Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)
Raspunsuri - Pagina 27
26octombrie spune:
[iconcuminecuochiiiesitidincapdeuimire]
insistam:
adela, sanatate multa, multa!
nikol, io as incerca doua chestii: una, sa ii adaug putin usturoi, cel putin la carnea de vita se simte diferenta
a doua, sa ii fierb/la gratar putina carne de pui, ca e mai frageda si sa ii dau in mana o bucata, sa o manance. eventual, o poti tine intr-un bait o ora, doua, inainte de fierbere sau punere la gratar, sa capete savoare.
copiii sunt atat de incantati sa tina ei in mana si sa mance incat s-ar putea sa treaca cu vederea faptul ca-i carne...
o alta sugestie, ia cod, sau alt peste alb, care nu ae nici un gust si il poti pune in ce vrei tu, nu va sti nimeni.
canadienele, ma bucur tare ca a trecut nebunia aia cu -25 si aveti si voi, in sfarsit, "outside". mai vrem intalniri si poze.
io in ior nu reusesc sa ajung, iertare, Andreea, caci sunt rupta de oboseala si.. cum maine e 31 Martie, una din zilele mele de suflet, ziua lui Nichita Stanescu, vom face o plimbare pana la Belu, sa il salutam... asa ca iesirea de maine exclude iesirea de azi, prea mult.
dar data viitoare venim cu siguranta!
multumim mult de grija si de incurajari. hora e cu muci si-atat. si tuseste. n-are febra, n-are mai multi decat ieri, asa ca suntem pe tasta ignore. vitamina c, kiwi, imbracat ceva mai putin primavaratec si lupta continua pentru pastrarea sosetelor in picioare (io lupt, ea le scoate..)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
26octombrie spune:
bey, daca va spun de ce nu-mi lua, nu ma credeti...
aveam o exprimare cat se poate de inofensiva, spuneam ca le place tuturor copiilor sa m.o.r.f.o.l.e.a.s.c.a bucati de mancare, tinute in mana. ei bine, dupa 30 de incercari, am scos cuvantul respectiv si mi-a luat-o...
ufff!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
EllaX spune:
Sunt pe aici, am reusit sa citesc tot, dar mai printre randuri...
La multi ani, Lacri! Sa ai ce vrei tu si-ti face bine! Sa-ti fie bun anul in minus!
Felicitari, Ralucis! Sa dea Doamne-Doamne o sarcina usoara si bebe bun-bunut!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by CamiM
'Neata livada!!
Ne-am intors si noi din plimbarica si tare obositi suntem dar a fost super fain!! Mai vreau dar dupa ce imi revin. Ce pot sa spun este ca era intr-adevar muuuuuult mai usor cand Sofia era mai mititica sa calatorim. La New York a fost foarte cuminte dar pe drum .. a fost dezastruos ca s-a plictisit in tren ( am vrut sa vedem cum e cu trenul american si am ales varianta asta - plus ca daca vreau cu avionul nu prea sunt zboruri directe multe si ar fi trebuit sa schimbam si era ridicol) deci cum zic Sofia s-a plictisit in tren ( drum de 1 ora si 25 de minute) si mai ales la intoarcere(cred ca era si cam obosita) si a facut un circ de cred ca ceilalti pasageri nu o sa il uite curand..
Spre lauda lor nu au zis nimic dar ma durea pe mine capul pe la sfarsit ce sa mai zic de ei..
Uauuu pe aici se scrie ca in vremurile bune trebuie sa dau fuga in urma sa recuperez!!
Cami &Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
ce misto ! si noi o sa ajungem in weekendul cu 22 aprilie in SUA, am o nunta in Connecticut, dar daca Alex suporta bine calatoria cu masina ( de la noi facem cam 7 ore drum intins, deci mai multe cu bebe ) o sa trecem o zi si prin NY, mai ales ca suntem si cu ai mei ( vin vreo 10 zile si ei ) si nu au mai vazut demult NY, adica tata de vreo cativa ani, ca pe mama am trimis-o vara trecuta cu autocarul cand a venit aici la mine sa ma ajute cu Alex. Si daca vedem NY sper sa trecem si pe la Niagara dupa aia, putin Toronto si apoi inapoi...Iti dai seama ca astea sunt planuri marete, totul depinde de Alex si cheful lui...si sper sa mai fie vreme frumoasa.
Voi sunteti la studii in Philadelphia ? e tare dragut orasul, am fost si noi acum 2 ani. E cam studentesc, nu ?
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
EllaX spune:
Eu am auzit si am vazut 2 filmulete din seria Baby Einstein. Am doar unul care se si vede bine: Baby Mozart. E faaain! Ana e indragostita de filmul ala, sta frumos si se uita si comenteaza, din cand in cand.
Editez ca sa explic: sunt filmulete educative, cu jucarii sau desene animate sau obiecte diverse din viata reala. Din pacate, de pe net am descarcat tot bazaconii: imagine proasta, sunet lipsa...
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by monicutza_bb
A fost super la prima intalnire de ciresici din Montreal. Copii s-au cunoscut, au socializat putin, Alexu meu i-a ros papucii lui Alex de Miti, Alex de Miti ne-a incantat cu ce frumos stie el sa povesteasca, apoi copii au dormit in timp ce mamicile s-au plimbat vreo 2 ore si jumatate, au savurat un capucino si au povestit.
Abia astept urmatoarea intalnire, oriunde va fi ea.
Monica21+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
Mikiion si Monicutza mi-a venit o idee ! ce-ar fi sa ne mobilizam in iunie intr-o zi deci in iunie si sa serbam primul anisor al celor 3 cavaleri nascuti in aceeasi luna ??? nimic pretentios, chiar si o cafea undeva ? ce ziceti ?
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
miti2004 spune:
A.C. Paste Fericit in familie ! sanatate multa alor tai si drum bun ! sa ne reauzim sanatosi !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
zax spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Salutare.Andreiutzu a facut azi noapte febra,a cedat la nurofen,azi pe la 11 i-am luat-o iar si avea 38 rectal.....tuseste.Ma duc cu el la doctorita pe la 3 sa vedem ce zice.Sper sa nu ajungem iar la antibiotic.Daca nu era tusea, ma gandeam ca e de la dinti, ca ies 3 deodata.....dar asa...
O sa va scriu deseara verdictul....daca s-o putea da numai din stetoscop!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
SANATATE lui Andrei si sper sa nu fie decat o mica raceala.
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru
miti2004 spune:
Camelia.t multa sanatate pt bebe
!
andruskandu felicitari pt dintzoc !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
zax spune:
ellax; deci e fain filmuletu'; vreau si eu pentru pitic; o sa cautam pe net dar daca zici ca nu se vad bine
Poate mai are cineva si le punem undeva pe un cont de share? A , ce ziceti?
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru

Sofia
21+ cu
printesica mica si