Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zax spune:

mai, eu n-am ajuns la intalnirea din IOR pentru ca piticu a mancat si a hotarat ca e cam obosit si s-a pus pe dreapta (la propriu); am vb insa cu fetele (Steluta si Andreea)dar ziceau ca e cam frigut (ceea ce am simtit si noi pe pielea noastra mai devreme); ramane pe alta zi mai insorita

luana - ce zisesi? vai vai !!! ce prostieeee

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Eu am un Baby Eintein luat de pe culinar.ro Baby bach. Calitatea era aceptabila dupa mine. Dar nu prea descarc eu prea multe filme ca sa ma pricep. Marc s-a uitat putin pana a aparut ceva brusc si atunci s-a apucat sa planga. Si dupa ce s-a repetat de 2 ori la aceesi faza, aceeasi scena , nu l-am mai pus.
Dar m-ar interesa si pe mine si altele. Poate au mai mult succes.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
filme2

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Imediat plec la platit facturi si plimbat copilul. La Cluj e o zi tare frumoasa!

Zax, eu o sa pot pune Baby Mozart, daca gasim unde. Mikiion, si in Baby Mozart este o soparla care se stramba si face brusc un zgomot - a fost mare sperietura, mare, prima data cand am vazut filmul, cu plansete de numa'. Dupa vreo 4 vizionari , s-a hotarat ca si soparla e de a noastra. Poate elementele-surpriza urmaresc si adaptarea copilului la lumea exterioara, ca sa nu mai punem la socoteala ca pe copiii mai marisori asa ii distreaaazaaaa!...

Siii... Buna ziua!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Luana si Camelia.t, insanatosire grabnica Horei si lui Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ella, mor, ce haioasa e Ana in poza.

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare, livada! vad ca scrieti, nu glumiti, si ma buuuucuuur!

Ana, ce fain rade Ana! Mi-era dor de voi!

Arleena, a crescut Alex, mare, mare!

Miti, Monicutza, faina intalneala ati tras, faine pozele cu cei 2 Alexi fata in fata!

Camelia, Luana, multa sanatate puiutilor!

Andreea, felicitari ptr primul dintisor!

Baby Einstein avem noi vreo 9 sau 10 filmulete, de calitate acceptabila, Timi nu pot zice ca le acorda mai mare atentie decat oricarui alt desen animat al lui fiu-miu. Dar sunt f educative, vi le recomand, invata tot felul de chestii daca aveti rabdare sa stati langa ei (eu de ex il invat animalele in engleza pe fiu-miu din filmuletul cu animale).

Daryana, poate e ceva trecatr la David. Bine macar ca asa bea si el mai mult laptic.

Adriana, asa-i si Timi, daca nu-i ceva ce-i place muuuult in lingurita nici nu deschide gura (iaurt simplu sau cu fructe). In rest totul papa bucatele paine, omleta, carne, legume, branza topita, cascaval etc. Adica am copil mare. Inca n-am apucat sa incerc pastele si galuste de gris fierte in supa. (asta voi incerca maine). Asa facand dupa cum vrea ea am reusit s-o fac sa pape multumitor, mai deloc fructe si legume prea putin, dar asta e...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cami, bine ati revenit de la NY, cam scurt...

Arabela, nu ne plictisesti! Te rog sa mai scrii asa in fiecare zi!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

cine stie sa-mi traduca si mie (dianaaaaaa!)?

test: rezultat: valori normale:

WBC 9.00 6-15*10^3/#956;L
RBC 4.59 4-5*10^6/#956;
HGB 12.1 11-13g/dL
HCT 35.9 35-44%
PLT 301 150-450*10^3/#956;L
MCV 78.2 90-100fL
MCH 26.4 25-32pg

MCHC 33.7 30-33g/dL
MPV 10.4 7.8-lifL
PDW 12.3 15.5-17.1%
PCT 0.31 0.190-0.360%
P-LCR 28.1
RDW-CV 14.0 11.6-13.7%
RDW-SD 39.2

LY% 44.4 54-68%
MO% 19.4 4.5-5.5%
NE% 35.7 2-4%
EO% 0.1
BA% 0.4 0-1%
GR% 12-32%

LY# 4.00 4-10.5*10^3/#956;L
MO# 1.75 0.27-0.84*10^3/#956;L
NE# 3.20 1.5-8.05*10^3/#956;L
EO# 0.01
BA# 0.04 0-0.150*10^3/#956;L
GR# 0.120-0.680*10^3/#956;L

acolo unde nu e nimic boldat inseamna ca nu scria nimic la rubrica rezultate. nu pot sa va spun cum imi fac ochii, dupa ce am copiat toata frumusetea asta logica...
pliiiiz help!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

acolo unde apare #956 ar fi trebuit sa fie litera greceasca "niu"

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Luana

In principiu rezultatele sunt in limite normale.
Pe tine te intereseaza leucocitele, care arata infectie, daca sunt mari(prima pe lista) si hemoglobina. Ambele sunt bune. Eu zic sa nu-ti faci griji. Sunt ale Horei?
Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput