Mamici si bebici din Pitesti 2

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

aha, am inteles acum. uite, vezi ca eu ma gandisem sa nu iasa prea gros si sa nu mai treaca prin biberon, d-aia inlocuiam o cupa de lapte, dar nu am luat in considerare ca cerealelea astea nu au lapte si trebuie pus ca si supliment doar la biberonul de lapte fara sa inlocuiasca nici o cupa. am mai invatat ceva.
o sa incerc si cerealele milupa ca astea nu mi se par mare grozavenie si nici rares nu se prea omoara dupa ele. eu ma asteptam la alt gust, mai delicios...
eu zic ca este diaree pt ca face cate 3-4-5 scaune pe zi. spre exemplu a facut si azi noapte pe la 2 si el niciodata nu a facut noaptea in timpul somnului. nici cand era bebelus. iar aseara s-a tot trezit si a tot plans si la un moment dat a tras o ca flatulenta dar in loc sa fie doar mirositoare a fost si kaki extrem de moale, ca o apa care s-a impregnat imediat in pampers. el inainte facea doar de 2 ori pe zi, dimin cand se trezea si dupa masa de fructe facea un somn si facea si kaki cand se trezea.
i-am facut piure de orez si morcov fiert si ii dau si cate 2 pliculete de Hidrasec de 4 ori pe zi. astept rezultatele. ii voi face si ceai de menta sa il bea in loc de apa si daca si maine e tot asa o sun pe dr lui.

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

alexuta, rares manaca deja paine neagra, nu pt ca i-as da eu asa ceva copilului de la varsta asta, ci pt ca ii da soacra-mea cate 1 colt pe zi. are ea niste idei mai ciudate pe care nu i le pot scoate din cap. v-am zis de faza cu somnul si oboseala. eh, la faza cu paine zice ca il ajuta sa nu il mai roada gingiile, ca ii dau dintii mai repede. ABERATII, ce sa zic, dar soacra e soacra si de cele mai multe ori poama acra. o alta idee la fel de aberanta este ca daca ii da cu vin in gurita, ii sparge dintele gingia mai repede. si cand si cand copilul meu vine mirosind a vin ca i-a masat ea, chipurile, gingia ca sa ii erupa dintii. nu stiu soacrele voastre cum sunt, dar a mea...

poze

Mergi la inceput

fetelor, tanima parca zisase ca atunci cand facem 20 pagini sa incepem un capitol nou, capitolul 3. pe cine imputernicise sa se ocupe de treaba asta? pe carla parca????

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Mirela noi am rezolvat-o inlocuind pentru 3 zile laptele ei cu lapte de soia de la Humana, plus ercefuryl, o capsula dimineata, una seara. Ercefuryl isi face garantat treaba. Eu tot zic sa-i faci o coprocultura, iei trimitere de la medicul de familie si te duci la sanepid, macar afli care e cauza diareei. Poate avea e.coli si atunci trebuie vazut la ce e sensibil. E important sa afli cauza diareei si sa eviti pe viitor. Ercefurylul poti sa i-l dai si fara analize, nu are ce sa-i faca rau, dar daca incepi sa i-l dai nu mai poti face analiza la caca, o influenteaza. Faci cum crezi ca e mai bine pentru voi.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Fetelor nu se baga nimeni sa deschida un capitol nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Fetelor, am aparut in revista MAMI pe luna iunie!!!Noi!!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Buna fetelor!!
Uite m_am intors si eu acasa,,a fost fain dar a ploat toata saptamana,asa ca nu am facut mare lucru.
Gwendoline e bine si sanatoasa,cum creste se inmultesc si relele pe care le face!
Eu cu diareea am fost la pediatrul in Franta si mia spus sa nu imi fac griji ca daca nu pierde din greutate nu e nimica grav(dar ea nu facea chear diaree,apa ,doar foarte moale)si sa sti ca a trecut,mai revine din cand in cand,si mia spus ca sun si dinti.Cand incepe sa faca moale si funduletul e rosu,rosu.

La Multi Ani!!!!Copilasilor vostri,un pic cam tarziu dar e ami bine decat niciodata!!

Poiana Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

toate fetele! Pe unde sunteti?
Noi ieri ne-am operat si aseara am facut un pic de temperatura! Acum este OK, dar asteptam sa vedem evolutia!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

anca am inceput un nou capitol. felicitari pt operatie. te asteptam sa ne povestesti mai multe la noul capitol
CAPITOL NOU

poze

Mergi la inceput