Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Multumim inca o data de urari!

Vreau sa va zic o faza. Aseara, tot sperind ca pot sa o conving pe Emma sa doarma la ea in camera ii zic: Emma, daca dormi cu mama si tata inpat, o sa iti creasca cuc ca la baieti.Nu va zicceurletesi scandal. In fine, o impac eu, dar primul lucru pe care l-a facut dimineata a fost sa se uite in chilotei si sa zica: uite, mama, nu a crescut cuc:)))). Cea mai mare durere a ei e sa fie baiat, sa aiba parul scurt etc. In masina mi-a zis ca pantalonii sint pentru baietei si ca ea nu vrea pantaloni:) ci rochite si fustite. Si sa va mai zic ce bucuroasa a fost Emma ca i-au cintat colegii "Happy Birthday" si ca ea a fost "the birthday girl" ?:D

Dana, a crescut mult Oana si e o printesa in costumul de baie, iar Roxana seamana asa de bine cu sotul tau.

Mihaela, nu am ajuns inca sa vad pozele voastre, dar va admir pentru cit de plimbareti sinteti. Ne-am propus si noi,acum ca fetele sint mai mari, sa iesim mai mult din casa si sa ne plimbarisim. Ca atare, ieri ne-am rezervat camera la munte in septembrie. O sa vedem daca nu va trebui sa replanificam pentru iarna,in functie de cit de mult o sa am de invatat:( in sem. viitor. Oricum, e clar ca pina in februarie o sa plecam in Mexic....nu ne-am hotarit exact cind. Peste 2 saptamini vrem sa mergem la ocean la Monterey si Santa Cruz.

Anca, esti o curajoasa ca l-ai lasat pe Sasha in tabara. Bravo tie si bravo lui:)!

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

LA MULTI ANI EMMA!
Sa cresti mare si sanatoasa!

Iuliana, pozele sunt superbe, tu ai slabit arati suuuper bine, iar fetele arata minunat!
Va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani Ema!
Sa cresti mare si sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Pusilim echipa de nazdravani si pe ale lor mamici...ca tare ne sunt dragi.Noi am cam disparut ca...magarul in ceata. Ne cerem cu plecaciune, adanca iertare...dar...traim intr-un vartej in ultima vreme si nu apuc nici sa mai respir. Da suntem sanatosi...macar...slava Domnului. Si speram sa fim si fericiti. Despre Ioana ce sa va zic...creste...infloreste si se face din ce in ce mai frumoasa. Seamana cu taica-su:). Desteapta e oricum, zise cioara. Seamana cu maica-sa:)). A invatat sa inoate si toata ziua si-o petrece la piscina sau pe afara cu copii...am ajuns sa-i bag in casa dupa luuungi parlamentari...pe la 22:30. Nu mai ies cu ea pe afara decat rar...nu pentru ca nu mi-as dori ..dar e aici o trupa de piticuti...vreo 10...si asa fain se distreaza fara parinti...ascunselea...casuta din carton...biciclete...toata ziua si tot Campusul e al lor. Ce-i drept la noi, fiind ingradit si pazit, nu prea imi fac griji...toti copii is la fel lasati...asa ca am urmat trend-ul:D. Despre mine...marea surpriza este ca nu cred ca o sa mai fac bb2...prea curand...mi-l doresc enorm si sper sa mi-l dea Dumnezeu intr-o zi...Pana atunci m-am hotarat sa divortez. Nu stiu cum, nu stiu de unde dar am ajus sa traim ca fratii...mai mult in paralel...el cu ale lui...eu cu ale mele...si am obosit. Asa ca daca tot am statut de "single", macar sa stiu ca tot ce fac singura, pot face. Nu stiu cat se poate intelege, mai multe nu pot spune. Poate doar ca m-am gandiiit muult pana am luat hotararea asta. Ioanei ii va fi mai bine sa vada doi parinti relaxati atunci cand se intalnesc...decat doi parinti care in timp ar acumula frustrari...traumele ar fi mult mai mari...asa ca am ales sa opresc aici casnicia asta...acum cand mai e timp sa ramanem prieteni. De fapt ...daca ma gandesc..tin f multa la el..nu am ce-i reprosa in afara de faptul ca a uitat de mine ca nevasta....is un fel de camarad...Si eu vreau mai mult. Si simt ca pot. In fine, gata, nu va mai plictisesc cu ametelile mele. Simteam nevoia sa va vbesc. Pt ca desi sunt rara printre voi ...sunteti prietenele mele. Va sarutam cu tot dragul si va dorim sa fiti sanatosi si fericiti. Om mai aparea...:)

