Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu am reusit sa pun pozele din concediu, sunt foarte multe si trebuie selectate. Ramane pe maine.

Insa am pus cateva din ultimele poze cu Alex, de 1 iunie, cu ochelari, de la ultima petrecere de copii de ieri, cu tunsoarea cea noua. Ma gasiti si pe mine pe acolo, imensaaaaaa.

Pupici.

http://community.webshots.com/album/559424112zsfwFS

Rox 28+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Legat de joaca, la Cosmin este mult spus ca se joaca singur...Da, se poate spune ca se mai joaca si singur dar asta numai daca esti in camera cu el, niciodata la el in camera, vine unde suntem noi si se mai joca cu o masinutza cu ceva dar mereu iti arata, expilca, te intreaba si daca nu-i raspunzi repeta si striga si trage de tine pana raspunzi chiar daca ai mai raspuns de ,,n'' ori la intrebarea respectiva. Numai la PC (Zuma) se joaca cat de cat singur dar si acolo prefera sa il urmaresti ce ,, bine'' joaca si
sa-l lauzi, adevarul e ca joaca cel putin la fel de bine ca mine.... Pe de alta parte, face o dezordine enorma, nu strange nimic, nu asculta decat rar si atunci de amenintari (ca plang, ca plec si-l las singur in casa, etc., stiu ca nu e bine dar nu mai stiu ce sa fac). Nu este f rau dar e fff obositor si solicitant... A, mai face cate un puzzle in liniste dar mai mult de 10-15 min nu dureaza. In rest te bate la cap non-stop. Cand vine cate un/o prietena doar ca nu darama apartamentul, alearga, se catara iar zgomotul cu sigurantza depaseste limitele suportabile ptr orice rabdare umana.... Sincer, ori eu sunt prea batrana si tatasu' la fel dar ne cam lasa nervii ca nu avem liniste la propriu DELOC. Noroc ca doarme pe la 21:30 ... dar in weekend se trezeste tot la otra 7 si ce credti ca face - Vorbrbeste singur, canta daca altfel nu se poate, iar pe la 8 incepe sa se enerveze , ne trage de gene, trage de noi sa ne dam jos din pat ca ,,am dormit destul''!

Cam asta e cu copiii astia! Dar pe de alta parte cine este lumina ochilor nostri? Iar cand vine si ma ia de gat si imi spune ca ma iubeste mult de tot, am uitat orice... chiar daca uneori stiu ca are momente de tandretze iar alteori e doar ,,aburitor'' ca sa se scoata cu cate o prostioara ....

Va pup,
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Roxana, Alex e tare frumusica , expresiva si zglobie! Dragalasa foc si cu ochelarii si ... stie sa pozeze . Iar tu arati f bine, doar esti gravidutza ,, bine''( ori nu ma citit tot, ceea ce este cel mai probabil dar apropo, bebe 2 ce va fi, fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:
Originally posted by Helen
Noroc ca doarme pe la 21:30 ... dar in weekend se trezeste tot la otra 7 si ce credti ca face - Vorbrbeste singur, canta daca altfel nu se poate, iar pe la 8 incepe sa se enerveze , ne trage de gene, trage de noi sa ne dam jos din pat ca ,,am dormit destul''!

nu vrei sa facem schimb?
pe noi ne trezeste Matei duminica la 5-6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by mav

aaaaaa, am uitat sa adaug: atunci cand vorbesc eu la telefon (eventual cu sefu'), atunci are nevoie urgenta si disperata de mine..... (chiar daca pana a auzit telefonul, s-a jucat frumos in camera lui!).......

7+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Exact si la noi cand suna telefonul atunci incepe si mai tare sa traga de mine, eventual sa urle ca cine stie ce vrea ....

Am vazut pozele cu Alex, foarte draguta si ii sta tare bine cu ochelari. Ii poarta ??

Sa facem ceva pentru Sara

Mergi la inceput

Multumim de aprecieri.

Monica, nu prea poarta ochelarii. Problema este ca nu ii stau pe nasuc, oricat i-am modificat si la ureche si la plasticele de sprijin. Asa ca ii aluneca si are tendinta sa se uite peste ei, ceea ce e si mai rau. De aceea nu am insistat nici eu sa ii poarte.

Helen, Alex se culca foarte tarziu si se scoala destul de tarziu dimineata, dar tot asa nu ai liniste cu ea. Cred ca asa sunt toti copiii. Nici sa se culce tarziu nu ai vrea, crede-ma ca stiu ce zic. Cat despre BB2, este baietel si o sa il cheme Serban Andrei.

Rox 28+

Mergi la inceput

ne-am invrednicit si noi cu niste poze noi
http://family.webshots.com/album/559433563MuYpaH

Mergi la inceput

Anca, este tare dulce Matei, ce imi place poza cu scolarul! Are frizuri diferite am vazut, acum e tuns?

Eu nu m-am invrednicit cu pozele de concediu pentru ca a picat iar netul si astept sa vina un nene care abia fusese dimineata sa vada ce are. Sunt chiar pe ultimele minute zapp. Cand merge netul o sa postez si povestirea si pozele.

Rox 28+

Mergi la inceput

merci

in sfirsit l-am dus si eu la frizerie, il tundeam numai eu (cu franjuri )
e tuns, dar nu baieteste - e cam castronel

Mergi la inceput

Pai este tare frumos asa castronel! Chiar mi-a placut tare tare mult.

Eu am intrebat ca am remarcat 2 tipuri de tunsori si nu imi dadeam seama care este cea mai recenta dintre poze.

Rox 28+

Mergi la inceput