lui "manie", dar numai asa, ca imagine. ce sa te joci cu omu paianjen? tot trenurile raman de baza...

ma duc la treaba, ca nu facui nimicutza de mancare. sper sa ma scot cu 2 aperitive, 2 salati si ceva de baut!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Si tortul Cristina...si tortul!!!

Sa va traiasca feciorul, sa va aduca numai bucurii si sa fie cel mai bun fratior de pe Pamant!!!!

ANDREI sa cresti mare si fericit, sa iubesti in continuare locomotivele, sa sufli tare-tare in lumanari ca sa se stinga toate!

In curand trecem la alta sectiune de forum, gata cu scutecele...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

La multi ani lui Andrei sa fie sanatos si sa aiba grija de surioara lui mai mica.
Cristina, v-am vazut pozele din vacanta, foarte frumoase, se pare ca ati petrecut de minune, copii erau atat de incantati si fericiti, sper ca si voi v-ati distrat la fel de bine ca ei. Ai doi copii frumosi. Sa stapaniti sanatosi masina si sa va plimbati cat mai mult cu ea!!!
Iuliana, am vazut si pozele voastre, superbe, fetele la fel de frumoase. Felicitari pentru chilotei, Emma mea nu mai face de juma'de an kk in pampers dar pipi inca nu spune. Mai cere ea uneori dar nu mereu, de cateva ori mi-a facut prin casa asa ca tot avem pampers. Si noi avem aceeasi problema cu cearta pe wc sa stii.
Mihaela, pozele tale din Grecia le-am vazut de vre-o saptamana, foarte frumoase, peisajele superbe, fetele frumoase... dar si fotograful cu foarte mult simt artistic.
I-am vazut si pe Raducu si Raluca ca nu-i vazusem de mult, ce frumoasi sunt amandoi!
Dana, am vazut-o pe Oana artista, si dansoatoare si fotomodel, super, super frumoase pozele...bineinteles ipostazele.
Anka, "petrecere frumoasa" cat timp ai fara Eliza, doua luni, ai de asteptat intoarcerea ei, sa ne spui mai incolo cum te simti fara ea. Vezi cum faci sa nu vezi copii pe strada ca te-apuca dorul si mai rau.