Mergi la inceput

Dana,cu Ioana Amazoana:), imi pare rau sa aud asa vesti. Imi pare rau ca si sperantele tale cu bb2 s-au dus, dar poate o veni timpul si pentru el. Iti urez multa rabdare si curaj sa treci peste asta.

Noi ieri am fost la Fairy Tale Town unde a fost Wacky Water Day si toata lumea (in special copiii) au mers pe riuletul cu apa, s-au stropit si s-au distrat f. frumos. Din castelul regelui Arthur se stropea cu furtunuri si pistoale mari de apa. Parcul are si un teatru pentru copii (unde am vazut data trecuta puppet show) si acum am vazut un mini-teatru cu fetite mari. Emmei i-a placut la nebunie. Si pentru ca mi-am facut membership, saptamina viitoare lemai duc ca e un puppet show cu umbre si spectacole cu grupuri folclorice din Mexic etc. Am sa pun niste poze sa vedeti ce s-au distrat fetele.

De miine Emma incepe summer school la noua scoala si, acum ca m-am documentat bine, se interpune cu scoala la care merge acum 2 saptamini si nu una, cum credeam eu. Aveam impresia ca scoala la care merge acum e numai 3 saptamini, dar e 4 de fapt. Ieri i-a zis f. mindra lui ta-su ca ea merge la scoala noua cu profesoara si copii noi:).

Tot de luni incepe si Diana innotul. Aia de la office a inscris-o la categoria de copii care intra singurei in apa 3-6 ani(nu stiu cum naiba, ca Alex le-a zis ca are 2 ani), asa ca o sa faca schimb cu Emma. Acum ca Emma a mai prins curaj si ii plac tare mult jocurile in apa, o sa incerc sa o las singurica cu profesoarele la grupa la care e inscrisa Diana si Diana sa mearga in locul ei la categoria 2-5 ani. Sper sa functioneze si sa vrea Emma si sa nu ii fie frica. Joi, la ultima clasa din sesiunea trecuta, profesoarele de la mai multe clase au facut valuri in piscina, s-au cintat si jucat jocuri, iar Emma a fost in extaz. Am avut norocul prostului ca Diana sa adoarma in masina in drum spre piscina si s-a trezit tocmai cind am plecat. In ultimele 2 zile tati nu a putut veni cu noi. Miercuri am rugat o cucoana care statea pe mal sa stea cu ochii pe ea cit eu eram in apa cu Emma si Diana a stat f. cumintica pe marginea piscinei, cu piciorusele in apa. Tocmai atunci Emma a prins gustul si nu ii mai era frica de apa (o mai bagam cu capul cite un pic sub apa si nu mai vocifera:)), dar tot am bagat-o si pe Diana 5 minute in apa....era in culmea fericirii. Am intrebat-o pe Emma daca vrea sa intre in apa cu ceilalti copii mai marisori fara mami sau tati si a zis ca"da", dar tare mi-e ca isi va schimba parerea:).

Si sa ma mai laud ca avem succese din ce in ce mai mari cu Diana cu caca si pipi la WC, ca olita nu e buna.... nu e fraiera sa faca la olita, ca doar o vede pe sor-sa la toaleta pentru copii mari:). La caca cere (nu tot timpul), dar la pipi trebuie sa o pun eu. In orice caz, e docila si vrea sa mearga cind ii spun eu. Si eu care ma gindeam ca ma apuca 3 ani si ea tot in diapers o sa fie.

