Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

carmen - bulgarii au fost OK, din pacate tot romanii au stricat "peisajul" ... De unde anul trecut nu era picior de roman unde am stat noi in Nessebar (langa Burgas), anul acesta au invadat... Si, doamne iarta-ma, n-am nimic cu "ai nostri", dar erau numai oameni de proasta calitate, ca de ex : dupa masa de seara, pe terasa hotelului, se statea la vorba si la ... seminte (si mie imi plac, dar nu prea imi vine sa le mananc in public !), pe plaja se certau cu baiatul care lua banii la sezlonguri ca, desi era zona rezervata numai pentru sezlonguri si la 10 metri mai incolo era zona libera unde faceai ce vroiai, ei vroiau musai sa stea pe prosoape intre sezlonguri, nu conta ca stateau la umbra de la umbrela pe care tu o platisesi si ca piticul tau trebuia sa stea in soare, la masa auzeam numai de genul (scuzati limbajul !) "goleste, fa, platoul, ce daca nu mananci ! " sau "repede, ca au adus din nou nu stiu ce de mancare ... ", "ocupa,.., mai multe mese ca avem multe farfurii ...".
De altfel si nemtii si francezii care mai apareau prin hotel cred ca traiau din ajutorul de somaj la ei acasa !
Poate am nimerit noi intr-o "serie" proasta, asa ca la anul ne gandim la ceva mai indepartat, ca tare mi-a facut Sisi pofta de o Portugalie!

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

La Multi Ani, Emma!
Sa fii fericita si vesela, sa ai o viata minunata si sa ii faci mindri pe minunatii tai parinti! Pupici multi si pentru surioara Diana!

O mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

EMMA
O viata cat mai frumoasa, micutza printesa!

Mihaela, chiar asa, superbe pozele .
Ma bucur ca ati avut parte de o vacanta atat de reusita, bravo!
Adevarul este ca si mie mi-ar placea, cine stie daca vom reusi... vreodata.
Imi imaginez cat de incantata trebuie sa fi fost Diana sa exploreze pestii multicolori. Mi-nu-nat!!!

Anca-Sasha, si eu ma intrebam de ce-ai spus ca nu te mai tenteaza anul viitor litoralul bulgaresc. Of, Doamne, cum ajungem sa ne facem de rusine ... oriunde in lumea asta.
Si despre Sasha ce ne mai spui?
Cum de a mers in tabara??????

Anka, 2 luni fara Eliza ????
Dulcica tare cum a concluzionat ea ce-i mai bine si mai bine pe acolo , dar adevarul e ca diferentele trebuie sa fie usor de observat.
Ah! Bafta... dupa scoaterea steriletului .

Carmen, numai lucruri de-astea am auzit despre laboratoarele de analize private. Si eu ma feresc sa fac vreo analiza pe la ei, dau numai rateuri.
Bine macar ca e puiul sanatos si v-ati linistit.
Sa va distrati bine in vacanta si sa aveti parte de-o vreme minunata!

Cris, sa va bucurati de masina .
Abia astept sa ne povestesti cum a fost.

Am adaugat si eu cateva poze cu Oana la mare: http://www.dropshots.com/danae

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

La multi ani, Emma !

Dana - Sasha se intoarce joi din tabara, este foarte bine, a plecat pentru ca gradinita lui are anul acesta doua luni vacanta (1 iulie - 1 septembrie), eu am concediu doar vreo 20 zile lucratoare vara asta si nu aveam cum sa acopar toata vacanta lui. Asa ca am incercat sa ii gasesc o ocupatie sa nu il tin toata vara (mai putin concediul nostru ) in caldurile astea din Bucuresti, mai ales ca nici nu am cu cine sa il tin acasa. Am gasit o gradinita particulara care organizeaza si tabere doar cu copiii lor (sunt 12 copii in tabara si 5 adulti dupa fundul lor) si la care l-am dus vreo 5 zile inainte de plecarea in tabara ca sa se obisnuiasca cu copiii si cu "doamnele". Si mai ales ca vreau sa devina mai independent un pic nu numai dupa fusta mea (cica!)

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anca, mi se pare excelent!
Toata admiratia ca ai reusit sa gasesti unde sa-l trimiti pe Sasha si ca v-ati decis sa-l lasati in tabara. Sunt sigura ca va fi tare incantat, sa ne povestesti despre impresiile lui neaparat.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Fetelor, multumesc pentru urari!

Prag, nu stiu cine esti si de unde sa te "iau".... drept sa iti spun, nici nu am idee:), dar, in orice caz, ai un pupic de la mine si printesele mele pentru urari. Am ramas f. surprinsa .

Deci...petrecerea de ziua Emmei a fost duminica. Nu va spun ca de simbata seara daduse strechia in Emma:)))...nu avea stare, sarea ca o caprita. M-a ajutat la aranjatul mesei si era asa de incintata ca e fetita mare si ma ajuta. Cu chiu cu vai a adormit pe la 12 seara. Ii spusesem noi ceva de printesa care va veni a doua zi, dar ea cam uitase si nici eu nu am insistat ca am vrut ca sa fie oarecum o surpriza.

Asa...a doua zi au ajuns invitatii...Emma fugea la usa si le deschidea usa. Eu eram ca si cazuta de pe alta planeta, cu atitia oameni, nu mai stiam de cine sa ma ocup. Noroc de Alex ca s-a ocupat de barbati si nu am avut grija lor. Asa de prinsa eram, incit, atunci cind printesa a sunat la usa, am ramas si eu surprinsa....uitasem complet de ea - daca puteti sa credeti. Emma a ramas cu gurita deschisa si a fost f. bucuroasa. Printesa le-a pictat fetzele, mai toate fetitele au vrut fluturasi si floricele si curcubeu, ca asa isi facuse Emma:), stelute si inimioare. La un moment dat chiar vroiau si miinile si chiar si picioarele picate, dar am mai pus frina ca printesa avea in program si lectie de balet si jocuri. A fost dragut, le-a incintat pe fetite. Din pacate Brooke, prietena Emmei, a plecat mai devreme si a vrut ca Emma sa ii deschida cadoul...ei, de aici s-a rupt filmul ca Emma si celelalte fetite au vrut toate cadourile desfacute si eu nu am mai stiut care si de la cine e ca mindra mea si-a bagat labutele in pungute aleatoriu si a facut ravagii. Mi-am cerut si eu scuze si am trecut la urmatorul moment:)). Anul asta nu m-am omorit cu gatitul (mi-am zis ca e cazul sa ma "americanesc" si eu), am avut fructe, legume cu dip, niste quiche-uri, am facut comanda de 4 extra-large pizza (care au avut un succes nebun), tort si inghetata (pe care am uitat sa le-o dau la copii), dar tot au avut ciocolatele de la pinata. Per total, copiii s-au distrat bine, si cred ca si aia batrini au fost multumiti:). Seara am cazut lata. Diana s-a fugarit si ea cu ceilalti copii, nu a dormit la prinz, dar s-a tinut tare bine, dar pe la 7 seara adormea in fund la masuta cu creioanele in mina in timp ce desena:). Ei, dupa ce am vazut ultimul musafir american iesit din casa (au ramas numai 2 perechi de romani prieteni de ai nostri), m-am trintit pe cnapea si pentru vreo 10 minute nu m-am ridicat de acolo, asa de rupta eram.

Diana are muci si dimineata ma vazutca si Emma stranuta. Mai nasol e ca trebuie sa mergem sui la piscina. Joia trecuta Emma incepuse sa faca figuri in apa: ca nu vrea pe burta, pe spate, ca nu vrea soarele in ochi etc...asa ca am bagat broasca de Diana care se arunca pur si simplu in apa si nu a vociferat deloc. O sa vedem cumo fi azi ca ieri nu am avutputerea sa ma misc din casa.

Azi am dus mini-amandine la scoala (le-am facut aseara pe la 11, ca uitasem complet ca i-am zis profesoarei ca aduc ceva bun pentru copii) la Emma sa i se cinte si ei La multi ani! ca pina acum nu a avut ocazia asta.

Saptamina viitoare incepe Emma scoala de vara si la cealalta scoala. Am emotii, mai ales ca nu cunosc nici o profesoara, dar sper sa fie OK.

Ei, se pare ca dam startul "intrarii" la cealata generatie de copii -e 4-12 ani:).

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Si sa va mai spun ca Diana a inceput sa ceara la WC, mai mult la caca, dar mai prind si cite un pipi, si tare ma bucur - ca de 4 ani schimb diapers zilnic si ar cam fi timpul sa scap de asta:).

De vreo 4 zile le-am mutat din nou pe fete in camera lor. Cu Diana nu e nici o problema, adoarme de buna voie, fara vociferari, nu se trezeste noaptea, numai vine la noi in camera dimineata pe la 6-7. Emma a ramas aceeasi si neschimbata. Ea vrea in pat cu mama si tata:). Aseara asa se ruga de noi sa o lasam sa doarma in pat la noi... am intrebat-o de ce si ne-a zis ca ii place ca patul are flori:). Eu: pai, atunci te lasam aici in patul nostru si noi mergem sa dormim jos. Ea: nu, merg si eu cu voi. Eu: pai, ai zis ca vrei aici ca iti place ca patul are flori. Ea: da, dar vreau cu mama si tata in pat la mama:). Primele 2 nopti a fost OK, dar apoi s-a rupt filmul....ea e bebelus, nu mai e fetita mare si vrea in pat cu noi, ca e mica:). E fetita mica sau mare in functie de ce ii convine la momentul respectiv:).

Si poze de la ziua Emmei http://good-times.webshots.com/album/559908494ZjzPbY .

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Emma, o viata fericita si plina de bucurii iti dorim!!!

dana-ene, sa stii ca nu e deloc greu sa ajungi in Grecia, e mai ieftin decat la noi si conditiile minunate. Se poate, sa stii!
S-a intors Oana de la mare inteleg...am vazut pozele, ce mare s-a facut...si ce seamana fetele tale, ca doua picaturi de apa!
Ma bucur ca ti-au placut pozele.

anka, daca socotesc bine, ziua Elizei va fi in Spania? Sau ajunge acasa pana atunci?
Am avut si noi planri pentru anul asta cu Paris si Disneyland, dar au cazut pentru ca voiam sa mergem la mare undeva si sotul meu voia Grecia in mod special, era prea costisitor sa le facem pe ambele, chiar daca mergeam in Franta sau Italia pe litoral. E scumpa o saptamana in Paris sa stii . Dar nu imposibil, a ramas pentru viitor si la noi, poate la primavara.
Bafta cu bb2 .

Silvia mai are camin pana la 1 august si apoi e vacanta, o sa stam si noi o luna fara ea, dar va fi la mama, vom putea sa o vedem in we. In rest, nimic nou...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

iuliana, m-am uitat si la pozele de la ziua Emmei, impreuna cu Silvia. Sa-ti redau exclamatiile facute cand a vazut tortul? A comentat indelung ce cadouri a primit fetita, cati ani a implinit, ce petrecere frumoasa cu printesa a avut! Chiar o reusita. Iar tu, tin sa-ti spun ca arati minunat! Nu te-am vazut de mult in poze, dar ai slabit si esti ca o pustoaica, pe cuvant!

Noi stim ce sa-i luam de ziua ei: ori un ponei maaaare(din Little Poney) sau 3 mici. Are unul, dar vrea o menajerie . Ca sa aiba si el cu cine se juca....

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

La multi ani pentru Emma si din partea noastra, sa fie sanatoasa!!!

La multi ani tuturor nazdravanilor de august-septembrie in caz ca nu o sa fiu prin preajma netului, trece timpul asta asa repede, parca visez tot ce se intampla, azi e luni si maine e duminica.

Sper sa apuc si eu sa pun niste poze ca am atatea, mai ales dupa excursia din Romania, de la Roma iar acum doar ce ne-am intors dupa 5 zile la Toronto si Niagara.

Mergi la inceput