Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Luana, hemoleucograma asta este in limite normale ptr varsta Horei, parca mai luasei niste analize... alea cand vin? Ea cum se mai simte, mai face febra?
Sa-mi spui si mie pls unde i-ai luat analizele ca vreau si eu sa merg cu Dav si vreau sa aiba asisente pricepute sa nu il chinuie pana ii iau sange...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

DianaRcum se cheama filmul cu animale? Ca eu am posibilitatea sale cumpar aici si fara sa dau 10 la suta din salariu( asa ar fi fost daca eram inca profa in Romania), si mie mi-ar place sa le vada la TV, nu la calculator.
Si cum un copil se uita de multe ori la acelasi film( ceea ce nu e cazul meu, si de aia descarc de pe net)mi-ar place sa ii cumpar.
Eu am fost dezamagita putin de cel care l-am descarcat-Baby Bach. Si nici el nu e extraordinar de incantat.Dar as mai incerca cu ceva cu animale, poate asa le invata.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
filme2

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

sarumana. analizele sunt ale horei, sunt analize de control, caci acum 8 luni era anemica. nu suspectez nici o infectie, doamne fere!
cu tusea stam prost, tusim ca un magar. mi-a recomndat medicul sa-i dau sumetrolim, 4ml de doua ori pe zi si abroxim, 10 pic pe zi, ambele timp de 3-5 zile, in functie de raspuns. vi se pare ok?
e plina de muci si tuseste flegmatic (la propriu, nu la figurat...)
si tuseste f des.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

26octombrieeu cred( cel putin asa e aici), ca valorile pe care nu le-ai pus cu bold sunt cele care trebuie sa fie normale.Dar oricum ele trebuie intrpretate de un doctorcare stie sa faca corelatiile.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

fetelor din Montreal.Si de acasa.....
I-am luat aseara ghetute lui Marc. Si , cum altfel, se numeau Melania si sunt facute unde? In Romania. Pe cutie scrie italia dar in ghetuta pe talapa e Made in Romania.
Sunt de la Globo si sunt mult mai ieftine decat cele de la Panda.

filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Luana, analizele sunt perfecte ptr un bebelus, nu ai de ce sa-ti faci griji. Pupici Horei!

Miha, este unul cu animale salbatice, se cheama Baby Dollitle - world Animals si unul cu animale domestice si cu muzica super dragauta Baby Mac Donald a day at the farm.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by mikiion

fetelor din Montreal.Si de acasa.....
I-am luat aseara ghetute lui Marc. Si , cum altfel, se numeau Melania si sunt facute unde? In Romania. Pe cutie scrie italia dar in ghetuta pe talapa e Made in Romania.
Sunt de la Globo si sunt mult mai ieftine decat cele de la Panda.

filme2

Virsta Marc

Da, da le stiu si eu, sunt pline magazinele de ele...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Filmulete

bey, io de muuulta vreme tot voi a te-ntreba, ce-i cu semnatura aceea vesela foc?! am lipsit io de pe forum si ai mai zis? pliiz, lumineaza-ma

sarumana de raspunsuri, la toata lumea

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Fetelor, multumim pentru urarile de sanatate, se pare ca vom avea nevoie de ele.Meniul nostru pt zilele urmatoare se compune din:Augmentin,Humex,Ventolin,Nurofen......avem pe alese.Asa ca vom slabi putin cateva zile, ca s-a dus si apetitul nostru pt mancare.Ne profilam pe chimicale.Am primit specialitatile astea dupa un episod de febra 40....care nu se dadea scazuta, tuse "din adancuri"......era saracu Andrei rosu ca un rac, ardea tot.Abia dupa 2 ore a inceput sa scada febra.Acum e vesel, se joaca, nu mai are febra deloc, dar nu a vrut sa bage nimic in gura.Il mai las putin si mai incerc cu lapticul.Noroc ca a baut ceai la greu ca altfel se deshidrata rau.

Sanatate la toata livada!!!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Adela - sanatate si rabdare si nu in ultimul rand pofta de mancare; sa treaca repede;

Luana - daca fetele zic - inseamna ca e OK, habar n-am; fata sa treaca flegmele si sa revina la atitudini mai deschise

Diana - zici ca-s faine filmuletele? Tb musai sa le caute soata in seara asta ca-s tare curioasa cum reactioneaza;

intrebare: cine a gatit avocado, poate sa-mi dea si mie niste idei ca eu am luat saptamana trecuta si am vrut sa-l dau crud pasat cu fructe si mi s-a parut sinistru la gust;

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput