Mamici si bebici din Pitesti 2
Raspunsuri - Pagina 30
ainia spune:
La multi ani pentru copii!!!! Sa fie sanatosi! sa fie frumosi! sa fie iubiti! Prima lor zi de 1 iunie, nu? Cadouri, petrecere, rasfat!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
mirela0521 spune:
buna fetelor si
LA MULTI ANI!
pt bebeii nostri mai mici sau mai mari, si pt toti copii din lume...
raluca, eu i-am pus la greu ser fiziologic aproape de fiecare data cand il aspiram mai putin perioada de inceput cand ii curgeau singuri pe buza in jos, dar mai ales cand avea mucii aia vascosi si respira ca o locomotiva stircata ca sa ii inmoaie ca altfel nu se lasau trasi deloc cu aspiratorul. in rest ii mai puneam nazomer, colargol ca sa ii usuce, dar nu mi s-a parut sa aibe prea mult efect, si intre aspirari mai foloseam si sprey-ul humex care este f bun pt ca jetul se duce pana in fundul nasului si apoi mucii curg singuri daca il tii pe copil putin apelcata cu capul in jos fara sa mai fie nevoie de aspirare. oricum eu foloseam in disperare aspiratorul "batistuta bebelusului" si de 7-8 ori pe zi in zilele nasoale, apoi am mai rarit-o. si noaptea pe la 2 si 4 dimineata il aspiram pt ca se infunda f tare si nu putea deloc sa respire. insa ne-au trecut tare greu, cam in 2 saptam,rares a avut o viroza destul de nasoala. l-am cam chinuit ceva, si eu pe langa pt ca ma trezeam din ora in ora la el. dar am scapat fara tratament f puternic, doar panadol dimin si seara si eritromicina la 12 ore.
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
mirela0521 spune:
am uitat sa multumes pt recomandarile de borcanase. cat de curand le vom incerca si noi. mai intai trebuie sa duc munca de lamurire cu sotul care nu accepta deloc ideea de borcanase, zice ca au numai E-uri si ca sa nu ii dam asa ceva. abia am cumparat saptamana aceasta o cutie de cereale de la nestle din aia orez cu 3 fructe: mar, banana si portocala. deocamdata ii pun in laptele de seara cate o cupa inlocuind una de lapte. nici nu stiu daca se da asa sau nu. deocamdata nu am dat numai cereale, am zis ca sa se obisnuiasca cu ele, sa vad cum le tolereaza. apropo, voi cum dati la bebelusi cerealele? laptele cu cereale cum il preparati? invatati-ma si pe mine si alte retete folosind cerealele.
poze
mirela0521 spune:
fetelor eu am acum alte MARE PROBLEMA. rares de vre-o saptamana face f moale, aproape diaree. la inpeput am zis ca e de la cele 3-4 cirese pe care le-a mancat sambata. sau poate de la apa inghitita cand am fost vinerea trecuta la caciulata. acum nu stiu ce sa mai cred. am crezut ca daca ii dau orez cu mar copt se va regla, dar vad ca nu da rezultate. astazi ii prepar pt pranz orez cu morcov fiert si astept sa vad daca se regleaza din asta. nu stiu ce sa zic ca are. poate ca ar trebui sa ii fac testul la scaun?
dariana, stiu ca gwendoline a avut probleme cu asta. pana la urna cum ai rezolvat-o?
parca si ana a avut probleme, nu? la ea ce a mers ca sa ii treaca?
ajutati-ma si pe mine va rog mult de tot!!!
poze
ralu80 spune:
quote:
Originally posted by mirela0521
am uitat sa multumes pt recomandarile de borcanase. cat de curand le vom incerca si noi. mai intai trebuie sa duc munca de lamurire cu sotul care nu accepta deloc ideea de borcanase, zice ca au numai E-uri si ca sa nu ii dam asa ceva. abia am cumparat saptamana aceasta o cutie de cereale de la nestle din aia orez cu 3 fructe: mar, banana si portocala. deocamdata ii pun in laptele de seara cate o cupa inlocuind una de lapte. nici nu stiu daca se da asa sau nu. deocamdata nu am dat numai cereale, am zis ca sa se obisnuiasca cu ele, sa vad cum le tolereaza. apropo, voi cum dati la bebelusi cerealele? laptele cu cereale cum il preparati? invatati-ma si pe mine si alte retete folosind cerealele.
poze
Nu trebuie inlocuita o cupa de lapte cu una de cereale, pentru ca astea cu 3 fructe de la nestle sunt fara lapte...eu fac lapte normal si mai pun si cateva cupe cu cereale...noi tot cu 3 fructe papam seara.
LA MULTI ANI tuturor copilasilor!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raluca si pui mic si nazdravan Riana(2 iulie 2006)
ralu80 spune:
Eu i-am dat pentru diaree menta+smecta+ercefuryl
Raluca si pui mic si nazdravan Riana(2 iulie 2006)
lavyada spune:
Mirela nu stiu cum sa te ajut cu scaunul moale, sora mea care are un bebe de 7 luni la diaree in da o pastiluta de furazolidon zdrobita sau o jumatate de pliculet de smecta. Cu Ada din fericire nu am avut pana acum astfel de probleme.
In legatura cu cerealele eu in prepar Adei cereale cu orez si porumb de la milupa si ii dau seara: 6 lunguri de cereale si apa pana devine ca un piure. Ada mai bea si 100 ml. de lapte. I-am introdus cerealele seara pentru ca se trezea pe la 4-5 sa manance. De cand ii dau cerealele, cam de 2 luni, nu i se mai face foame peste noapte.
alexuta2005 spune:

La multi ani tuturor copiilor, de ziua lor.
Mamicilor, felicitari pt. copiii vostri!
Mirela, Rares face multe scaune moi pe zi? Sau doar unul .
Eu Alexiei nu i-am dat niciodata nimic atunci cand facea un scaun moale pe zi.Se considera diaree in functie de nr. de scaune pe zi si nu neaparat de consistenta.
Scaunele moi apar si in perioada eruptiei dintilor caci atunci copii obisnuiesc sa bage in gura manutele si tot ce apuca si asa mai aduc in gurita diferiti microbi.
Poti sa ii spui sotului sa stea linistit, produsele de la Hipp sunt Bio si nu contin nici un E.
Eu i-am luat Alexiei cereale de la Milupa.
I-am luat cereale cu lapte in care adaug doar apa si i-am mai luat si cereale fara lapte.
Eu nu i-am dat niciodata mar cu biscuite ci mar ras cu cereale fara lapte.De fapt eu cerealele fara lapte i le-am dat cu fructe sau am ingrosat ciorbita.Alexiei nici paine nu i-am dat cam pana la 1,2 luni.
Acum e inebunita dupa paine, ma sperie cand o vad cu ce pofta mananca si cat ar manca.Noroc ca stau cu ochii pe ea ca s-ar face pufoasa rau.