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fetelor,va rog din suflet ,faceti ceva...,s-o ajutati pe micuta www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Sonia...
Daca doriti sa flati mai multe detalii,ca invit sa cititi aici...
Micuta are nevoie de 90.000$,pentru singura operatie posibila din lume...,singura sansa care i-ar reda linistea si bucuria de a trai...,va rog mult trimiteti mai departe pagina micutei,prin e-mail,fax...,vorbiti cunoscutilor de ea...,ajutati-o cum puteti...,oricit de putin...,va rog tare...
Sonia,este "capsunica de 2007"...,transmiteti macar un gind bun mamici ei Kay...,rugati-va la d-zeu sa o ajute...,va rog mult...

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Floricico, imi pare rau ca treceti prin aceasta situatie.
Iti doresc multa putere si intelepciune!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

La multi ani Iuliana!
Un pic cu intarziere, dar ieri nu am avut net. Multa sanatate si fericire tie si familiei tale.

Florea-soarelui-dificila situatie iti doresc sa treci usor peste ea si mai ales Amazoana.

Doamne nu mai vine concediul ala la sfarsitul lui august!!!

Mergi la inceput

Oano, merci mult pentru urari, dar eu nu prea imi sarbautoresc ziua:). De ex, duminica avem invitati niste prieteni, dar nici nu le-am spus ca azi e ziua in care mama m-a facut. Si, aporpos, mai pune si tu niste poze cu Erik. Eu am mai pus poze noi, dar le am pe privat si nu va stiu adresele de email. Dati un PM sa vi le trimit.

Intrebarea pe care mi-o pun e ce activitati ii gasesc eu Emmei martea si joiadimineata (joi dupa amiaza are balet+tap si marti dans ritmic) cind incepe anul scolar (activitati scolare) ca e musai sa ii gasesc ceva ca se plictiseste acasa, plus ca e vorba si de engleza. Unde inainte imi turuia numai in engleza, acum imi vb. numai in romaneste si parca a uitat mai toata engleza pe care o stia dupa vacanta din Ro. Emma are asa de multa energie care trebuie consumata cumva si nu in certuri si busituri cu sor-sa.

Si sa ma laud ca pot sa o consider pe Diana fetita mare acum pentru ca face pipi si caca la wc. De vreo 3-4 zile cere singurica. Azi noapte a facut pipi in pat, dar nu a deranjat-o:)). A obs ta-su dimineata. Sint asa de mindra ca a trecut la chilotei normali. Bineinteles ca am fost la cumparat de chilotei si a fost musai sa ii iau si Emmei cam la fel ca stiam ca o sa iasa cu scintei acasa. Nu va zic cum tinea Diana chiloteii la piept, nu cumva sa ii ia cineva. Mi-am adus aminte de Emma cind era mica...de fapt si acum face la fel cu chiloteii noi. Si cu asta, pot sa spun ca am mai incheiat un capitol din viata noastra de parinti...nu mai avem bebelusi in casa. Nu stiu daca sa ma bucur sau sa pling pentru ca stiu ca nu o sa mai trec prin experienta asta. In orice caz, ma bucur ca am terminat cu stersul rahatelului din chilotei, ca mi s-a acrit dupa 4 ani zilnic. De fapt, la amindoua a fost nesperat de repede si de usor.

Ei, dar chestia cu folositul toaletei e un alt prilej de cearta intre ele uneori ca...cica...le paleste pe amindoua o data facutul la wc si atunci sa vedeti scandal pentru ca e musai sa foloseasca unul si acelasi wc, de parca ar fi singurul din casa. Imi vine sa pling si sa rid in acelasi timp.