La noi, fetele s-au acomodat cu intoarcerea, prima saptamana le-a fost mai greu la gradinita dimineata dar si-au amintit si acum cer ele sa le duc. In plus de cand ne-am intors Andreea a inceput sa vorbeasca frantuzeste, nu mult, cateva expresii, dar vad ca pe zi ce trece mai spune ceva in plus. Emma singura nu spune decat "merci", in rest repeta dupa Andreea cand o aude.
Au inceput sa manance iar ca la Bucuresti au mancat cat sa nu moara de foame, aici mananca foarte bine si la gradinita si acasa, legume, carnita. Emma mananca foarte multe fructe, Andreea prefera dulciurile. Daca puteti crede, intr-o zi am intrebat-o pe Emma ce vrea, bombonele (Andreei ii plac mult m&m) sau zmeura si ea a preferat zmeura. Ce ma nemultumeste e ca Emma nu prea bea lapte si nici lactate nu mananca. O mai pacalesc in parc, dupa gradinita trecem prin parc, acolo i se face foame si ar manca orice, eu ii dau iaurt, reusesc s-o pacalesc sa manance.
Le-a placut destul de mult in Romania ca si-au vazut bunicii, au petrecut foarte mult timp cu ei, dar la un moment dat s-au cam saturat sa nu aiba casa lor, ca le-am tot mutat, la mama (la mare), la soacra-mea, la frate-meu, la munte, la un moment dat Andreea a cerut "acasa" , eu am intrebat-o "unde acasa" iar ea a raspuns "la noi acasa acolo in canana". Am linistit-o ca in curand vom ajunge si acasa. Cat am fost noi la Roma 5 zile, au stat la soacra-mea, au fost cuminti, n-au plans, vorbeam cu ele in fiecare zi la telefon, cand ne-am vazut la intoarcere la aeroport Emma a fost foarte vesela si imediat a sarit la noi in brate pe cand Andreea s-a retras intr-o parte si a inceput sa planga. am luat-o in brate, m-a strans tare si mi-a zis "sa nu mai pleci, mami". mi-au dat si mie lacrimile si-mi dau si acum cand va povestesc de reactia ei. La Roma a fost superb, 5 zile am umblat de dimineata pana seara si n-am vizitat tot. Dintre toate cele vizitate cel mai mult m-a impresionat mormantul Papei Ioan Paul al 2-lea, care, desi era destul de modest, o placa pe care scria numele si anii in care a fost papa, cateva flori si o candela, era o atmosfera foarte, foarte incarcata spiritual, imi dadeau lacrimile fara sa vreau si fara sa stiu de ce, la urma urmei eu sunt ortodoxa. Foarte frumoasa Roma, plina de istorie, m-a impresionat foarte mult.
Intorsi acasa, am fost o zi la Toronto si 3 zile la Niagara. La Toronto am vazut centrul si portul si am urcat in CN Tower, cel mai inalt turn din lume. a fost destul de interesant, dar am stat prea mult la coada, o ora cat am urcat pana la primul nivel si inca o ora jumate pana la al 2-lea. Se vedea foarte frumos panorama orasului, portul, si in zilele senine se vede in departare chiar si Cascada Niagara. De acolo ai vizibilitate pana la 150 Km. La Niagara am vazut bineinteles cascada, ne-am plimbat prin oras unde erau o multime de chestii interesante de vazut, tot felul de atractii pentru turisti. Ne-am dat intr-o roata imensa, de sus se vedea toata panorama orasului, am urcat si aici intr-un turn, Skylon Tower, mai mic decat CN Tower (236m fata de 553m), sus am luat masa avand un peisaj superb: cascada. Am fost si la Marineland, langa Niagara, un parc mare pentru copii si adulti, cu tot felul de masinute si senzatii tari, trenulet, cel mai inalt turn de unde "cazi in gol" cu scaunul, animale multe, intr-un loc erau sute de caprioare si mergeai printre ele, Emma era foarte curajoasa si punea mana pe ele, Andreea in schimb statea la distanta, ursi, bizoni, balene albe (beluga wales), balene ucigase, acvariu cu diversi pesti, am fost si la un spectacol cu 5 foci, 4 delfini si o morsa. Fetele s-au dat doar in 3 masinute (caruselul cu barcute, roata si avioane), ca doar in astea aveau voie la inaltimea lor, bineinteles insotite de parinti. Prin plimbarea asta Andreea a alergat, a cazut si si-a rupt buza, i-a curs ogramada sange ca m-am speriat rau. Emma ca sa-i tina unisonul a doua zi a facut la fel, doar ca a avut o rana mai micuta.
Intre timp Andreea a avut si o infectie in gat si 10 zile i-am dat antibiotic. Emma a avut o mica viroza si 2 zile a avut temperatura.
Intre ele de cele mai multe ori se inteleg bine, se mai cearta, se mai bat, nu pot spune ca numai Andreea o bate pe Emma, desi Emma e mai mica, e mai incapatanata, mai artagoasa, mai posesiva, se enerveaza mai repede si incepe si ea cearta sau bataia. Dar bineinteles ca e nemaipomenit cand le vad impreuna, cand vorbesc, se joaca, de obicei Andreea conduce activitatile (e normal, e mai mare). Inca nu s-au saturat de desene animate, in fiecare zi se uita, dar numai pe DVD, cele de la televizor nu le plac. Cel mai mult le place sa se joace in parc, bineinteles, avem aici lanaga casa un parculet cu multe chestii pentru copii, si cand ajung acasa de la gradinita "mami, hai la leagane". Si desi se scoala la 7 dim, merg la gradinita, acolo stau mai mult in curte, apoi acasa mergem in parc, tot se culca la 11 noaptea. Nu stiu ce sa mai fac sa le consum energia, mai ales Andreei ca Emma s-ar culca mai devreme dar nu vrea sa doarma decat amandoua.
Momente vesele cu perle de-ale lor avem din plin, cred ca ar trebui sa le notez pe moment ca altfel le uit.
Uitam, Emma isi roade unghiile, nu numai cele de la maini ci si de la picioare. Nu stiu ce sa-i mai fac sa termine, uneori si le-a rupt din carne si a durut-o rau dar tot nu s-a potolit. e obsedata de ros unghiile, daca n-o las face urat rau. Cred ca e ceva genetic, ta-su isi roade si acum uneori unghiile iar sora soacramii zicea ca si le-a ros pana in adolescenta.

va las ca am scris prea multe, sper sa aveti rabdare mai ales ca scriu cam rar.

Multa sanatate.
Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Andrei, La multi ani din partea noastra. Iti dorim saai oviata plina de bucurii si fericire!!.

Aceleasi urari si pentru Daria, chiar daca sint cu intirziere.

Eu sint un pic in stare de soc. Diana a fost acceptata la gradinita de la fac. mea si miine am appointment sa vad care sint treburile. Mai mult ca sigur ca e si Emma acceptata ca la ea nu era cazul sa nu fie locuri disponibile. Si asa am rezolvat si problema cu "ce activitati ii gasesc Emmei marti si joi dimineata", plus ca le duc pe fete la acceasi scoala si eu in timpul asta pot sa stau la biblioteca sa invat. Problema e cum fac eu fatza din nou la emotii si despartitul de Diana si mi-e ca iar am sa bocesc pe de o parte a usii si ea pe cealalta (asa faceam cu Emma, mititica). Ma ingrozesc pur si simplu.

Azi la fete a fost ultima zi de innot pe sesiunea asta. La sf.i-a lasat pe copilasii de virsta Emmei sau mai marisori sa sara singuri de pe trambulina in apa adinca de cel putin 2.5 m, bineinteles ca erau 2 profesoare in apa care ii prindeau. In orice caz, Emma in ultimele zile a prins curajul sa se bage cu capul complet sub apa (ea, careia ii era frica de apa:) si tare mindra mai este. Azi m-a surprins f. tare cu saritul de la trambulina(eu as fi facut pe mine de frica daca as fi fost in locul ei-nu stiu sa innot:(...) si nu numai asta ci si faptul ca a mai sarit de 2 ori din proprie initiativa. Nu va spun cum imi batea inima vazind-o acolo sus. In masina, in drum spre casa, imi spunea ca ar mai vrea:))). Si tocmai azi nu am avut aparatul sa imortalizez saritoarea la trambulina:). Poate la sesiunea urmatoare ca am inscris-o din nou, dar tine numai o saptamina. Diana a sarit si ea cu tati la trambulina si nici nu a realizat nici ea cum stau lucrurile:).

Iuliana, vezi ca sint de cumparat solutii amare de dat pe unghii. Du-te si intreaba la farmacie si i-ai asa ceva. Cind o sa dea de gustul ala, o sa ii treaca imediat de ros unghii. Si Emma a avut tentative de ros unghii si am obs. ca e din cauza emotiilor la scoala si cred ca si din cauza ca Brooke-prietena ei-avea ticul asta:). Acum vad ca i-a trecut. In cazul fetelor tale e mai usor cu gradinita ca merg in acceasi grupa, dar fetele mele or sa fie in grupe de virsta diferite si chiar si cladirile is la distanta de vreo 200m. Sint convinsa ca, daca Diana ar fi in grupa cu Emma, nu ar fi nici o problema ca si asa vad ca ma plinge in fiecare dimineata cind o duc pe Emma ca vrea si ea acolo cu sor-sa.

Inca o data pup Andreiutu de ziua lui si asteptam poze!!!! Am vazut si eu pozele din vacanta. Bravo voua!!!!

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta spune:

Andrei,

La multi ani si multa fericire de la Sara Andreea. Sa primesti cat mai multe jucarii( trenulete, ca stiu ca sunt preferatele tale).

Sunt in Hawaii si ma bucur ca am avut ocazia sa te felicit.

Cristina, sa va traiasca nazdravanul de 4 anisori si sa va aduca numai bucurii.

Va pupam, Ancuta si Sara Andreea.

Mergi la inceput