Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)
Raspunsuri - Pagina 26
abibrinza spune:
Luana, Adriana, sanatate Horei si Corneliei.
Nikol, felicitari pentru maseluta. noi abia avem 3 dinti.
Acum sa va povestesc de nebunelul meu.E un rusinos de nu imi vine sa cred, nu se duce la nimeni desi a avut oameni tot timpul in jurul lui si e tare, dar tare interesat de copii.se supara pe ei repede ca nu stau sa-i pipaie dupa bunul lui plac.La baby expo a fost in culmea fericirii cu atatia copii in jur.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
abibrinza spune:
Camelia, plimbari placute in continuare.Ce bine ca mai doarme Andrei in carucior.Victor nu mai adoarme afara, e tare interesant sa se uite in jurul lui.
Gabi, nu imi vine sa cred prin ce ai trecut.Bine ca sunt puiutii bine.
poze
a_daniela spune:
Buna Andrea,
Piticoata mea - Bianca, merge zilnic la plimabare in IOR, dar cu bunica. Programul lor este de la 12 la 3. Daca vezi o mogaldeata mergand sau stand intr-un carucior Cam (grena cu crem)si o bunica ( in jur de 55ani)sa stii ca ele sunt. Si Bianca e fan leagane, si mai mult e fan invartitoare.
Noi ajungem prin IOR in wk, dar de cele mai multe ori in wk o ducem in Herestrau, Tineretului, ca sa mai schimbe si ea locul.
Daca stabiliti si o intalnire in wk, o sa venim si noi negresit ca Bia adora copii. De fapt bunica mi-a zis ca are deja prieteni in parc, se intalneste deja cu ei, dar nu sunt de la ciresele: Matei (1an si 2 luni), Eva - 9 luni si Tino - 10 luni( el e ciresica dar nu inscrisa pe forum).
Va doresc plimbare placuta.
abibrinza spune:
Dana, ce frumos si neinfricat merge Andrei!
Ralucis, o sa fi o nasica cu burtica, acum mi-am dat seama.
toate ciresele si toti pomii din livada caci cred ca v-ati plictisit de mine.
poze
camelia.t spune:
Salutare.Andreiutzu a facut azi noapte febra,a cedat la nurofen,azi pe la 11 i-am luat-o iar si avea 38 rectal.....tuseste.Ma duc cu el la doctorita pe la 3 sa vedem ce zice.Sper sa nu ajungem iar la antibiotic.Daca nu era tusea, ma gandeam ca e de la dinti, ca ies 3 deodata.....dar asa...
O sa va scriu deseara verdictul....daca s-o putea da numai din stetoscop!![]()
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
A.C spune:
Dragi copacei si ciresele,avand in vedere ca noi duminica dimineata plecam intr-o calatorie lunga (vom petrece Pastele la parintii mei in Torino)vrem sa va facem de pe acum o urare de sarbatori :
Paste mielul fericit,
Oul sade inrosit,
De rusine s-a scumpit ,
Iar iubitul iepuroi
Sa v-aduca euroi,
Fericire,sanatate ,mult noroc
Si spor in toate.
Nu cred ca mai pot intra si maine pe forum ca am atatea de facut.
Ne revedem dupa sarbatori,cu multe poze noi si lucruri frumoase de povestit.Ma rog sa ajungem cu bine,sanatosi si sa ne intoarcem la fel.
Liniste sufleteasca ,belsug si lumina sa va aduca sarbatoarea Invierii Domnului.PASTE FERICIT!
Alina si bb Delia
http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/
andruskandu spune:
Adela, sper sa nu fie nimic grav cu Andrei. Insanatosire grabnica!
Andreea
lui
Andreiut Puiut
26octombrie spune:
de trei ceasuri ma chinui sa postez un reply si nu mi-l ia.
o sa impart raspunsul pe bucati, poate asa merge...
nici asa nu vrea. ia sa vedem, poate nu-i plac literele din raspunsul meu, asa o lua-o?
so, test..
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
daryana spune:
Miti, Monicutza, superbe pozele Alexutilor, pacat ac sunt doar 3...
Ralucis, felicitari ptr vestea mare, sa ai o sarcina usoara si un bebelin la fel de cuminte si de frumos ca Ilinca... asa ma apuca o nostalgie cand va aud pe voi, gravidutele...
Apropo Carminuta, ce se mai aude cu bebe2? Si Frumsescu ce mai face?...ne e dor de voi...
Arleena, am vazut pozele cu superstarul, intr-adevar ce mare pare... si ce bine sta in picioare, e mortala poza aia in care ii baga degetul in ochi catelului.. se pare ca ochii in general sunt ultima lui jucarie preferata... insanatosire grabnica tie...
Steluta si tie, sa-ti treaca mai repede degetelul... piure de degetel de mamica, nu bun, ai grija, noi nu avem mixer, ci blender si ar trebui sa ma straduiesc mult sa-mi prind ceva in el...
Nikolett, dc chiar nu accepta carnea, da-i galbenus cat mai des, ptr ca bebeii au nevoie de proteine ptr crestere.
DianaR, am vazut pozele, Timi e o scumpa asa de delicata si de gratioasa, mi-a placut tare poza aia cu voi doua gagicile imbracate frumos... maine, poimaine mergeti impreuna la discoteca...
Lacri, cand sa tinem pumnii pana la urma?
Acuma eu sunt un pic chiauna, ca Dav se tot scoala noaptea de un timp sa bea lapte, si cum el nu prea bea ziua, eu am acceptat sa ii dau cu gandul ca macar asa isi mai completeaza si el cantitatea necesara... Numai ca m-am cam saturat si nu stiu ce sa fac, probabil ca daca nu i-as mai da lapte, nu s-ar mai trezi cu asa placere, dar el bea in total maxim 300 ml lapte pe 24h... Voi cum ati rezolvat-o cu bebeii care se trezeau noaptea?
Si intalnirea din IOR cand este? As veni si eu, dar mai am niste treburi de rezolvat si in functie de asta....