La innot Emma e fetita mare, independenta, innoata cu profesoarele si copii mari (cum zice ea). Ii place mult si eu tare ma bucur ca acolo numai face nazuri la bagatcapul si nasul in apa (nu le baga complet, dar a prins curaj). Pot si eu sa ma bag acum cu Diana in apa si saracul tati sa isi vada de treburile lui la servici.

Azi am fost la un spectacol pentru copii cu marionete. Sow-ul a fost dat de astia http://www.fratellomarionettes.com/ . Asa de mult le-a placut la fete. La un moment dat, unei marionete clown (e ala din poza) i s-a spart balonul si asa mai "plingea". Sa fi vazut ce lacrimi curgeau pe fata Emmei...asa a "atins-o" tristetea clown-ului si cred ca mai ales muzica din fundal. In orice caz, show-ul a fost de nota 10. Poate ajungem si la Fairy tale town, dar saptamina viitoare musai ajungem la un show cu un magician. Azi ii zice Emmei lui ta-su. Nu merg cu tine la puppet show. La puppet show merg cu mami, tu mergi la servici sa lucrezi. Cred ca nu are rost sa va spun ce tristete pe capul lui ta-su:))). Am trecut si pe la biblioteca si Emma a fost f. incintata. Cred ca o sa ne cam facem veacul pe acolo cind nu o sa avem ocupatie ca au f. multe carti, jocuri si filmulete pe care poti sale imprumuti.

Gata, ma duc la culcare ca am cam frecat menta pe internet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

gata, s-a terminat concediul. am aterizat si noi azi, am descarcat juma' de masina.

inainte sa ma iau de povesti, EMMA!!! as fi vrut sa am net l;a mare... sau xsa-mi fi amintit inainte de plecarea mea pe fuga.. n-am apucat sa zicem LMA la timp
dar de mai multe ori acum si , ca suntem uituci!

asa, acum pe scurt ca timp n-am. am fost 9 zile la mare. unde a fost ok, tinand cont de ce temperaturi erau prin tara, am dormit regeste la cort. copiii s-au balacit ca nebunii, iris din a doua zi, ca prima a jelit pe mal. am venit acasa sa ne spalam rufele, in plin "cod rosu" in bucuresti si nu stiam cum s-o tulim mai repede. asa ca am fugit la herculane. era destul de cald ziua la soare, dar in apa si la umbra era super ok. iar noaptea... brrr... o placere sa dormi!

acum fac iar bagaje, expediez copiii la mama. ii duc azi, ii aduc joi, si-i duc iar in we care vine. nu de alta, dar chiar nu pot sa stau de ziua lui fara el! am 2 zile sa organizez ceva, inca nu stiu ce, bine ca l-am cumparat pe diesel 10 de o luna si n-am nici o grija dpdv al cadoului.

sasha, la anul vreau si eu tabara! neaparat, trebuie sa am alte ocupatii pt copil. anul asta nu mi-a trecut prin cap sa intreb...

floricico, imi pare rau sa aud asa vesti triste de pe la voi. daca esti sigura ca nu mai e nici o sansa, si asta e cea mai buna solutie, sper sa fie la fel de usor si pt ioana. ca pana la urma, copiii trb sa treaca cat mai usor peste moment.

carmen, ma bucur ca sunteti ok!!
uite ce rauimi pare ca intalnirea aniversara nu se potriveste cu venirea voastra! ne vedeam si noi cat erati voi prin bucuresti!

apropo, anul asta ne mai vedem au ba? daca exista doritor, profitam de invitatia irinucai .

si in ioncheiere, ca deja trb sa sar iar in masina, daria!!! stiu ca mami e ocupata cu scutecele, da' poate da un semn pe-aici! si niscai poze cu fratiorul!

ps. ca erau intrebari, masinuta se comporta minunat, traiasca AC-ul, pe vremea asta eram morti fara el. copiii cu siguranta, in cazul in care noi supravietuiam. asa am reusit sa facem 1600 km in doua saptamani, fara nici un stres.

pps. povesti detaliate si poze zilele urmatoare, sper sa apuc .

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput